Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Θα ήθελα την βοήθεια σας παρακαλώ.

Την Δευτέρα ήμουν στο laptop και το λειτουργούσα μόνο με ρεύμα χωρίς μπαταρία. Όπως σηκωνόμουνα από το τραπέζι καταλάθος τράβηξα το καλώδιο μου έκλεισε το laptop. Όπως πάω να το ανοίξω μου δείχνει το logo της Toshiba για 4 λεπτά και μετά με μου εμφανίζει το LAN της realtek και μου έδειχνε αυτό. Επειδή με προβλημάτισε πάω στο BIOS να δω τι γίνεται. Περιμένω άλλα 4 λεπτά και μετά με παραπέμπει στο BIOS αλλά δεν έβλεπα το σκληρό δίσκο δηλαδή δεν έβλεπα την καρτέλα του HDD παρά μόνο έβλεπα το DVD/CD Drive RW. 

Από έτσι είπα να αλλάξω σκληρό δίσκο και με το που άλλαξα λειτουργούσε φυσιολογικά. Επίσης στο BIOS μου έδειχνε την καρτέλα HDD κανονικά.

Στο πρόβλημα μου. Με το που έβαλα τα Windows 7 Ultimate x64 ελληνικά και όλα τα drivers. Μετά πάω στα Windows Update και πατάω το κουμπί έλεγχος ενημερώσεων. Το αφήνω να ψάξει από το απόγευμα μες της 19:00 η ώρα το απόγευμα μέχρι την επόμενη μέρα που ξυπνάω της 8:00 η ώρα το πρωί και βλέπω να ψάχνει ακόμη για ενημερώσεις.

Γιατί κάνει αρκετές ώρες και ψάχνει ακόμη; Έχω τα αυθεντικά Windows 7.

Δημοσ.

Είναι ενσωματομένο το SP1? Παίζει ρόλο πόσο 'παλιό' είναι το iso, πχ iso με περασμένο sp1 έκανε γύρω στα 40 λεπτα να βρει τις ενημερώσεις.

Δημοσ.

Έχω τα SP1.

Αλλά το κουφό είναι ότι στο Desktop μου έχω τα win 7 και εκεί έκανα έλεγχο ενημερώσεων και μου βρήκε 2 ενημερώσεις τελευταίες.

Δημοσ.

http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/troubleshoot-problems-installing-updates#1TC=windows-7

εγκατέστησε το fix it tool.

Κάνε επανεκκίνηση - κάαποια στιγμή θα βρει ενημερώσεις. 

Δεν συμβαίνει μόνο σε εσένα αυτό - σε όλον τον κόσμο συμβαίνει. Υπομονή και τις βρίσκεις κάποια στιγμή.

Δημοσ.

http://windows.microsoft.com/el-gr/windows/troubleshoot-problems-installing-updates#1TC=windows-7

εγκατέστησε το fix it tool.

Κάνε επανεκκίνηση - κάαποια στιγμή θα βρει ενημερώσεις. 

Δεν συμβαίνει μόνο σε εσένα αυτό - σε όλον τον κόσμο συμβαίνει. Υπομονή και τις βρίσκεις κάποια στιγμή.

Δεν βρίσκει τίποτα. Όλα είναι οκ. Αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί.

Δημοσ.

Και εγω το ιδιο προβλημα. 4 ωρες περιμενα για updates σε εγκατασταση windows 7 Ultimate SP1 αλλα ολα καλα.

Το μονο προβλημα τωρα ειναι οτι απ την αρχη εβαλα ελληνικα και δεν μπορει να εγκαταστηση αγγλικα.

Πρεπει να εγκαταστησω ολα (34) πακετα γλωσσων για να εχω αγγλικα;

Aυτο οπως το βλεπω θα με παρει ωρες! :mellow:

Δημοσ.

Όχι, μόνο την ενημέρωση για την αγγλική γλώσσα.

Δημοσ.

Δεν την κανει μονη της.

Δειχνει οτι την ενημερωνει οταν την επιλεγω, αλλα μετα (και μετα απο reboot) στο ''πινακας ελεγχου/περιοχη και γλωσσα/πληκρολογια και γλωσσες'' δεν υπαρχει καμια γλωσσα εγκατεστημενη.

Δημοσ.

Δεν μπορει να εγκαταστησει με το Vistalizator.

Το εχω βαλει να ειναι συμβατο με Windows 7.

Κατεβαζω το αγγλικο πακετο γλωσσας για 64-bit Windows 7 SP1  περιμενω κανα τεταρτο αλλα μου βγαζει μια ειδοποιηση.

Διαβαζω για αλλες εκδοσεις Vistalizator επισεις οτι μπορει να φταιει το .NET Framework που εχω εγκατεστημενο (Version 4.6.1)

H ειδοποιηση που βγαζει στο τελος τις εγκαταστασης:

as this and experimental feature success is not guaranteed. you can always use express installation mode instead

ειναι Σφάλμα 80070643 του Windows Update.

Tωρα οταν τρεχω Vistalizator, μου λεει η ελληνικη γλωσσα εχει ηδη εγκαταστηθει αλλα δεν την βλεπω στον ''πινακα ελεγχου/περιοχη και γλωσσα/πληκρολογια και γλωσσες ελεγχου.''

Ειναι με ολο το χαος γλωσσων στις 36 προαιρετικες ενημερωσεις που εκκρεμουν και δεν τις θελω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...