haHa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 φιλε τα φοβαμαι τα win phones... η μεταβαση απο iphone σε android με ζορισε και συνεχιζει να με ζοριζει πολυ, και σκεφτομαι η μεταβαση σε win πως θα ναι?! δε εχω "παιξει" ποτε με win phone ...κατα τ αλλα φαινεται ομορφο τηλεφωνο..Z1 compact, z3 compact, z5 compact ειναι κινητα στο μέγεθος που ζητάς.Και το galaxy alpha κ το galaxy a3.
The_Judas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 και εγώ ήμουν σκεπτικός για το μέγεθος του κινητού, τελικά αγόρασα 5'' και δεν έχω πρόβλημα. Να μην σου πως ότι τελικά σκέφτομαι μήπως έπρεπε να πάρω 5.5". Αρκεί να βρεις κάποιο μαζεμένο χωρίς μεγάλο πλαίσιο. Πλέον όμως ακόμη και τα 5'' είναι σχετικά σπάνια και πολλές φορές πιο ακριβά από αυτά με 5.5". Πήγαινε σε ένα κατάστημα τύπου public για να δεις από κοντά το μέγεθος και κατά πόσο σε βολεύει.
tsakmaopin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Βρε παιδια ολο τα ιδια και τα ιδια με βαζετε να γραφω... Θελω ΔΙΚΑΡΤΟ και ΟΧΙ 5ιντσο...
haHa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Βρε παιδια ολο τα ιδια και τα ιδια με βαζετε να γραφω... Θελω ΔΙΚΑΡΤΟ και ΟΧΙ 5ιντσο...Το πρόβλημα είναι οτι θέλεις δικαρτα που ελάχιστα εισάγονται στην Ελλάδα. Το Sony z3 compact υπάρχει κ σε δικαρτο.
tsakmaopin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μωρε ας ειναι καλα η κινα κ τα μαγαζια της..
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ολα ομως ειναι στα ορια ... 4.7 η 5" σε μεγεθος 4.7" τηλεφωνου... Πολυ παραξενο να μην υπαρχει τιποτα αξιολογο στις 4-4.3" ... Πολλοι iphone users θα ενδιαφερονταν νομιζω για κατι τετοιο.. Πολυ ωραιο το Z3 compact αλλα μονοκαρτο... Για τις δουλειες που αναφερεις, ακομα καλυτερα οι 8 ιντσες... Και ακομα ποιο καλα οι 10 και ουτο καθεξης... Ομως εμεις που θελουμε τηλεφωνο και οχι σαγιοναρα; Ξανα λεω οτι , θεωρω πως υπαρχει μεγαλο κομματι πιτας στην αγορα, για premium μικρα τηλεφωνα.. Και μου κανει εντυπωση οτι καμια εταιρια δε κανει κατι, περα απο πολυ low budget λυσεις... Δηλαδη να παρω αλλο ενα τηλ, ακριβως ιδιων διαστασεων με το redmi που χω , το οποιο ειπα οτι οριακα ΔΕΝ μου κανει! :-Ρ εγω και δε ξερω ακομα ποσα εκατομυρια χρηστες iphone..οκ.. στεκα να δεις ποσοι θα αγορασουν το καινουριο 4" iphone οταν βγει..φαντασου να ηταν και δικαρτο.. Μπραβο σου παντως που και εσυ εχεις τεκμηριωμενες αποψεις. Αυτο ειναι το 'γκαλοπ'' που εχει γινει και εβγαλες το συμπερασμα οτι μια(μεγαλη κιολας)μεριδα της αγορας θελει κινητα κατω των 4.7ιντσων επειδη υπαρχουν πολλοι χρηστες Iphone 4s ακομα????Και εγω ξερω χρηστες πχ Iphone 5 και 5s που πηγαν στα νεοτερα και πιο μεγαλα κινητα της ιδιας εταιριας που αναφερεις. Αλλωστε το Iphone 4s με τις 2 τελευταιες αναβαθμισεις σε Ios σερνεται κυριολεκτικα(εχουν γεμισει τα forums)αρα καταλαβανεις για τι χρηση μιλαμε οτι τα θελουν τα κινητα. Αλλωστε αν σκεφτεις οτι το Sony Z3-z5 compact εχει τις ιδιες διαστασεις με τα 4ιντσα Iphone της αγορας καταλαβαινεις ποσο κολλημα εχουν αυτοι που λες οχι με τις 4ιντσες αλλα με την εταιρια. Και φυσικα επειδη εσενα προσωπικα δεν σε βολεουν κινητα πανω απο 4.7ιντσες η μοδα μας φταιει... μαλιστα. Τελος η απαντηση σου δωθηκε πολλες φορες για τα Sony compact(τα οποια λογω των περιθοριων τους εχουν ιδιες διαστασεις με τα 4ιντσα Iphone)αρα δεν καταλαβαινω γιατι δεν εχει κλειδωθει το θεμα ακομα αφου ειναι ιδανικα για την χρηση που τα θες. 1
