zevage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας, θελω να μετατρεπω αρχεια video (mp4, mkv κλπ) σε avi, χωρις να χανεται η ποιότητα και ο ηχος. Δηλώνω ασχετος και ο λόγος που το θελω ειναι γιατι εχουμε ενα αρχαιο WDTV (1st gen) και σε κάποια video formats (εκτος απο avi) δεν παίζει ήχο. Εννοείται οτι στον υπολογιστή παίζουν κανονικά. Παρακαλώ αν γίνεται freeware. Ευχαριστώ.
Bspus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδη αμα βαλεις ενα mp4 θα δειχνει καλα την εικονα αλλα δεν θα παιζει ο ηχος? Υποθετω οτι δεν ξερει να χειριστει το codec του ηχου που συνηθως χρησιμοποιειται στα νεοτερα αρχεια. Ισως καταφερεις κατι αμα μετατρεψεις μονο τον ηχο λοιπον σε κατι standard οπως mp3. Ειναι κριμα να μετατρεψεις το αρχειο σε avi γιατι τοτε θα αναγκαστεις να αλλαξεις και το video codec με σιγουρη απωλεια ποιοτητας Κατεβασε το δωρεαν xmedia recode Pιξε το αρχειο μεσα, επελεξε φορματ mp4 (αν ειναι mp4 η και mkv να ειναι δοκιμασε παλι mp4) Στο video tab θα του πεις να κανει copy ωστε να μην το πειραξει καθολου Στο audio θα πεις μετατροπη σε mp3 Αφου τελειωσει θα πρεπει να εχεις ενα νεο αρχειο με διαφορετικο ηχο. Δοκιμασε καταρχην οτι παιζει σωστα στον υπολογιστη και μετα δοκιμασε και στο wdtv
zevage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Στις 14/2/2016 στις 7:47 ΠΜ, Bspus είπε Δηλαδη αμα βαλεις ενα mp4 θα δειχνει καλα την εικονα αλλα δεν θα παιζει ο ηχος? Υποθετω οτι δεν ξερει να χειριστει το codec του ηχου που συνηθως χρησιμοποιειται στα νεοτερα αρχεια. Ισως καταφερεις κατι αμα μετατρεψεις μονο τον ηχο λοιπον σε κατι standard οπως mp3. Ειναι κριμα να μετατρεψεις το αρχειο σε avi γιατι τοτε θα αναγκαστεις να αλλαξεις και το video codec με σιγουρη απωλεια ποιοτητας Κατεβασε το δωρεαν xmedia recode Pιξε το αρχειο μεσα, επελεξε φορματ mp4 (αν ειναι mp4 η και mkv να ειναι δοκιμασε παλι mp4) Στο video tab θα του πεις να κανει copy ωστε να μην το πειραξει καθολου Στο audio θα πεις μετατροπη σε mp3 Αφου τελειωσει θα πρεπει να εχεις ενα νεο αρχειο με διαφορετικο ηχο. Δοκιμασε καταρχην οτι παιζει σωστα στον υπολογιστη και μετα δοκιμασε και στο wdtv Το κατεβασα, το εβαλα, το ρυθμισα αλλά πως ξεκιναει? Στις 14/2/2016 στις 8:35 ΠΜ, zevage είπε Το κατεβασα, το εβαλα, το ρυθμισα αλλά πως ξεκιναει? Ενταξει το βρηκα. Ευχαριστώ.
zevage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μια και το κουβεντιαζουμε υπάρχει κατι αντιστοιχο πιο σύγχρονο και γρήγορο, ανεξάρτητα μαρκας. Αυτο το WDTV ειναι για πεταμα. Κανει μια ωρα να παρει μπροστά και κολλάει. Μαλλον διαβαζει ολο το δισκο (εξωτερικος 1Τ, με διαφορα εκτος απο ταινιες.
