Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι διαφορα μεγεθους εχει το redmi 2 που μου προτεινεις με το redmi 1 που εχω ηδη; Ιδιο πραμα ειναι.

Γράφεις...." Ψαχνω εδω και παρα πολυ καιρο ενα compact δικαρτο τηλεφωνο, σε μεγεθος το πολυυυυ 4.7".". Αυτό που πρότεινα είναι 4.7, 2/16 μνήμη δίκαρτο και Xiaomi που το ξέρεις.
Δημοσ.

ζητας πολλα 3000mah σε κινητο 4,7 ιντσες; Που το ειδες αυτο;
Θες και δικαρτο δηλαδη κινεζια αλλα να εχει χαρακτηριστικα τουμπανο.
Τα 2gb τι να τα κανεις;

Δημοσ.

4 πυρηνες , 2gb ram , μπαταρια να αντεχει αρκετα και μια καλη κατασκευη θα ηταν αρκετα. Ουτε full hd αναλυσεις θελω, ουτε 18 πυρηνες ουτε δαχτυλικα αποτυπωματα ουτε nfc ουτε τιποτα τρελιαρικο... Τοσο δυσκολο ειναι;

Δημοσ.

Μπες εδώ: http://www.kimovil.com/en/compare-smartphone-prices

Αριστερά σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις χαρακτηριστικά και στο τέλος θα σου πει εάν υπάρχει το κινητό που θέλεις. Στα 4.6 είχε 3-4 κινητά της sony με 2GB ram, αλλά δεν πρόσεξα τ'άλλα χαρακτηριστικά. Θεωρώ πάντως απίθανο να βρεις τα χαρακτηριστικά που θέλεις στις διαστάσεις που απαιτείς!

Δημοσ.

Μπες εδώ: http://www.kimovil.com/en/compare-smartphone-prices

Αριστερά σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις χαρακτηριστικά και στο τέλος θα σου πει εάν υπάρχει το κινητό που θέλεις. Στα 4.6 είχε 3-4 κινητά της sony με 2GB ram, αλλά δεν πρόσεξα τ'άλλα χαρακτηριστικά. Θεωρώ πάντως απίθανο να βρεις τα χαρακτηριστικά που θέλεις στις διαστάσεις που απαιτείς!

To Sony Xperia Z5 Compact, σε διαστασεις compact ειναι 8 πυρινο, 2gb ram, 20+mpixels καμερα κτλ κτλ..

Αρα δε το θεωρω καθολου δυσκολο μια εταιρια να φτιαξει αυτο που ζηταω. ενα λιιιιγο ποιο compact τηλεφωνο , εστω και με 4πυρινο cpu...

εκει ειναι ολη μου η απορια..γιατι δεν βγαζουν..

Δημοσ.

To Sony Xperia Z5 Compact, σε διαστασεις compact ειναι 8 πυρινο, 2gb ram, 20+mpixels καμερα κτλ κτλ..

Αρα δε το θεωρω καθολου δυσκολο μια εταιρια να φτιαξει αυτο που ζηταω. ενα λιιιιγο ποιο compact τηλεφωνο , εστω και με 4πυρινο cpu...

εκει ειναι ολη μου η απορια..γιατι δεν βγαζουν..

Σου εξήγησα το γιατί. Εσύ αποτελείς εξαίρεση στο νέο τρόπο δικτύωσης.
Δημοσ.

εγω και δε ξερω ακομα ποσα εκατομυρια χρηστες iphone..οκ.. στεκα να δεις ποσοι θα αγορασουν το καινουριο 4" iphone οταν βγει..φαντασου να ηταν και δικαρτο..

Δημοσ.

εγω και δε ξερω ακομα ποσα εκατομυρια χρηστες iphone..οκ.. στεκα να δεις ποσοι θα αγορασουν το καινουριο 4" iphone οταν βγει..φαντασου να ηταν και δικαρτο..

Το iphone είναι το κινητό της καφετέριας. Θα πουλήσει ότι βγάλει η Apple, γιατί είναι iphone, οπότε μην το θεωρείς μέτρο σύγκρισης. Σύγκρινε android, ότι μάρκα θέλεις, με android.
  • Like 2
Δημοσ.

εδω αγορασαν το 6αρι των 769 ευρο + θηκη με ενσωματωμενη μπαταρια που κανει μια κουρμπα πισω και ολα αυτα στα 765p..

στο 4αρι θα κολλησουν?

Δημοσ.

Αν θες από Windows Phone υπάρχει το Lumia 730.

φιλε τα φοβαμαι τα win phones... η μεταβαση απο iphone σε android με ζορισε και συνεχιζει να με ζοριζει πολυ, και σκεφτομαι η μεταβαση σε win πως θα ναι?! δε εχω "παιξει" ποτε με win phone ...κατα τ αλλα φαινεται ομορφο τηλεφωνο..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...