tsakmaopin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δυστηχως πολλα δε καταλαβαινουνε πολλοι εδω μεσα.. Ξερω παρα πολυ καλα τι θελω και τι ζηταω, πορωμενο iphonakia με βαφτησατε... Δικαρτο ζηταω , μονοκαρτα τηλεφωνα προτεινεται, και μου την λετε κ απο πανω γιατι δε παιρνω μονοκαρτο... Τι να πω.. Αναφερω οτι ξερω ενα σωρο κοσμο οι οποιοι θελουν μικρο τηλεφωνο , αλλα ΔΕΝ θελουν να σκασουν 400-500ε πχ για ενα iphone 5s , και οτι μου φαινεται παραξενο που στην αγορα δεν παιζουν τετοια τηλεφωνα, και σεις μου λετε η μοδα και η ταση... Κοινως: Τρεις λαλουν και δυο χορευουν. Fulgore σε αυτα που παραθετεις, αναφερομαι ΣΕ ΔΙΚΑΡΤΑ τηλεφωνα! Το πιασες; ΔΙΚΑΡΤΑ! Και λεω οτι ΠΟΛΟΙ iphone users που θελουν αλλο τηλεφωνο, αναζητουν compact premium ΔΙΚΑΡΤΟ! Και γω ξερω κοσμο που απο 4s πηγε σε 6s η plus, οπως επησεις ξερω κοσμο που απο 4s πηγε σε 6s και σ εναν μηνα εδωσαν το 6s για να παρουν 5s γιατι τους βολευε καλυτερα. Αλλα το θεμα στο ΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ειναι τα iphones, η γιατι γω θελω μικρο τηλεφωνο, η αν ειμαι fanboy η αν ειμαι κολημενος κτλ, το θεμα ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ οτι αναζητω ΜΙΚΡΟ ΔΙΚΑΡΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ με καλα ΟΧΙ αναγκαιως high end χαρακτηρηστικα, και on topic απαντησεις γραψανε 2-3 ατομα. Οποτε τις συμβουλες σου να κλησει το νημα αστες για αλλου. Ευχαριστω.
haHa Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ολοι αυτοι που πήγαν ή εμειναν σε iphone 5s μπορουσαν να πηγαιναν στο z3/z5 compact για να επαιρναν ενα γρήγορο κ οχι παλιο κινητό. Απορω γιατι συνεχίζεις κ το αναφερεις. Επιλογες υπαρχουν, απλα δεν υπαρχουν ιδιαίτερες επιλογές σε δικαρτα κινητα(σχεδόν ποτε δεν εβγαιναν αλλωστε flagships στην Ευρώπη δικαρτα) , που τα προτιμουν κυριως στην Ασια, οπου προτιμουν μαλιστα κ τα μεγάλα κινητα.
cabdik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 http://www.gsmarena.com/sony_xperia_e3_dual-6663.php http://www.skroutz.gr/s/6068524/Samsung-Galaxy-A3-Duos-4G-16GB.html 1
tsakmaopin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 http://www.gsmarena.com/sony_xperia_e3_dual-6663.php http://www.skroutz.gr/s/6068524/Samsung-Galaxy-A3-Duos-4G-16GB.html ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κατι ... το Samsung Galaxy A3 Duos φανταζει ιδανικο!!! Θα το δω απο κοντα! Ευχαριστω!
saruman123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κατι ... το Samsung Galaxy A3 Duos φανταζει ιδανικο!!! Θα το δω απο κοντα! Ευχαριστω! Ουτε 2GB ram εχει ουτε 3000 μπαταρια εχει... με τα λεγομενα σου παντα.
tsakmaopin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Ουτε 2GB ram εχει ουτε 3000 μπαταρια εχει... με τα λεγομενα σου παντα. Φιλε εγω απο android κοσμο ειμαι λιγο ασχετος.. Κρινοντας λοιπον απτο redmi 1 που εχω, το οποιο ειναι 1Gb ram και 2000 ah μπαταρια , ε λεω, λιγο καλυτερα να μη θελω? λεω πχ 2gb ram και 3αρα μπαταρια... οχι ντε και καλα αυτα.. Βλεποντας τωρα την 1800αρα μπαταρια το Α3.. ε μου φαινεται λιγο μικρη,,,
saruman123 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Στο skroutz εχει αρκετα dual που θες και σε διαφορα μεγεθη,αρκει να ψαξεις... https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/355566/Dual-SIM.html?page=1 Φιλε εγω απο android κοσμο ειμαι λιγο ασχετος.. Κρινοντας λοιπον απτο redmi 1 που εχω, το οποιο ειναι 1Gb ram και 2000 ah μπαταρια , ε λεω, λιγο καλυτερα να μη θελω? λεω πχ 2gb ram και 3αρα μπαταρια... οχι ντε και καλα αυτα.. Βλεποντας τωρα την 1800αρα μπαταρια το Α3.. ε μου φαινεται λιγο μικρη,,, Εμμ γι'αυτο το ειπα ποιο πολυ...Doogee Titans2 (8GB)4000 mAh Sony Xperia E4g Dual (8GB)2300mAh Lenovo S660 (8GB)3000mAh
sepsekasan Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Παντως ο φιλος δεν εχει αδικο για το μεγεθος. Καθε εταιρια πρεπει να βγαζει και απο ενα μικροτερο 4,6-4,7 ιντσες με καλα χαρακτηριστικα.Επισης πιστευω πως πρεπει να βγαζουν και ακομα μικροτερα μια φορα το χρονο φαση xperia st15i για πιο sport καταστασεις. Σε ολο αυτο το θεμα κατι κανει η samsung και η sony για τα lg δεν θα μιλησω πλεον σερνονται ολα τους μικρα - μεγαλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις