madman24 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Χαιρετε παιδες!!!!! Εχω την γνωστη εκδοση FCKGW-RHQQ2..... WINXP PRO SP1. Οσο και να εψαξα δεν μπορω να βρω το gpedit.msc στο συστημα ή στο cd.Ξερει κανεις αν οντωσ η συγκεκριμενη version δεν εχει group policy editor ή αν εγω εκανα καποια βλακεια...... Αν δεν εχω μπορω να το βαλω? τη διαδικασια την ψιλοξερω αλλα δε θελω να κανω τοσα download και να μην καταφερω τιποτα. Να'στε καλα!!!
Material_Defender_1032 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Από το Help των Windows XP: To open Group Policy -Click Start, and then click Run. -Type gpedit.msc and then click OK. Εμένα είναι στο WINDOWS\system32 Material Defender 1032
madman24 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Από το Help των Windows XP: Φιλε μου το gpedit σαν αρχειο δεν υπαρχει καθολου στο συστημα.. ουτε .dll .msc τιποτα. Την ιδια εκδοση εχουμε?
Material_Defender_1032 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Και εγώ XP & SP1 έχω. Έχεις βάλει στο search στο Advanced Options τα Search System Folders & Search Hidden Files And Folders ? Κανονικά υπάρχει σε όλες τις εγκαταστάσεις των XP. Material Defender 1032
bigbrother Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 START->RUN-> MMC CONSOLE -> ADD REMOVE SNAP IN -> ADD -> GROUP POLICY -> LOCAL -> OK kai efygesssssss...
Chinaski Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Tora eimai guest se pc kai den thimai poli kala...alla mou fainete deksi click my computer-manage-anoigei computer management...you will find it there...
Chinaski Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Lollllllllllllllllllllllllllllllllllllllll Material_Defender_1032 ti eisai pes mou ti eisai xexeexeexe poli kalo
deathlok Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 ontos re Material_Defender_1032 to sing sou einai korifi afou den diavasa to post kan kolisa me to sing.
agisfere Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2003 Φιλε madman24 Μια απο τα ιδια και σε μενα.Πιστευω οτι φταιει το cd.Σε αλλο foroym μου προτειναν να το αντιγραψω το αρχειο απο καποιον αλλον υπολογιστή με xp,αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουλεψει.Ελα που ολοι οι γνωστοι μου εχουν μεινει στα 98,το πολυ στα win2000 και ψαχνω να βρω καποιον με xp.Ελπιζω να εχεις καλυτερη τυχη απο μενα.
madman24 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2003 Παιδια μου, τεινω να συμφωνησω με το φιλτατο agisfere στο οτι το ρημαδιασμενο cd φταιει. Εναν αλλο τροπο που μου ειπαν ειναι απο το cd \SUPPORT\TOOLS κανεις setup group policy, αλλα σε μενα δεν υπαρχει βεβαια!!! Τα αρχεια που εχει στο directory ειναι: ACT20 DEPLOY FASTWIZ GBUNICNV SUPPORT SUPTOOLS MSRDPCLI Readme SETUP SUP_PRO SUP_SRV και κανενα δεν κανει τη δουλεια που θελω. Ο επισημος τροπος ειναι να κατεβασεις το .net framework 1.1 from Microsoftcore + the GPMC.MSI που κατα την εγκατασταση σου ζηταει ενα hotfix Qταδε που θα κυκλοφορησει με το SP2!!!!@#$% και φυσικα η εγκατασταση αποτυγχανει!!!!!!!! Μηπως να ακολουθησω τη συμβουλη του deathlok???? by the way σωστος Material_Defender_1032 Αυτα που λετε!!! thanx για τις ιδεες see you lazer!!
GothicCrusader Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δεν πρέπει να φταίει το cd. Οι επιλογές κατά την διάρκεια εγκατάστασης φταίνε σε συνδυασμό με το συγκεκριμένο serial το οποίο πια έχει μπει στις «μαύρες» λίστες πριν βγει το SP1.. Πήγαινε στο help and support: 1) start->run-> "helpctr" (η με όποιον τρόπο σου αρέσει) Επαλήθευσε ότι πάνω δεξιά, ακριβώς κάτω από το "Help and support center" γράφει : "Windows XP Professional" 2) winkey+pause Επαλήθευσε ότι κάτω από το system γράφει "Windows XP Professional". 99% το ένα από τα δύο θα σου λέει Windows XP Home... Πες μου τι σου γράφει και στα δύο και τα ξαναλέμε.
agisfere Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Οντως GothicCrusader ,στο helpsupport μου αναφέρει οτι εχω win xp home,ενω στην καρτελα συστηματος τα Professional.Kαμμια προταση για την επαναφορά του group policy?
GothicCrusader Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Είναι κλασικό πρόβλημα του black listed key. Δεν υπάρχει τρόπος επαναφοράς του group policy απλά γιατί δεν έχει καν εγκατασταθεί στο pc σου. Είτε θα πρέπει να επανεγκαταστήσεις μία pro από πάνω ή θα πρέπει να ακολουθήσεις τις step by step info που έχει η microsoft για το πώς να εγκαθιστάς group policy σε home (αλλά ΔΕΝ στο συνιστώ). Ούτως ή άλλως δεν σου λείπει μόνο του group policy αλλά όλα τα tools των pro. Οπότε μόνο με επανεγκατάσταση θα τα έχεις όλα διαθέσιμα. Αν έχεις πρόσβαση και σε Pro μηχάνημα μπορείς να συγκρίνεις τα control panel και γρήγορα θα καταλάβεις τι εννοώ. Επομένως η καλύτερη επιλογή είναι να κάνεις επανεγκατάσταση μίας pro ακριβώς πάνω σε αυτή που έχεις. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με το cd, αλλά επειδή ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος και επειδή σίγουρα θα θες να γλιτώσεις πιθανή τρίτη εγκατάσταση καλού κακού δοκίμασε από άλλο cd. Μην ανησυχείς δεν πρόκειται να χάσεις τίποτα ούτε θα χρειαστεί να επανεγκαταστήσεις τίποτα (εκτός από τα win δηλαδή). Χρήστες, αγαπημένα κλπ όλα θα διατηρηθούν εφόσον διαλέξεις τον ίδιο *υποκατάλογο* με τον προηγούμενο κατά την διάρκεια εγκατάστασης. Τώρα, το σημαντικό είναι το εξής: εγκατέστησε pro sp1 version αλλά ΟΧΙ με τα ready corporate cd-key που κυκλοφορούν στο νετ. Χρησιμοποίησε generator και κάνε activation με τον «κανονικό» τρόπο που συνιστούν όλοι οι ειδικοί γιατροί. Επομένως.. πας στο γνωστό site που ασχολούνται με bug fixing (αρχίζει από asta και τελειώνει σε lavista) ψάχνεις για win pro sp1 generators και θα βρεις αναλυτικά οδηγίες στα zipfiles που θα κατεβάσεις. Καλό είναι να ψάξεις και για μία λίστα με black listed keys που υπάρχει για να δεις ποια *δεν* πρέπει να χρησιμοποιήσεις. Αυτά προς το παρόν.. Καλό patching:)
madman24 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 φιλε gothic crusader ευχαριστω για τις οδηγιες και θα το ψαξω. Παντως ειχες δικιο για τη διφορα στις καρτελες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.