don korleon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω μια ερώτηση. Έπαθε βλάβη ο υπολογιστής μου-όχι στην κάρτα γραφικών- και τον πήγα για φτιάξιμο. Το παιδί, αφότου μου τον έφτιαξε, μου είπε ότι ο υπολογιστής δεν έχει κάρτα γραφικών. Επειδή δεν έχω εξειδικευμένες γνώσεις υπολογιστή μπήκα στο speccy και έριξα μια ματιά. Αυτό που είδα είναι ότι φαίνεται μέσα μια κάρτα γραφικών : η NVIDIA GeForce 7025 / nForce 630a. Να υποθέσω είναι ενσωματωμένη επάνω στην μητρική? Η μητρική είναι ASRock N68C-S UCC (CPUSocket).
TheELF Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό που είδα είναι ότι φαίνεται μέσα μια κάρτα γραφικών : η NVIDIA GeForce 7025 / nForce 630a. Να υποθέσω είναι ενσωματωμένη επάνω στην μητρική? Η μητρική είναι ASRock N68C-S UCC (CPUSocket).Ναι της μητρικής είναι το λέει και στην σελίδα της. http://www.asrock.com/mb/NVIDIA/N68C-S%20UCC/ Integrated NVIDIA® GeForce 7025 graphics, DX9.0 VGA, Pixel Shader 3.0, Max. shared memory 256MB
don korleon Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Βρήκα μια κάρτα γραφικών μεταχειρισμένη από ένα φίλο.Δεν γράφει επάνω ποιας εταιρείας είναι, την κούμπωσα κανονικά επάνω και το speccy έδειξε ότι είναι ΑΤΙ 1002-68F9, dd2 μάλλον 2gb,απ΄όσο κατάλαβα τουλάχιστον και από τον φίλο μου. Σ αυτήν την περίπτωση ο υπολογιστής δεν διαβάζει την κάρτα γραφικών σωστά? Πρέπει να κατεβάσω τους drivers και να τους εγκαταστήσω για να δουλέψει κανονικά?
TheELF Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Τρέξε κάνα παιχνίδι και δες αν πάει καλύτερα από πριν οπότε λογικά θα μπήκε σωστά. Αν ψάξεις τον κωδικό βγάζει ότι είναι η radeon 5450 οπότε αν θες πέρνα τον driver της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα