Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αιντε αλλη μια φορα να ΣΥΝΟΨΗΣΩ..Κ@ΛΟς εγινε παλι το νημα...

ΛΟΙΠΟΝ, αναζητω τηλεφωνο δικαρτο compact, με καλα χαρακτηριστικα και premium κατασκευη. Δεν θελω κανα υπερτουμπανο αλλα ουτε καμια πλαστικουρα.

Δεν βιαζομαι να παρω τηλεφωνο ΑΥΡΙΟ, ερευνα αγορας κανω.

Τα κινητα που προαναφερθηκαν Sony Z3 compact - Dual και Samsung A3 dual 2016, ΝΑΙ , λογικα μου κανουν, εχουν υπερπληρη χαρακτηριστικα για εμενα  ΑΛΛΑ ειναι στα ορια των διαστασεων που εχω θεσει ως κριτηριο και αναφερομαι σε ενα τηλεφωνο λιγο ποιο συμπαγης και μαζεμενο απο το redmi 1 που ηδη εχω. ΑΝ ηταν φθηνοτερα ναι θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα να τα αγοραζα. Ομως 250+ ευρω δε θα τα δωσω ευκολα για ενα κινητο ωστε να κανω παλι συμβιβασμους και να μην ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που θελω ωστε να το νιωθω ανετα στην καθημερινοτητα μου. ΑΝ θελω να κανω συμβιβασμο μεγεθους , προτημω να δωσω 120-140ευρω να παρω ενα Redmi 3πχ η ενα MI4 να κανω την δουλεια μου και μελοντικα αν βγει κατι που θα μου κανει ακριβως, το τσιμπαω..

Παρακαλω πολυ αν καποιος εχει να προσθεσει κατι γυρω απο αυτα να το κανει.. Αν θελει να πεταξει εξυπναδες παρακαλω να το κανει σ αλλο νημα.

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αιντε αλλη μια φορα να ΣΥΝΟΨΗΣΩ..Κ@ΛΟς εγινε παλι το νημα...

ΛΟΙΠΟΝ, αναζητω τηλεφωνο δικαρτο compact, με καλα χαρακτηριστικα και premium κατασκευη. Δεν θελω κανα υπερτουμπανο αλλα ουτε καμια πλαστικουρα.

Δεν βιαζομαι να παρω τηλεφωνο ΑΥΡΙΟ, ερευνα αγορας κανω.

Τα κινητα που προαναφερθηκαν Sony Z3 compact - Dual και Samsung A3 dual 2016, ΝΑΙ , λογικα μου κανουν, εχουν υπερπληρη χαρακτηριστικα για εμενα  ΑΛΛΑ ειναι στα ορια των διαστασεων που εχω θεσει ως κριτηριο και αναφερομαι σε ενα τηλεφωνο λιγο ποιο συμπαγης και μαζεμενο απο το redmi 1 που ηδη εχω. ΑΝ ηταν φθηνοτερα ναι θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα να τα αγοραζα. Ομως 250+ ευρω δε θα τα δωσω ευκολα για ενα κινητο ωστε να κανω παλι συμβιβασμους και να μην ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που θελω ωστε να το νιωθω ανετα στην καθημερινοτητα μου. ΑΝ θελω να κανω συμβιβασμο μεγεθους , προτημω να δωσω 120-140ευρω να παρω ενα Redmi 3πχ η ενα MI4 να κανω την δουλεια μου και μελοντικα αν βγει κατι που θα μου κανει ακριβως, το τσιμπαω..

Παρακαλω πολυ αν καποιος εχει να προσθεσει κατι γυρω απο αυτα να το κανει.. Αν θελει να πεταξει εξυπναδες παρακαλω να το κανει σ αλλο νημα.

Mια χαρα τοτε, το samsung a3 duos 2015 ειναι πιο μικρο σε μεγεθος απο τo a3 2016 κ απο το redmi 1.

Επισης ειναι φθηνο σχετικα , δεν ειναι στα 250€,  ειναι στα 150-160€.

Υ.Γ.: Το sony z3 compact δεν ειναι στα ορια διαστασεων σε σχεση με το redmi 1. Ειναι αισθητα μικροτερο, μην βλεπεις οθονη 4.6" κ νομιζεις οτι θα ειναι καμμια γκουμουτσα αλα iphone.

Ειναι 4.6" αλλα εχει μεγεθος σχεδον σαν iphone 5s, καμμια σχεση με την γκουμουτσα iphone 6.

Δημοσ.

Mια χαρα τοτε, το samsung a3 duos 2015 ειναι πιο μικρο σε μεγεθος απο τo a3 2016 κ απο το redmi 1.

Επισης ειναι φθηνο σχετικα , δεν ειναι στα 250€,  ειναι στα 150-160€.

Ναι αλλα δεν εχει ios  :-D   :whistle:   :eek:   B)

• Like 1
Δημοσ.

Ναι το Α3 2015  ΕΙΠΑ ΕΠΑΝΕΛΗΜΕΝΩΣ οτι ειναι αξιολογο μοντελο, Δεν τρωει ακυρο , εχοντας ομως προσφατη ΑΡΝΗΤΙΚΗ εμπειρια για το θεμα αυτονομιας απο πελατη μου, αυτοματως το βαζω Β επιλογη.

Δεν εχει κακη αυτονομια, αντιθετα εχει αυτονομια καλυτερη απο του redmi 1 που σου κραταει 2 μερες κ καλυτερη απο του Iphone 5s.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...