Levitin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, ετοιμάζομαι να αγοράσω την Dell U2414H για να την χρησιμοποιήσω με την κάρτα GTX960 4GB WindForce 2X OC. Έπεσα όμως σε forum posts που αναφέρουν πρόβλημα στον συγκεκριμένο συνδυασμό (μιλάμε για τα έτη 2014-2015). "When using either DisplayPort or HDMI the GPU sent out the wrong colour signal (‘Limited Range RGB 16-235’ instead of ‘Full Range RGB 0-255’)." - Πηγή "U2414H being called HDTV?" - Πηγή Θα ήθελα από όσους έχουν GTX960 & την Dell U2414H, να μου πουν εάν αντιμετωπίζουν/αντιμετώπιζαν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Λογικά θα πρέπει να έχει λυθεί με κάποια νέα έκδοση driver. Thanks
firepc Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Που την βρηκες αυτη την οθονη. Καταρχας ειναι παλια. Και κατα δευτερον εχω ακουσει και γω οτι εχει προβλημα με τις nvidia καρτες γραφικων. Και γτ ετοιμαζεσε να πας σε 24αρι και οχι σε 27αρι?
Levitin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Που την βρηκες αυτη την οθονη. Καταρχας ειναι παλια. Και κατα δευτερον εχω ακουσει και γω οτι εχει προβλημα με τις nvidia καρτες γραφικων. Και γτ ετοιμαζεσε να πας σε 24αρι και οχι σε 27αρι? Έχω ήδη μία σπίτι και είμαι ικανοποιημένος. Max budget 250 ευρώ. Είμαι στη φάση που ψάχνω εναλλακτικές.
gsa-electronics Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Η DELL U2414H ειναι παρα πολυ καλη οθονη... Δεν εχει θεμα με τις καρτες NVIDIA μια χαρα παιζει. Την εχω κι εγω και δεν εχω κανενα θεμα. 1
Kazama88 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Παλια δεν ειναι. Επισης δεν υπαρχει κανενα θεμα. Στην αρχη υπηρχε αλλα διορθωθηκε με τους νεους drivers της nvidia. Οποτε μην σε απασχολει καθολου. 1
XMorsX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ειναι σοβαρο προβλημα. Μια αλλαγη στο nvidia control center θελει, και μπορει να ειναι σωστα ρυθμισμενο εξαρχης. Δεν πρεπει να σε τρομαζει. Η U2414H ειναι καλη οθονη. Στα ~250 ευρω ομως εχεις καλυτερες εναλλακτικες, η παρομοιες εναλακτικες φθηνοτερες. Μπορεις να περιμενεις και λιγο να δεις την προσφορα που λεει οτι θα την βαλει το msystems σε λιγο καιρο. https://www.facebook.com/www.msystems.gr/?fref=nf 1
conkal Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 ουτε παλια ειναι η οθονη ουτε προβληματα εχει... για ονομα 1
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Που την βρηκες αυτη την οθονη. Καταρχας ειναι παλια. Και κατα δευτερον εχω ακουσει και γω οτι εχει προβλημα με τις nvidia καρτες γραφικων. Και γτ ετοιμαζεσε να πας σε 24αρι και οχι σε 27αρι? Κατα πρωτος πως γινεται να ειναι παλια οταν ειναι το τελευταιο μοντελο στην σειρα Ultrasharp στα 1080p???Κατα δευτερον απο που και ως που προεκυψε το 27αρη monitor και ποσο μαλλον σε 1080p??? Ουτε καν για τι χρηση προοριζεται η οθονη δεν ανεφερε ο ts τα συμπερασματα εσυ πως τα εβγαλες??? Και τελος οι 24ιντσες ειναι οι ιδανικες για αυτη την αναλυση και καλο θα ειναι να μην γραφουμε οτι να ναι και παραπληροφορουμε τον κοσμο 1
firepc Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Κατα πρωτος πως γινεται να ειναι παλια οταν ειναι το τελευταιο μοντελο στην σειρα Ultrasharp στα 1080p???Κατα δευτερον απο που και ως που προεκυψε το 27αρη monitor και ποσο μαλλον σε 1080p??? Ουτε καν για τι χρηση προοριζεται η οθονη δεν ανεφερε ο ts τα συμπερασματα εσυ πως τα εβγαλες??? Και τελος οι 24ιντσες ειναι οι ιδανικες για αυτη την αναλυση και καλο θα ειναι να μην γραφουμε οτι να ναι και παραπληροφορουμε τον κοσμο Ο ts λεει οτι ψαχνει εναλακτικη. Εγω του προτινα κατι αναλακτικο. Αν γουσταρει τοσο πολυ την συγκεκριμενη, ας την παρει. Εσυ δεν προτινεις τπτ. Πληροφορησε τον εσυ τοτε που τα ξερεις καλυτερα απο μενα
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ο ts λεει οτι ψαχνει εναλακτικη. Εγω του προτινα κατι αναλακτικο. Αν γουσταρει τοσο πολυ την συγκεκριμενη, ας την παρει. Εσυ δεν προτινεις τπτ. Πληροφορησε τον εσυ τοτε που τα ξερεις καλυτερα απο μενα Που διαβασες οτι ο ts ψαχνει εναλακτικη απο την παραπανω οθονη???Οτι θελει να την παρει λεει απλα φοβαται με καποια θεματα που εχει διαβασει και δεν ξερει αν ισχυουν ή οχι(μπορει να στειλει ξερω γω και στην ιδια την Dell ενα email να ειναι 200%σιγουρος) Καλησπέρα, ετοιμάζομαι να αγοράσω την Dell U2414H για να την χρησιμοποιήσω με την κάρτα GTX960 4GB WindForce 2X OC. Έπεσα όμως σε forum posts που αναφέρουν πρόβλημα στον συγκεκριμένο συνδυασμό (μιλάμε για τα έτη 2014-2015). "When using either DisplayPort or HDMI the GPU sent out the wrong colour signal (‘Limited Range RGB 16-235’ instead of ‘Full Range RGB 0-255’)." - Πηγή "U2414H being called HDTV?" - Πηγή Θα ήθελα από όσους έχουν GTX960 & την Dell U2414H, να μου πουν εάν αντιμετωπίζουν/αντιμετώπιζαν το συγκεκριμένο πρόβλημα. Λογικά θα πρέπει να έχει λυθεί με κάποια νέα έκδοση driver. Thanks Δεν ειναι λοιπον θεμα ενημερωσης αλλα πιο πολυ οτι μαλλον αλλα καταλαβες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα