cabdik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 1. κατ' αρχην θα πρεπει να λαμβανετε υποψη σας και οτι μιλαμε για μικροτερο μεγεθος κινητου, αρα και η μπαταρια θα ειναι αναλογη. δεν μπορουν να χωρεσουν την 5000mah μπαταρια του π.χ. Zenfone MAX, σε 4+κατι ιντσες κινητου..! αλλα και απο την αλλη, πως θα ασχοληθουν οι εταιριες με 4-4.5", αφου η πλειοψηφεια της αγορας παει σε 5-5.5"...? επομενως, ειναι λογικο να μην εχεις πολλες επιλογες σε τετοια μεγεθη, τα οποια ειναι διαφορετικα απο την πλειοψηφια. 2. το 1gb RAM σε καθημερινες εργασιες, επαρκει. δεν χρειαζεται ουτε 3, ουτε 4, ουτε 8 gb RAM για να κανεις κλησεις και να σερφαρεις λιγο στο ιντερνετ. αν καποιος θελει το κινητο για GAMING MACHINE, τοτε σαφεστατα δεν θα ψαχνει τετοιο κινητο, αλλα κατι εντελως αντιθετο.
kodorevi8ulis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε εγω απο android κοσμο ειμαι λιγο ασχετος.. Κρινοντας λοιπον απτο redmi 1 που εχω, το οποιο ειναι 1Gb ram και 2000 ah μπαταρια , ε λεω, λιγο καλυτερα να μη θελω? λεω πχ 2gb ram και 3αρα μπαταρια... οχι ντε και καλα αυτα.. Βλεποντας τωρα την 1800αρα μπαταρια το Α3.. ε μου φαινεται λιγο μικρη,,, το ξέρω ότι δεν θες , αλλά γιατί να μην δεις π.χ. το redmi 3 , επειδή έχεις θέσει αυστηρά όρια ; http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=7862&idPhone2=5609 σε διαστάσεις όπως βλέπεις δεν αλλάζει ,το ίδιο είναι με το 1 (οκ λίγο μεγαλύτερο) και 2gb και 2πλασια μπαταρία και δίκαρτο (αν δε βάλεις sd)
tsakmaopin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Cabdik κοιτα..Πιθανων και δεν χωραει 4αρα μπαταρια σε μινιατουρα μεγεθος, ομως μην ξεχνας οτι μια οθονη πχ 720p μεγεθους ας πουμε 4.5" εχει σαφως κατωτερες απαιτησεις ενεργειας εν συγκρισει με μια 5αρα. σωστα? παρομοιως, νομιζω οτι ενας energy efficient 4πυρινος εχει σαφως κατωτερες απαιτησεις απο οτι ενας Power 8πυρινος.. θεωρω λοιπον οτι μια μπαταρια πχ 2500-3000 την χωρανε ανετοτατα σε κινητο μεγεθους 4.5".. 2gb ram και να μην ειναι σουπερ απαραιτητα, δεν ειναι αυτο που θα επηρεασει το θεμα μεγεθος.. Αλλα ισως καποιος να μη θελει gaming, αλλα παντα θα τρεχουν viber-whatsapp, skype, kαι κανα δυο αλλες εφαρμογες απο πισω.. συνοψιζοντας λοιπον, την ωρα που οι κινεζοι βγαζουν ορδες απο 5ιντσα και 5.5ιντσα καθε βδομαδα (λες και πουλανε ολα τοσο πολυ) , μου φαινεται παραξενο πολυ που δεν βγαζουν κατι μικροτερο, με midrange μεν επιδοσεις , αλλα με καπως ποιο premium κατασκευη και οχι πλαστικουρα..τοσους iphone 6 Κλωνους βγαζουν , ε ας βγαλουν και καναν καλουλη δικαρτο 5s κλωνο ντε.. Κοντορεβιθουλη εχω προσπαθησει πολλες φορες φιλε να συνηθησω λιιιγο μεγαλυτερο κινητο. το redmi 3 ειναι Ειχα Lenovo vibex2 (5αρι παρα πολυ λεπτο) το ξεφορτωθηκα σε 2 μηνες , πηρα το LG G2 του κολητου μου εναν μηνα, τζιφος, προσπαθησα να ενσωματωσω χρηση bluetooth στην καθημερινοτητα μου, ε μου σπαει τα νευρα το να εχω αλλη μια συσκευη να φορτιζω.. Απο την αλλη, μολις πιασω στα χερια μου το 5s του αλλου κολητου μου, ολα μου φαινονται τοσο ευκολα και βολικα..(Δεν αναφερομαι στο λογισμικο, στο μεγεθος αναφερομαι). αλλα 5s δικαρτο γιοκ οποτε τρωει ακυρο.. Κοιταχτε λιγο το JIAYU S4 το οποιο δεν βγηκε τελικα.. φανταζει ιδανικο για 4.7" .. ας ηταν και 4πυρηνο για να κραταγε περισσοτρερο η μπαταρια... http://www.jiayu-store.com/jiayu-s4-3gb-16gb-black.html Nα προσθεσω κατι αλλο.. λογ ωτου οτι προερχομαι απο ios και εχοντας δοκιμασει και το vibe ui και το Ui της LG αλλα και stock andoid, να αναφερω οτι το all time favourite Μου ειναι το MIUI... Στο redmi 1 Μου , κυριολεκτικα με χει κανει να ξεχασω σε πολλες περιπτωσεις το Ios..με καλυπτει 95% στον τομεα χρησης κτλ...
newsformobiles Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Υπόψιν, στο kimovil που σου είπα, υπάρχει δυνατότητα για 3D εκτύπωση του κινητού, οπότε να δεις πως θα είναι στο χέρι σου.
The_Judas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Είτε συμφωνούμε είτε όχι με αυτή τη μόδα, οι επιλογές σε 4-4.5' και μάλιστα και δίκαρτο και premium κινητό είναι απειροελάχιστες πλέον... έως και μηδενικές όσον αφορά νέα κινητά. Ακόμη και σε 5'' είναι μειωμένες οι επιλογές.
cabdik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Cabdik κοιτα..Πιθανων και δεν χωραει 4αρα μπαταρια σε μινιατουρα μεγεθος, ομως μην ξεχνας οτι μια οθονη πχ 720p μεγεθους ας πουμε 4.5" εχει σαφως κατωτερες απαιτησεις ενεργειας εν συγκρισει με μια 5αρα. σωστα? παρομοιως, νομιζω οτι ενας energy efficient 4πυρινος εχει σαφως κατωτερες απαιτησεις απο οτι ενας Power 8πυρινος.. θεωρω λοιπον οτι μια μπαταρια πχ 2500-3000 την χωρανε ανετοτατα σε κινητο μεγεθους 4.5".. 2gb ram και να μην ειναι σουπερ απαραιτητα, δεν ειναι αυτο που θα επηρεασει το θεμα μεγεθος.. Αλλα ισως καποιος να μη θελει gaming, αλλα παντα θα τρεχουν viber-whatsapp, skype, kαι κανα δυο αλλες εφαρμογες απο πισω.. για την μπαταρια. δεν ειπα οτι δεν μπορουν να φτιαξουν πλεον μια 2500-3000ΜΑΗ σε μικρο μεγεθος, ωστε να μπαινει σε 4" κινητο. ειπα οτι επειδη η ταση παει στα 5-5.5" ιντσων, δεν πολυασχολουνται οι εταιριες να φτιαξουν. τα 2gb RAM επισης, μπορουν να μπουν ανετα σε οποιοδηποτε μεγεθους κινητο, ακομα και σε 3". απλα ειναι θεμα κοστους, που μενουν με το 1 gb. επειδη εχω φερει αρκετα (καμια 10αρια) κινητα σε φιλους, τα περισσοτερα DOOGEE X5, 1gb Ram, δεν βλεπω να μου παραπονιεται κανεις για κολληματα, σε τετοιες χρησεις..!! ετσι, υποθετω οτι πλεον, για απλες χρησεις ιντερνετ, αρκει το 1 gb RAM. σαφως, βοηθαει το ANDROID που "φοραει" η εκαστοτε εταιρεια στις συσκευες της, να μην ειναι φορτωμενο με σαβουρες...!!! παντως. οσοι θελουν μικροτερο κινητο απο 5", εγω το μονο που θα προτεινα, ειναι το XIAOMI REDMI 2 PRO....!!!
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δυστηχως πολλα δε καταλαβαινουνε πολλοι εδω μεσα.. Ξερω παρα πολυ καλα τι θελω και τι ζηταω, πορωμενο iphonakia με βαφτησατε... Δικαρτο ζηταω , μονοκαρτα τηλεφωνα προτεινεται, και μου την λετε κ απο πανω γιατι δε παιρνω μονοκαρτο... Τι να πω.. Αναφερω οτι ξερω ενα σωρο κοσμο οι οποιοι θελουν μικρο τηλεφωνο , αλλα ΔΕΝ θελουν να σκασουν 400-500ε πχ για ενα iphone 5s , και οτι μου φαινεται παραξενο που στην αγορα δεν παιζουν τετοια τηλεφωνα, και σεις μου λετε η μοδα και η ταση... Κοινως: Τρεις λαλουν και δυο χορευουν. Fulgore σε αυτα που παραθετεις, αναφερομαι ΣΕ ΔΙΚΑΡΤΑ τηλεφωνα! Το πιασες; ΔΙΚΑΡΤΑ! Και λεω οτι ΠΟΛΟΙ iphone users που θελουν αλλο τηλεφωνο, αναζητουν compact premium ΔΙΚΑΡΤΟ! Και γω ξερω κοσμο που απο 4s πηγε σε 6s η plus, οπως επησεις ξερω κοσμο που απο 4s πηγε σε 6s και σ εναν μηνα εδωσαν το 6s για να παρουν 5s γιατι τους βολευε καλυτερα. Αλλα το θεμα στο ΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ειναι τα iphones, η γιατι γω θελω μικρο τηλεφωνο, η αν ειμαι fanboy η αν ειμαι κολημενος κτλ, το θεμα ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ οτι αναζητω ΜΙΚΡΟ ΔΙΚΑΡΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ με καλα ΟΧΙ αναγκαιως high end χαρακτηρηστικα, και on topic απαντησεις γραψανε 2-3 ατομα. Οποτε τις συμβουλες σου να κλησει το νημα αστες για αλλου. Ευχαριστω. Ελα τωρα κοροιδευομαστε??? Ενταξυ αν ο κοσμος που ξερεις ειναι τιποτα κοπελιτσες ή αλλοι ακυροι ε ενταξυ. Γινεται να φυγεις απο 3.5ιντσες να παει στις 5.5 ετσι απλα για να καταλαβεις οτι το ιδανικο ειναι για σενα 4ιντσες?(δεδομενα Apple παντα) Καλα απο κοντα τα κινητα τοσο δυσκολο ειναι να πηγαινανε να τα δουνε για αυτο ακριβως τον λογο???Στα τυφλα αγοραζανε?? Επισης οπως εχει ηδη αναφερθει ειτε το δικαρτο,ειτε το ραδιο,ειτε η μεγαλη μπαταρια(να γιατι πολλοι επιλεγουν και τα plus),ειτε η απουσια Sd card,ειτε ο χαμηλος βασικος 16gb χωρος,οπως και το υψηλο Sar(για Ευρωπη)και το ολο θεμα με την εγγυηση ειναι ισως οι σημαντικοτεροι λογοι(μαζι με την υψηλη τιμη παντα ) που μπορει να βρει καποιος για να φυγει απο το Iphone. Ελεος να διαβαζω οτι αγοραζει ο κοσμος το 5s επειδη τον βολευει αλλα οχι πχ Android κινητα οπως τα Z3 και Z5 compact που εχουν ιδιες διαστασεις.Μαλλον καπου αλλου ειναι ψυχολογικα το προβλημα. Οσο για το δικαρτο που λες εχει λυθει και εκει το προβλημα αγοραζοντας μια αλλη δευτερη συσκευη βλεπε πχ BB Q10. Αλλωστε οι ιδιες οι πωλησεις των Iphone 6 και μετα δεν μαρτυρουν οτι γενικα υπαρχει αποδοχη της μεγαλυτερης οθονης??? Αν καποιος πραγματικα εχει αναγκη το δικαρτο πολυ απλα δεν θα παει σε Iphone και εχει και αρκετους αλλους λογους για να το κανει αυτο. Για το 5s που αναφερεις δεν ειναι οτι πουλαει πολυ γιαυτο και ακουγονται φημες για Iphone 7 4ιντσο(γιατι τα λεφτα που ζηταει ακομα και σημερα ειναι παρα πολλα δυστηχως),αλλα στο οτι οι κατοχοι του(οπως και προηγουμενων συσκευων)δεν αναβαθμιζουν τοσο γρηγορα οπως πχ στην Ελλαδα,που εχει μπει το μικροβιο σε πολλους και αλλαζουν κινητα σαν τα πουκαμισα ακομα και Iphone καθε χρονο. Στα περι του θεματος τωρα,ανοιξε και εσυ ο ιδιος το Skroutz και βαλε αυτα που ζητας να δεις ποσο μα ποσο περιορισμενες ειναι οι περιλογες που εχεις.Ειναι πολυ απλο αλλωστε,οταν δεν υπαρχει ζητηση δεν υπαρχει και προσφορα σε τετοια κινητα. Οταν πχ 7 ατομα εχουν τις ιδιες απαιτησεις που εχεις και εσυ ε αυτο δεν ειναι''πολλοι αλλοι''. Γιατι πχ η OnePlus εβγαλε μικροτερο κινητο με αυτα που ζητας εν μερη αλλα το κινητο ειναι 5αρι και εν μερη σιγα τις διαφορες που εχει απο ενα 4.7. Για μενα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας απο κοντα και να τα δεις τα κινητα και αν χρειαστει να κανεις καποιους συμβιβασμους σε καποιο τομεα. Αλλωστε δεν ειναι και τυχαιο οτι δεν ειναι λιγοι αυτοι που ελεγαν οτι μεχρι 5ιντσες ειναι το νορμαλ και μολις δουλεψαν phablet και το συνηθισαν δεν κοιτανε πλεον σε μικροτερα.
Pseudonumo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 OFFTOPIC: Αν η apple έβγαζε dual sim θα αύξανε πωλήσεις, αλλά πού...είναι ντίβα
tsakmaopin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 OFFTOPIC: Αν η apple έβγαζε dual sim θα αύξανε πωλήσεις, αλλά πού...είναι ντίβα ενα 5s δικαρτο οντως πιστευω θα πουλαγε πολυ καλα. Fulgore απλα τα βλεπεις απο αλλη οπτικη γωνια εσυ.. Για μενα πχ σε μονοκαρτο, ενα iphone ειναι μονοδρομος για πολους και διαφορους λογους. τωρα απο κει και περα γιατι και διοτι, ουτε θα το εξηγησω ουτε θα απολογηθω. Οπως επησεις δε θα προσπαθησω να μειωσω την αξια ενος android phone εναντι ενος iphone. Σε αλλον αρεσουν τα μακαρονια και σ αλλον το παστιτσιο.. Το z3 compact ιδιο μεγεθος με το 5s? .. Παρτο λιγο αλλιως.. ...
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 ενα 5s δικαρτο οντως πιστευω θα πουλαγε πολυ καλα. Fulgore απλα τα βλεπεις απο αλλη οπτικη γωνια εσυ.. Για μενα πχ σε μονοκαρτο, ενα iphone ειναι μονοδρομος για πολους και διαφορους λογους. τωρα απο κει και περα γιατι και διοτι, ουτε θα το εξηγησω ουτε θα απολογηθω. Οπως επησεις δε θα προσπαθησω να μειωσω την αξια ενος android phone εναντι ενος iphone. Σε αλλον αρεσουν τα μακαρονια και σ αλλον το παστιτσιο.. Το z3 compact ιδιο μεγεθος με το 5s? .. Παρτο λιγο αλλιως.. ... Οκ δεκτο απλα γνωμες χωρις επιχειρηματα ειναι λιγο ''λογια του αερα οπως καταλαβαινεις'' και καταλαβαινεις ποσο σοβαρα τις παιρνει ο κοσμος γενικα. Το δε παραδειγμα σου επισης λυπαμαι που θα το απλα αλλα απλα..Δεν Επισης θες να μου πεις οτι κινητο 4.6 ιντσες που το βαζεις διπλα σε κινητο με 4αρα οθονη και εχει τοσο μικρη διαφορα που την θεωρεις εσυ μεγαλη???Ελα τωρα δηλαδη κοροιδευομαστε??? Τεσπα οτι νομιζεις κανε. Και για να κλεισω το περι iphone τα μονα θετικα που εχουν για να τα προτιμησεις ειναι 1)αν εισαι γενους θυληκου 2)Αν εχει η παρεα σου και ζηλευεις και ας μην το παραδεχεσαι 3)αν και αλλες συσκευες της εταιριας(ισως ο μονος σοβαρος λογος πλεον) 4)αν δεν σε ενδιαφερει να σκαλιζεις το κινητο(αλλα τοτε γιατι να μην προτιμησεις ενα φθηνοτερο lumia ειναι η απορια) Καποτε τα iphone οντως ειναι γενικα αποδεκτο οτι ηταν μονοδρομος και δικαιολογουσαν και την μεγαλη τους τιμη. Τωρα πια με τον ανταγωνισμο ειναι το λιγοτερο για γελια μονο και μονο να διαβαζουμε οτι ειναι μονοδρομος, για(πολλους κιολας)λογους.
tsakmaopin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ρε φιλε τι να σου πω..αληθεια... Τετοια οστεοπορωση και αντι-iphone-mania... Οκ, ειμαι γκομενα, ζηλιαρης, χαζος και καθυστερημενος,., οκ τωρα; Υσηχασες; Αιντε τραβα τωρα να σκαλησεις την μπακατελα σου και ασε με σε παρακαλω στην υσηχια μου. Και για να μεινουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ on topic... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, να μην συνεχιστει το θεμα γυρω απο το αν το iphone ειναι καλυτερο η χειροτερο... Οκ; Αν καποιος μπανησει καποιο μαζεμενο δικαρτο, με premium κατασκευη τηλεφωνακι, που δεν εχει αναφερθει, παρακαλω ριχτε το σαν προταση!!
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Οκ εγω λεω χαζομαρες και ειμαι anti iphone που μιλαω με επιχειρηματα και ατιολογω τα βασικα αρνητικα των iphone πλεον,ενω εσυ λες '''το Iphone ειναι μονοδρομος για πολλους λογους που δεν θα αναφερω'''. Τετοιοι ειναι οι περισσοτεροι(Ελληνες)αγοραστες αλλα η αληθεια ποναει τι να κανουμε. Να μαθεις ομως εκτως απο τα καλα μιας συσκευης να ακους και τα αρνητικα της και φυσικα κουβεντα στην οποια ο αλλος λεει την γνωμη του χωρις αιτιολογηση(κοινως να βασιζονται καπου αυτα)ειναι ανουσια ετσι για την ιστορια. Α και περιμενουμε με αναμονη να δουμε τελικα και σε πιο κινητο θα καταληξεις με βαση αυτα που ψαχνεις και τις οποιες προτασεις εχουν γινει.
tsakmaopin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Σου ζητησε καποιος στο νημα αυτο την γνωμη σου για το αν το 5s η οποιοδηποτε iphone ειναι καλο η οχι;; Γιατι σε ενα νημα που ψαχνω για android τηλεφωνο πρεπει να καθησω να αναλυσω μια αποψη μου για κατι ΑΣΧΕΤΟ με αυτο που συζηταω;; Και στο κατω κατω της γραφης γουστο και καπελο μου να γουσταρω iphone! Πρεπει να απολογηθω η να εξηγησω το ΓΙΑΤΙ;; Ελεος!! . . . Παει το νημα.. Πηδηχτηκε κανονικα...
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Τα Iphone καλως ή κακως αναφερθηκαν στο εν λογω νημα και δεν ειναι και διολου απιθανο αν τελικα καταλληξεις πχ στο 5s αφου πληρει αυτα που ψαχνεις εκτως απο το δικαρτο(κοινως να παρεις πχ μια δευτερη συσκευη ή να χρησιμοποιησεις μια απο τις υπαρχουσες που εχεις). Ουτως ή αλλως ειπαμε οτι οι επιλογες με βαση αυτα που ψαχνεις ειναι ελαχιστες και οι περισσοτερες διολου αξιολογες κιολας. Αλλωστε δεν θυμαμαι να ειπα οτι απαγορευεται να αγορασει καποιος τα iphone ουτε οτι δεν εχουν καθολου θετικα στοιχεια τα κινητα της εν λογω εταιριας απλα τονισα τα αρνητικα που εχουν τα κινητα αυτα. Επισης η γνωμη μου για το iphone 5s ή αν ειναι καλα τα iphone ή οχι ειναι ασχετη αλλα πιο πισω οι γνωμες περι μελλοντικων iphone δικαρτων και το οτι εχουν ζητηση απο τους τωρινους κατοχους ειναι. Η ακομα για το μελλοντικο Iphone 7 4ιντσο ειναι πιο σχετικες(αφου οπως λες δεν σε ενδιαφερουν τα iphone αφου δεν ειναι δικαρτα).Λογικη κουκουρουκου κοινως..... Βεβαια εκτως του galaxy A3 που αναφερθηκε(και απο οτι ειπες απεριψες λογω μπαταριας)δεν βλεπω να σου τραβαει το ενδιαφερον καποιο αλλο κινητο,εξου και γιατι η κουβεντα ψιλο εφτασε για τα κινητα της Apple.
tsakmaopin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Ουτε 2GB ram εχει ουτε 3000 μπαταρια εχει... με τα λεγομενα σου παντα. Σημερα ετυχε πελατης μου να χει το Α3 duos... Το περιεργαστικα λιγο, και σαν συσκευη μου αρεσε..ομως Ο ανθρωπος μου κανε αρκετα παραπονα για την μπαταρια του... Με 3G - data και wifi μονιμα αναμενα, με νορμαλ χρηση, δηλαδη καμια 10αρια τηλεφωνα, λιγο surfing, λιγο παιχνιδι, με το ζορι μια μερα...εγω θα θελα πολυ να μου κραταει μια φουλ μερα αλλα με πολυ χρηση και 2μερες με νορμαλ.. Το redmi 1 μου το φορτιζω καθε δευτερη μερα.. Οποτε το Α3 duos τρωει ακυρο.. Θα παω να δω αυριο το s5 duos...
Προτεινόμενες αναρτήσεις