Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σημερα ετυχε πελατης μου να χει το Α3 duos... Το περιεργαστικα λιγο, και σαν συσκευη μου αρεσε..ομως Ο ανθρωπος μου κανε αρκετα παραπονα για την μπαταρια του... Με 3G - data και wifi μονιμα αναμενα, με νορμαλ χρηση, δηλαδη καμια 10αρια τηλεφωνα, λιγο surfing, λιγο παιχνιδι, με το ζορι μια μερα...εγω θα θελα πολυ να μου κραταει μια φουλ μερα αλλα με πολυ χρηση και 2μερες με νορμαλ.. Το redmi 1 μου το φορτιζω καθε δευτερη μερα..

Οποτε το Α3 duos τρωει ακυρο.. Θα παω να δω αυριο το s5 duos...

O καθε χρηστης χρησιμοποιει διαφορετικα το κινητο του και βλεπει διαφορετικες αυτονομιες. Οποτε τι τι αυτονομια εχει ο πελατης σου δεν ανταποκρινεται στην αυτονομια πυο θα εχεις εσυ με διαφορετικη χρηση

Το samsung a3 δεν εχει κακη αυτονομια. Εχει μαλιστα καλυτερη αυτονομια απο του redmi 1 που σου βγαζει 2 μερες. (κ καλυτερη συμφωνα με μετρησεις απο iphone 5s)

Θεωρω ομως πως απλα βρηκες μια δικαιολογια(που δεν στεκει οπως φαινεται κ απο τις μετρησεις εδω) μιας και σε ολα τα αλλα το κινητο σε καλυπτε. Λογικα θα βρεις νεα δικαιολογια.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως μιλαμε για αλλο μοντελο

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7791&idPhone2=6762&idPhone3=5685

Αν δεν το παρεις απλα μας τρολλαρεις με iphonομπουρδες.

ναι μιλαμε για την κυριολεκτικη εννοια του upgrade.Λιγο το sar ειναι παραπανω αλλα ενταξυ και παλι σε χαμηλα επιπεδα :P

Δημοσ.

Καλα παιδες γραψτε τον του εχουμε δειξει 20 φορες καλυτερα smartphone απο τον 5s και ρωταει για ηλικια. 
Προφανως θα ειναι max 20αχρονο που θελει να παιζει παιχνιδακια στο κινητο του να ειναι δικαρτο για να εχει whats up & q για δεδομενα κλπ
Απλα αστειοτητες.

@ Fulgore τρολλινγκ;

Δημοσ.

Γιατι τρολαρω?Επειδη ειπα οτι το νεο A3 ειναι κυριολεκτικα upgrade απο το προηγουμενο σχεδον σε ολα???Εκτως απο τον επεξεργαστη το βλεπω να ειναι καλυτερο σε ολα απο την αναλυση οθονης μεχρι και την μπαταρια(και μαλιστα ουτε εγω το γνωριζα οτι ειχε τετοιες διαφορες το μοντελο του 2016).

Το sar ναι οντως το ανεφερα μονο για μια μικρη κατηγορια ατομων που τους ενδιαφερει παρα πολυ αλλα και παλι για προδιαγραφες Ευρωπης ειναι αρκετα κατω(σε επιπεδα Lg απο τα χαμηλοτερα της αγορας).

Βεβαια η τιμη για νεο μοντελο αρκετα τσιμπημενη τις πρωτες ημερες κλασσικα https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=galaxy+a3

Δημοσ.

ναι μιλαμε για την κυριολεκτικη εννοια του upgrade.Λιγο το sar ειναι παραπανω αλλα ενταξυ και παλι σε χαμηλα επιπεδα :P

Δεν νομιζω να ειμαι ο μονος που το αντιλαμβανεται το ποστ σου ως ειρωνικο.

Στα παντα ειναι καλυτερο ακομα και στον cpu.

Και η μπαταρια του 2300mAh ειναι αψογη.

Δημοσ.

Γιατι τρολαρω?Επειδη ειπα οτι το νεο A3 ειναι κυριολεκτικα upgrade απο το προηγουμενο σχεδον σε ολα???Εκτως απο τον επεξεργαστη το βλεπω να ειναι καλυτερο σε ολα απο την αναλυση οθονης μεχρι και την μπαταρια(και μαλιστα ουτε εγω το γνωριζα οτι ειχε τετοιες διαφορες το μοντελο του 2016).

Το sar ναι οντως το ανεφερα μονο για μια μικρη κατηγορια ατομων που τους ενδιαφερει παρα πολυ αλλα και παλι για προδιαγραφες Ευρωπης ειναι αρκετα κατω(σε επιπεδα Lg απο τα χαμηλοτερα της αγορας).

Βεβαια η τιμη για νεο μοντελο αρκετα τσιμπημενη τις πρωτες ημερες κλασσικα https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?from=catspan&keyphrase=galaxy+a3

ααα ετσι μαλιστα ρε συ.. που να ξερω οτι ειναι αλλο μοντελο... αρα αυτο μπαινει αμεσα στα προς εξεταση.. ευχαριστω!

τετοιο φορουμ παντως ομολογω οτι εχω χρονια να δω.. απο τις εποχες που mod-αρα στο ocworkbench εν ετη 2000 .. πιτσιρικοσχιζοφρενεια...

Μακαρι ρε μαγκες να συνεχισετε να εχετε παθος ετσι και στην ζωη σας σε ολα τα πραγματα.. αφηστε μας εμας... εμεις ειμαστε σιτεμενοι ...

Δημοσ.

Nα κλείσει το θεμα πλζ

ααα ετσι μαλιστα ρε συ.. που να ξερω οτι ειναι αλλο μοντελο... αρα αυτο μπαινει αμεσα στα προς εξεταση.. ευχαριστω!

τετοιο φορουμ παντως ομολογω οτι εχω χρονια να δω.. απο τις εποχες που mod-αρα στο ocworkbench εν ετη 2000 .. πιτσιρικοσχιζοφρενεια...

Μακαρι ρε μαγκες να συνεχισετε να εχετε παθος ετσι και στην ζωη σας σε ολα τα πραγματα.. αφηστε μας εμας... εμεις ειμαστε σιτεμενοι ...

είσαι απαράδεχτος σου λεμε το z3c και εσυ στα @@

Δημοσ.

Βασικα δεν καταλαβα γιατι εκανες Quote εμενα αφου η απαντηση μου προφανως και πηγαινε στον απο πανω συμφορουμιτη αλλα ολα καλα :P

Δημοσ.

Nα κλείσει το θεμα πλζ

είσαι απαράδεχτος σου λεμε το z3c και εσυ στα @@

Για πες μου ρε αλανι, απο ΠΟΥ θα παρω το Z3 COMPACT DUAL SIM,? για βρες μου τιμη και μαγαζι εδω Ελλαδα. Γιατι 300+ ευρω για κινητο απο εξωτερικο δε θα εδινα ποτε.

Απο την αλλη, αρχικως μου προταθηκε το Α3 Duos απο οτι καταλαβαινω του 2015 , το οποιο και ειδα, και το οποιο ειχε θεμα με την μπαταρια. Οι τιμες που ειδα για εκεινο ηταν 150-160ε. Θεωρεις λοιπον οτι παιζει στην ιδια κατηγορια με το Z3 compact? Δηλαδη εσυ εισαι τοσο large ωστε αντις του Α3 να πας ετσι απλα σε ενα αλλο 150+ ευρω ακριβοτερο? Δε θα το ψαχνες αλλο?

Σαφως και το Α3 duos του 2016 μου κανει σαν συσκευη (αν και θα θελα λιγο μικροτερη) αλλα αλλο πραγμα να κανω συμβιβασμο δινοντας 160Ε και αλλο δινοντας 250ε / Μπορεις να καταλαβεις την διαφορα?

Βασικα δεν καταλαβα γιατι εκανες Quote εμενα αφου η απαντηση μου προφανως και πηγαινε στον απο πανω συμφορουμιτη αλλα ολα καλα :P

Για σενα πηγαινε μονο το-  " ααα ετσι μαλιστα ρε συ.. που να ξερω οτι ειναι αλλο μοντελο... αρα αυτο μπαινει αμεσα στα προς εξεταση.. ευχαριστω!"

Τα αλλα για τους υπολοιπους.

Δημοσ.

Παντως το A3 σε αυτη την τιμη να πω την αληθεια εχει αρκετα τσιμπημενη τιμη για αυτα που προσφερει οταν και το OnePlusX παιζει σχεδον σε αυτα τα χρηματα απο εξωτερικο αλλα σε καλυπτει οσον αφορα τις διαστασεις αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

Αυτα τα ρημαδο 2gb ram τοσο δυσκολο ειναι να τα βαλει η Samsung???Τι 1.5gb ρε γμτ μου :P

Δημοσ.

Το OnePlus X αν ηταν λιγααααακι ποιο μικρο θα ηταν νουμερο ενα επιλογη μου asap... ειναι πανεμορφο..

Nα προσθεσω κατι που με ενοχλει παρα πολυ.. Η κοινη θυρα sims-microSD.. ελεος δηλαδη.. Ενας βασικος λογος να παρω android ειναι σαφως η δυνατοτητα επεκτασης μνημης . Πανε και Φτιαχνουν ενα dual sim τηλεφωνο για πελατες που χρειαζονται dual sim, και το ακυρωνουν με την βλακεια να χρισημοποιουν την μια θυρα sim για να βαλουν την micro sd.. τοσο δυσκολο πια ειναι να τα χουν χωρια...

Δημοσ.

Για πες μου ρε αλανι, απο ΠΟΥ θα παρω το Z3 COMPACT DUAL SIM,? για βρες μου τιμη και μαγαζι εδω Ελλαδα. Γιατι 300+ ευρω για κινητο απο εξωτερικο δε θα εδινα ποτε.

Αλλα ελεγες εδω:

Μωρε ας ειναι καλα η κινα κ τα μαγαζια της..

Οπως ειχε προβλεφθει, ηταν προφανες οτι θα εβρισκες μια νεα "δικαιολογια":

Θεωρω ομως πως απλα βρηκες μια δικαιολογια(που δεν στεκει οπως φαινεται κ απο τις μετρησεις εδω) μιας και σε ολα τα αλλα το κινητο σε καλυπτε. Λογικα θα βρεις νεα δικαιολογια.

Η νεα δικαιολογια ειναι οτι δεν δινεις 300+€ για αγορα απο εξωτερικο. Κατανοητο, απλα δεν το ειχες αναφερει εξαρχης κ μπερδευτηκαμε.

-----------------------------------------------

Απο την αλλη, αρχικως μου προταθηκε το Α3 Duos απο οτι καταλαβαινω του 2015 , το οποιο και ειδα, και το οποιο ειχε θεμα με την μπαταρια. Οι τιμες που ειδα για εκεινο ηταν 150-160ε.

Δεν εχει θεμα με την μπαταρια, αντιθετα εχει αρκετα καλη αυτονομια.(καλυτερη απο του redmi 1 και απο του iphone 5s)

Απλα ειναι μια δικαιολογια που δεν στεκει κ την εφηυρες εσυ επειδη στα υπολοιπα σε ικανοποιει το κινητο.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Προστεθηκε νεα μελλοντικη δικαιολογια:

Nα προσθεσω κατι που με ενοχλει παρα πολυ.. Η κοινη θυρα sims-microSD.. ελεος δηλαδη.. Ενας βασικος λογος να παρω android ειναι σαφως η δυνατοτητα επεκτασης μνημης . Πανε και Φτιαχνουν ενα dual sim τηλεφωνο για πελατες που χρειαζονται dual sim, και το ακυρωνουν με την βλακεια να χρισημοποιουν την μια θυρα sim για να βαλουν την micro sd.. τοσο δυσκολο πια ειναι να τα χουν χωρια...

Δημοσ.

εσυ φιλε μου εχεις μεγαλο προβλημα κατανοησης ε.. Αναφερω οτι ας ειναι καλα τα κινεζομαγαζα, και αναφερω οτι δεν θα εδινα ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΑ λεφτα για κινητο απο εξω..ΠΡΟΦΑΝΩΣ λοιπον ενα ποσο της ταξης των 100-150ε θα τα εδινα (Οπως και αγορασα και το redmi - 100e και ενα Lenovo Vibe X2 180e στο παρελθον) για αγορα απο Κινα, αλλα 300+ ΟΧΙ.. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?

Μια χαρα καταλαβαινω.

Ειναι μια νεα δικαιολογια, δεκτο. Δεν ειναι μεμπτο αυτο, λες για ποιο λογο δεν σε βολευει/ικανοποιει. Απολυτα κατανοητο. Κατανοητο βεβαια δεν ειναι το υφος που γραφεις, αλλα προφανως αυτο πηγαζει απο αλλου.

----------------------------

Οποτε ψαχνεις:

δικαρτο(κατα κυριο λογο δηλαδη κινητα απο Ασια),

μικρο (που δεν προτιμανε στην Ασια),

με dual sim και ξεχωριστη microsd(που δεν χωρανε 3 slots ευκολα σε μικρα κινητα κ σχεδον κανενας δεν ζηταει κατι τετοιο για αυτο δεν πολυβγαινουν τετοια κινητα),

με μπαταρια 3000mAh(που δεν χωραει ευκολα σε μικρα κινητα),

premium (που δεν βγαινουν πολλα premium σε δικαρτες εκδοσεις, μιας και ο αγοραστης premium κινητου συνηθως δεν τον νοιαζει να εχει 2 sim για φθηνες κλησεις q και whatsup)

με τιμη 100-150€ απο εξωτερικο (κ θελεις να ειναι κ premium σε αυτα τα χρηματα)

Το επομενο ειναι να ζητησεις κινητο με μεγεθος 3310, αλλα οθονη 10" σαν tablet.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...