geohot Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Hands down ο ομορφότερος viewer που έχω χρησιμοποιήσει
jmirko15 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Τι το wow δηλαδή έχει ο συγκεκριμένος viewer που δεν έχει πχ ο FastStone ή Xn; 2
pigeon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Desktop application As of March 15, 2016, we will no longer be supporting the Picasa desktop application. For those who have already downloaded this—or choose to do so before this date—it will continue to work as it does today, but we will not be developing it further, and there will be no future updates. If you choose to switch to Google Photos, you can continue to upload photos and videos using the desktop uploader at photos.google.com/apps. Πηγή
thepoint Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Εξαιρετική η προβολή των φωτογραφιών δεν σκοπεύω να το αλλάξω σύντομα στα άλλα τίποτα το ιδιαίτερο, εκεί που μετράει για μένα είναι ταχύτατο και πανάλαφρο. Και μετά τη λήξη θα διατίθεται από τα γνωστά site για κατέβασμα υποθέτω. Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ μου είναι γιατί έχω προφίλ στο google + χωρίς εγγραφή μάλλον λόγω του picasa στο web και sharing κάπου το είχα διαβάσει αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη.
ramarg Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Το picasa είχε χαθεί ούτως η άλλως εδώ και αρκετά χρόνια από το προσκήνιο... Ας ενσωματώσουν τα features του picasa στο google photos και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα