Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Η μπαταρια γενικα ειναι προβλημα οχι μονο για το A3 που αναφερεις αλλα και για τα περισσοτερα κινητα της αγορας.Γιαυτο το λογο και σε αρκετα high end κινητα και βαζουν σαν καλο για αυτο την γρηγορη φορτιση και καλα. Και το S6 πχ σαν μπαταρια ειναι χαλια και εν μερη λογικο λογω της αναλυσης του. Το S5 παντως σαν μπαταρια και αυτονομια ειναι απο τις καλες συσκευες που εχει βγαλει η Samsung σε αυτες τις ιντσες αλλα βλεπω οτι γενικα το S5 duos απο Ελλαδα δεν παιζει σε καταστηματα https://www.skroutz.gr/s/5982737/Samsung-Galaxy-S5-Duos-16GB.html Σε τετοιες ιντσες και δικαρτο τιμια επιλογη οπως αναφερθηκε νομιζω και πισω ειναι και το OnePlusX.Ουτε αυτο εχει την καλυτερη δυνατη μπαταρια αλλα τουλαχιστον ειναι ψιλο τιμιο απο διαστασεις(δεν ειναι κοινως γκουμουτσα)και εχει ψιλο καλη τιμη αν θες να του ριξεις μια ματυα. Εκτως αν καταλληξεις σαν λυση να αγορασεις σαν main κινητο και αν εχεις ενα οποιο σου αρεσει και σαν δευτερο ενα με μικροτερες διαστασεις βλεπε πχ Blackberry Q10/Q20. Μια αλλη τιμια λυση σαν χρηματα,specs/lag και οικονομικο ειναι και το Lumia 730 αλλα οπως ειπες κοιτας μονο σε Android.
chios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Οτιδήποτε τηλέφωνο πάρεις με μικρότερη μπαταρία από 3000mah την μέρα δεν την βγάζει, εγώ είχα το jiayu g3s 4.5in με 3000 mah και έβγαζα με πολύ χρήση 3μερες δεν κυκλοφορεί πια στην αγορά εγώ το κράτησα περίπου 2 χρόνια καιβηταν σκυλί. Όσο για την διαμάχη με τα iPhone ας τελειώσει, στο φινάλε πρέπει κάποιος να είναι πολύ ηλίθιος να πάρει τέτοιο τηλέφωνο, με τους περιορισμούς που έχει η apple 1
mahone1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Οι επιλογες σου ειναι μετρημενες 1)περιμενεις το καινουριο iphone και κρατας το κινεζικο για την δευτερη sim το iphone σαν κυριο τηλεφονο 2) παιρνεις το z5 compact dual sim. Πιο κατω αν πας καιγεσαι γιατι με τα lagg που θα τρως αμα πας σε μετριο android την εκατσες οπως α3 κτλπ που ειπες. Επισης η αλλη εκδοχη ειναι μπας κ το μετανιώσεις και παρεις κανενα android τουμπανο dual sim με μεγαλυτερη οθονη.
saruman123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Σημερα ετυχε πελατης μου να χει το Α3 duos... Το περιεργαστικα λιγο, και σαν συσκευη μου αρεσε..ομως Ο ανθρωπος μου κανε αρκετα παραπονα για την μπαταρια του... Με 3G - data και wifi μονιμα αναμενα, με νορμαλ χρηση, δηλαδη καμια 10αρια τηλεφωνα, λιγο surfing, λιγο παιχνιδι, με το ζορι μια μερα...εγω θα θελα πολυ να μου κραταει μια φουλ μερα αλλα με πολυ χρηση και 2μερες με νορμαλ.. Το redmi 1 μου το φορτιζω καθε δευτερη μερα.. Οποτε το Α3 duos τρωει ακυρο.. Θα παω να δω αυριο το s5 duos... Τουλαχιστων δες και το Doogee Titans2 (8GB)4000 mAh(4.5") και το Lenovo S660 (8GB)3000mAh(4.7")που εχουν και αποσπομενες μπαταριες?Μετρημενα στα δακτυλα ειναι δυστιχως.... Παντως εγω δεν θα εδεινα τοσα λεφτα για το S5 Duo(5.1" !!!!!!). Εκτος αν λες το mini που και παλι πολλα ειναι. Οποτε εσυ ξερεις.....
tsakmaopin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Τουλαχιστων δες και το Doogee Titans2 (8GB)4000 mAh(4.5") και το Lenovo S660 (8GB)3000mAh(4.7")που εχουν και αποσπομενες μπαταριες? Μετρημενα στα δακτυλα ειναι δυστιχως.... Παντως εγω δεν θα εδεινα τοσα λεφτα για το S5 Duo(5.1" !!!!!!). Εκτος αν λες το mini που και παλι πολλα ειναι. Οποτε εσυ ξερεις..... Αρχηγε μου ωραιο το doogee που λες, αλλα τουβλο!! 13mm παχος? .. για το s5 mini λεω.. θα το δω σημερα απο κοντα..
saruman123 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Αρχηγε μου ωραιο το doogee που λες, αλλα τουβλο!! 13mm παχος? .. για το s5 mini λεω.. θα το δω σημερα απο κοντα.. Προφανος το παχος του ειναι 13mm επειδη εχει μεγαλη μπαταρια.
tsakmaopin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 πριν κανα δυο χρονια πηρα το JIAYU G3S..4.5 inch - 135 x 65x10.8mm ..λες και κουβαλαγα τουβλακι... το κρατησα 6 μηνες και το δωσα... καλο, χρυσο, σβελτο, δε κολησε ουτε μια φορα, απειρες τουμπες και κακη χρηση, και ακομα λειτουργει ο σκυλος... (μονο δυο μεταλικα της προσοψης ξεκολησαν δυο φορες και τα κολησα).. το χοντρο κινητο ειναι για μενα πολυ χειροτερο απο το να ναι λιγο ποιο μεγαλο στις αλλες διαστασεις...
haHa Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το z3 compact ιδιο μεγεθος με το 5s? .. Παρτο λιγο αλλιως.. ... H apple δυστυχως φτιαχνει γκουμουτσες συσκευες για την μικρη, μη-παραγωγικη οθονη που εχουν και την μικρη τους μπαταρια/αυτονομια. http://www.phonearena.com/phones/size#/phones/size/Sony-Xperia-Z3-Compact,Apple-iPhone-5s,Apple-iPhone-6s/phones/8744,7710,9501 4.6" 4.0" 4.7"
sepsekasan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο θες αλλα δεν το εχεις καταλαβει
tsakmaopin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε haHa σε μονοκαρτη λυση, για εμενα, το iphone ειναι μονοδρομος.. για μενα δεν υπαρχει καν συγκριση με το xperia..οχι λογω συσκευης, αλοιμονο, κουκλι ειναι, αλλα καθαρα λογω ios.. και να τονισω, για να μην υπαρξει νεος γυρως αντιπαραθεσεων, μιλω καθαρα για την χρηση που το θελω εγω, εχοντας πληρη και σφαιρικη εικονα απο πληθωρα android συσκευων που περασαν απο τα χερια μου., Αυτο θες αλλα δεν το εχεις καταλαβει δε με διαβαζεις ζαργανα μου ...
cabdik Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 φιλε tsakmaopin, παρακολουθωντας το θεμα σου, οφειλω να σου πω οτι.....εχεις θεματα....να λυσεις...!!! πρωτα πρωτα, ΔΕΝ προκειται να βρεις αυτο που φανταζεσαι. δλδ, μικρο σε μεγεθος κινητο. αλλα με "μεγαλα" specs. αρα, πρεπει απο μονος σου να βαλεις τα κριτηρια που δεν μπορεις να κανεις παραχωρησεις, και τα κριτηρια που μπορεις να κανεις καποιες υποχωρησεις. κι εγω μπορει να θελω ενα κινητο 4-4,3" με FULL HD OLED οθονη, 3gb RAM, 128gb χωρο, 8πυρηνο επεξεργαστη, 5000++++ΜΑΗ μπαταρια, 40Mp καμερα, να εχει και SD slot, dual sim-dual stand by, να ειναι 80 γραμαρια, και να μην εχει καθολου bezels......, αλλα που θα το βρω? αρα..., πρεπει να δω τι επιλογες εχω στην αγορα, και απο αυτες να επιλεξω την πιο κοντινη στα θελω μου...!! εσυ που εισαι ευχαριστημενος με το RedMi 1, ανετα θα σε καλυψει και το REDMi 2 Pro.., που το θεωρω πολυ καλη συσκευη, 4,7" και με πολυ καλο android απο τα δικα μας παιδια....MIUI.GR..!!!
leo06 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 δε με διαβαζεις ζαργανα μου ... το παραπάνω είναι το Α3 (2016)
tsakmaopin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 κι εγω μπορει να θελω ενα κινητο 4-4,3" με FULL HD OLED οθονη, 3gb RAM, 128gb χωρο, 8πυρηνο επεξεργαστη, 5000++++ΜΑΗ μπαταρια, 40Mp καμερα, να εχει και SD slot, dual sim-dual stand by, να ειναι 80 γραμαρια, και να μην εχει καθολου bezels......, αλλα που θα το βρω? αρα..., πρεπει να δω τι επιλογες εχω στην αγορα, και απο αυτες να επιλεξω την πιο κοντινη στα θελω μου...!! εσυ που εισαι ευχαριστημενος με το RedMi 1, ανετα θα σε καλυψει και το REDMi 2 Pro.., που το θεωρω πολυ καλη συσκευη, 4,7" και με πολυ καλο android απο τα δικα μας παιδια....MIUI.GR..!!! Αδερφε σε καταλαβαινω απολυτα..Ομως δεν ζηταω βρε συ τοσο τουμπανοτεραστια χαρακτηριστικα!! εισαι λιιιιγο υπερβολικος στο παραδειγμα σου!! Tα παιδια στο miui gr κανουν παρα πολυ καλη δουλεια! φοραω Miui v7 πως το λενε να δεις, developer version αν θυμαμαι καλα, και το κινητο πεταει...Μου αρεσει πολυ..
sepsekasan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 δε με διαβαζεις ζαργανα μου ... Καλα τοτε μας τρολλαρεις
tsakmaopin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Σημερα ετυχε πελατης μου να χει το Α3 duos... Το περιεργαστικα λιγο, και σαν συσκευη μου αρεσε..ομως Ο ανθρωπος μου κανε αρκετα παραπονα για την μπαταρια του... Με 3G - data και wifi μονιμα αναμενα, με νορμαλ χρηση, δηλαδη καμια 10αρια τηλεφωνα, λιγο surfing, λιγο παιχνιδι, με το ζορι μια μερα...εγω θα θελα πολυ να μου κραταει μια φουλ μερα αλλα με πολυ χρηση και 2μερες με νορμαλ.. Το redmi 1 μου το φορτιζω καθε δευτερη μερα.. Οποτε το Α3 duos τρωει ακυρο.. Θα παω να δω αυριο το s5 duos... Βρε σεις, αφου το ειδα στα χερια μου αυτο.. τι σας τρολαρω...Για αλλο μιλατε εσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις