tsakmaopin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ειμαι χρηστης iphone 4s και ενος xiaomi redmi 1 .. Ψαχνω εδω και παρα πολυ καιρο ενα compact δικαρτο τηλεφωνο, σε μεγεθος το πολυυυυ 4.7". Το redmi που χω ειναι ισα ισα στα ορια του να το πεταξω ωρες ωρες , καθαρα λογω μεγεθους..το απολυτως ιδανικο για μενα στο μεγεθος ειναι ενα iphone 5s αλλα δυστηχως δε βγαινει δικαρτο που το χρειαζομαι οποσδηποτε.. Πολυ ενδιαφερον φαινεται το jiayu s4 αλλα εδω κ κανα χρονο ταχα μου βγαινει, αλλα τζιφος.. Οποτε που κοιταμε βρε παιδια; Η κατηγορια 4" , 4.3" , 4.5" , 4.7" εχει σχεδον εξαφανιστει! Στις 4" βρισκω μονο καποια πολυ low end τηλεφωνα. Τιποτα αξιολογο; Πχ 4/8 πυρινο με 2gb ram, hd οθονη, μπαταρια 3000ah κτλ... (Εχω δοκιμασει Lg g2, Lenovo vibe x2 και διαφορα αλλα 5ιντσα λεπτα τηλεφωνα, κανενα δε μου αρεσει, καθαρα λογω μεγεθους)
Iris_89 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Sony Z3 compact Μετά πέφτεις σε specs 1
leo06 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Xiaomi mi4c στο ίδιο μέγεθος με το REDMI 1 http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6373&idPhone2=7512
isay Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 με τις προδιαγραφές που ζητάς δεν υπάρχει κάτι και το πιο κοντινό ειναι το redmi 2 με 2GB ram - 16GB rom αλλά μπαταρία 2200. Αν πας σε μονόκαρτο βρίσκεις διάφορες λύσεις σε sony xperia, huawei p6 και microsoft lumia 1020
tsakmaopin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ολα ομως ειναι στα ορια ... 4.7 η 5" σε μεγεθος 4.7" τηλεφωνου... Πολυ παραξενο να μην υπαρχει τιποτα αξιολογο στις 4-4.3" ... Πολλοι iphone users θα ενδιαφερονταν νομιζω για κατι τετοιο.. Πολυ ωραιο το Z3 compact αλλα μονοκαρτο...
chios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Η τάση της αγοράς Θέλει μεγάλο κινητό και οι κατασκευαστές έχουν αφήσει τα μικρά, εγώ τώρα έχω 5.5ιντσες στην αρχή μου φαινόταν μεγάλο τώρα μπορώ να πω ότι είναι μικρό σίγουρα κάτω από 5.5 δεν θα ξαναγορασω.
newsformobiles Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Για δίκαρτο μία επιλογή είναι το XIAOMI HONGMI REDMI 2 Pro 2GB RAM 16GB ROM Qualcomm Snapdragon 410 1.2GHz 64-bit Quad Core 4.7 Inch HD Screen 4G LTE MIUI 6 Smartphone. Αλλά υπόψιν γενικώς η τάση είναι για 5 να μην πω 5.5 ίντσες πια!
tsakmaopin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ρε παιδια δεν με μοιαζει ποιες ειναι οι τασεις. Ο αλλος μπορει να κυκλοφοραει με μια 42αρα οθονη για κινητο, δε με νοιαζει ομως εμενα... Μου κανει φοβερη εντυπωση οτι πχ οι κινεζοι βγαζουν καθε μηνα 25 μοντελα , ολα μα ολα 5" + ... Δηλαδη αμα βγαζανε οι μπαγλαμαδες και κανα μικροτερο,premium, εστω κ αν δε περπατουσε στην αγορα, τι θα χανανε;! Τιποτα! .. Προσωπικα γνωριζω παρα πολυ κοσμο που εχει μεινει σε συσκευες 4+ ετιας , καθαρα λογω του οτι δε βρισκουν αξιολογες συσκευες σε μαζεμενο μεγεθος!! Η apple πχ θα βγαλει νεο iphone στις 4" για οσους το θελουν μικρο, αρα οντως υπαρχει μεριδιο αγορας για τετοια μεγεθη, δε ειναι χαζοι εκει στην apple.. 2
newsformobiles Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Η τάση αυτή δημιοθργήθηκε για κάποιο λόγο. Όταν τα κινητά πάνε ν' αντικαταστήσουν τα τάμπλετ και μέσω του κινητού μπορείς να δεις μία ταινία, νασερφάρεις, διαβάσεις, επεξεργαστείς ένα αρχείο office, εννοείται θέλεις μία οθόνη 5, να μην πω καλύτερα 5.5 ίντσες.
tsakmaopin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Για τις δουλειες που αναφερεις, ακομα καλυτερα οι 8 ιντσες... Και ακομα ποιο καλα οι 10 και ουτο καθεξης... Ομως εμεις που θελουμε τηλεφωνο και οχι σαγιοναρα; Ξανα λεω οτι , θεωρω πως υπαρχει μεγαλο κομματι πιτας στην αγορα, για premium μικρα τηλεφωνα.. Και μου κανει εντυπωση οτι καμια εταιρια δε κανει κατι, περα απο πολυ low budget λυσεις... Πάρε το Nokia 730Δηλαδη να παρω αλλο ενα τηλ, ακριβως ιδιων διαστασεων με το redmi που χω , το οποιο ειπα οτι οριακα ΔΕΝ μου κανει! :-Ρ
default Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Νομιζω οτι παρεξηγησες τους προλαλισαντες, σου εξηγησαν ποια ειναι η ταση στα τηλεφωνα σημερα. Καποτε οταν ξεκινησε η κινητη τηλεφωνια ολα ηταν γιγαντια και η ταση ηταν να μικραινουν σε διαστασεις. Οταν ξεκινησε το smartphone-frenzy απο κινα μερια, τοτε αρχισαν να μεγαλωνουν οι οθονες και ουσιαστικα ενω τα netbooks ακυρωθηκαν απο τα tablets, σιγα σιγα και τα tablets τεινουν να ακυρωθουν απο τα αυξανομενα μεγεθη των smartphones. H apple προσπαθησε να αντισταθει στην αρχη σε αυτη την ταση αλλα και αυτη ακολουθησε για να μη βγει εκτος αγορας. Στο θεμα σου τωρα, ειμαι σιγουρος οτι αν ψαξεις στις κινεζο εταιρειες σιγουρα θα υπαρχει καποιο 4-4,5" δικαρτο αλλα θα ειναι σιγουρα απο πιο αγνωστη μαρκα με χαμηλοτερα χαρακτηριστικα, οποτε η επιλογη ειναι δικια σου.
tsakmaopin Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε μου δεν παρεξηγησα κατι... Ξερω πολυ καλα πως παει η αγορα... Απλα τονιζω οτι δε με νοιαζει πως παει η ταση η τι θελουν οι πολλοι. Θελω κατι συγκεκριμενο και χρειαζομαι βοηθεια στο να το βρω!
newsformobiles Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Φιλε μου δεν παρεξηγησα κατι... Ξερω πολυ καλα πως παει η αγορα... Απλα τονιζω οτι δε με νοιαζει πως παει η ταση η τι θελουν οι πολλοι. Θελω κατι συγκεκριμενο και χρειαζομαι βοηθεια στο να το βρω! Το Redmi 2 που σου πρότεινα δεν σου κάνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις