Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι να τα παρεις απο εκει να τα δεις απο κοντα σου ειπα.

Public δεν έχουμε μόνο Γερμανό αλλά αμφιβάλλω αν το έχουν! Το παρόν κατάστημα το γνωρίζει κανείς έχει και δωρεάν όλα τα έξοδα http://skyfon.gr/LG-H955-G-Flex-2-16GB?ref=bestprice.gr.

Δημοσ.

Εχω παρει μερικα πραγματακια και ημουν ευχαριστιμενως απο αυτο: http://www.gadgetlab.gr/index.php?route=product/product&product_id=1799&ref=bestprice.gr αυτο που λες δεν το ξερω.

Ναι το είδα αλλά δεν έχω χρόνο να πάω για κατάθεση οπότε μόνο αντικαταβολή ψάχνω κ όσο λιγότερα έξοδα!

Δημοσ.

Ναι το είδα αλλά δεν έχω χρόνο να πάω για κατάθεση οπότε μόνο αντικαταβολή ψάχνω κ όσο λιγότερα έξοδα!

Εχει και αντικαταβολη αφου σου ειπα οτι εχω παρει και μου τα εχουν στειλει.

Τα εξοδα ειναι γυρο στα 7€ περιπου+το κινητο.

Δημοσ.

Εχει και αντικαταβολη αφου σου ειπα οτι εχω παρει και μου τα εχουν στειλει.

Τα εξοδα ειναι γυρο στα 7€ περιπου+το κινητο.

Είδα που λέει αντικαταβολή μέχρι 100 ευρώ και δίστασα..Ηράκλειο Κρήτης είναι το κατάστημα ε? Τι άλλο αξίζει να πάρω εκτός από μια microSD 32GB που σκέφτομαι?Παίζουν ρόλο μάρκες κτλπ?Δεν ασχολούμαι με κινητά ιδιαίτερα γιαυτό ρωτάω! Πήγα Γερμανό δεν το έχουν καν μου είπαν.Σε ένα άλλο μου είπαν μπορούν να το φέρουν σε τιμή 280 ευρώ αλλά μου είπε η πωλήτρια δεν έχουν μεγάλη πώληση σε LG γιατί έχουν προβλήματα και θα μου πρότεινε το Samsung J5..

Δημοσ.

Είδα που λέει αντικαταβολή μέχρι 100 ευρώ και δίστασα..Ηράκλειο Κρήτης είναι το κατάστημα ε? Τι άλλο αξίζει να πάρω εκτός από μια microSD 32GB που σκέφτομαι?Παίζουν ρόλο μάρκες κτλπ?Δεν ασχολούμαι με κινητά ιδιαίτερα γιαυτό ρωτάω!

Ναι παιζει ρολο η καρτα sd.

Θα παρεις μια 32αρα Samsung Class 10 UHS-I Evo δεν με ειχε απογοητευσει ποτε.

Δημοσ.

Το flex 2 παρε αναμεσα σε ολα αυτα που αναφερθηκαν. Οσον αφορα την καρτα μνημης κοιτα να ειναι class 10 (εχει σχεση με την ταχυτητα αναγνωσης και εγγραφης, σ ενδιαφερει κυριως αν καταγραφεις βιντεο) και με εγγυηση για παντα πχ kingston. 

Δημοσ.

Ωραία ευχαριστώ πολύ! Ήρθε η ώρα λοιπόν να κάνω την παραγγελία.. :-)

Απίστευτο από 223 μόλις άλλαξε τιμή σε 229!

Οποτε παρτω απο εκει που το ειδες με δωρεαν μεταφ/αντικατ αλλα δεν σου εγγυωμαι για το καταστημα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...