Bspus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Εννοειται πως οτιδηποτε και να παρεις πλεον θα ειναι καλυτερο, αν και εγω δεν θα αγοραζα ποτε τετοια συσκευη. Υπολογιστη στην TV κατευθειαν και δε σε νοιαζει τιποτα. Υπαρχουν πλεον και υπολογιστες σε μεγεθος USB stick αλλα αντι για USB εχουν hdmi. Και φυσικα υπαρχουν και υπολογιστες σε κουτακια παρομοιου μεγεθους με το WDTV που εχεις. Πιο ακριβα ολα αυτα αλλα μετα ξεμπερδευεις και κανουν και για παραπανω χρησεις
zevage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Στις 14/2/2016 στις 11:26 ΠΜ, Bspus είπε Εννοειται πως οτιδηποτε και να παρεις πλεον θα ειναι καλυτερο, αν και εγω δεν θα αγοραζα ποτε τετοια συσκευη. Υπολογιστη στην TV κατευθειαν και δε σε νοιαζει τιποτα. Υπαρχουν πλεον και υπολογιστες σε μεγεθος USB stick αλλα αντι για USB εχουν hdmi. Και φυσικα υπαρχουν και υπολογιστες σε κουτακια παρομοιου μεγεθους με το WDTV που εχεις. Πιο ακριβα ολα αυτα αλλα μετα ξεμπερδευεις και κανουν και για παραπανω χρησεις Επειδη δεν εχω ξανα ακούσει, για πες κανενα!
micos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ βολεύομαι με τον αποκωδικοποιητή για digea. Έχω δύο crystal audio prime hd και είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα 35€ που έδωσα για τον καθένα (για δύο τηλεοράσεις lcd 32 χωρίς mp4). 'Οσο για το πρόβλημα με τον ήχο, πιστεύω ότι συμβαίνει σε mkv αρχεία με dts ήχο (το media info μπορεί να εμφανίσει όλες τις πληροφορίες ενός αρχείου πολυμέσων). Η λύση είναι το mkv2ac3 για να μετατρέψει τον dts ήχο σε ac3. Η μετατροπή είναι πολύ ποιο γρήγορη απ ότι να το μετατρέψεις σε avi.
zevage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Στις 14/2/2016 στις 2:46 ΜΜ, micos000 είπε Εγώ βολεύομαι με τον αποκωδικοποιητή για digea. Έχω δύο crystal audio prime hd και είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα 35€ που έδωσα για τον καθένα (για δύο τηλεοράσεις lcd 32 χωρίς mp4). 'Οσο για το πρόβλημα με τον ήχο, πιστεύω ότι συμβαίνει σε mkv αρχεία με dts ήχο (το media info μπορεί να εμφανίσει όλες τις πληροφορίες ενός αρχείου πολυμέσων). Η λύση είναι το mkv2ac3 για να μετατρέψει τον dts ήχο σε ac3. Η μετατροπή είναι πολύ ποιο γρήγορη απ ότι να το μετατρέψεις σε avi. Γινεται στον αποκωδικοποιητή να δείς ταινίες?
micos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί να μη γίνεται; Το έχεις δοκιμάσει; Πρέπει όμως να είναι hd για να δεις ταινίες με ανάλυση μεγαλύτερη από 720x576 (sd format)
zevage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Στις 14/2/2016 στις 2:51 ΜΜ, micos000 είπε Γιατί να μη γίνεται; Το έχεις δοκιμάσει; Πρέπει όμως να είναι hd για να δεις ταινίες με ανάλυση μεγαλύτερη από 720x576 (sd format) Πως ακριβώς γίνεται? Μπορει να διαβάσει σκληρό δισκο?
micos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Το τηλεκοντρόλ έχει ένα κουμπάκι (συνήθως) που γράφει usb. Το πατάς και σε πάει στο στικάκι/δίσκο και ναι, διαβάζει και δίσκους 2.5''/3.5''
zevage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Στις 14/2/2016 στις 3:07 ΜΜ, micos000 είπε Το τηλεκοντρόλ έχει ένα κουμπάκι (συνήθως) που γράφει usb. Το πατάς και σε πάει στο στικάκι/δίσκο και ναι, διαβάζει και δίσκους 2.5''/3.5'' Εμεις εχουμε αποκωδικοποιητη ΟΤΕTV. Θα το κοιταξω.
zevage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Στις 14/2/2016 στις 3:53 ΜΜ, zevage είπε Εμεις εχουμε αποκωδικοποιητη ΟΤΕTV. Θα το κοιταξω. Τελικα έχει usb αλλά λεει οτι ειναι για μελλοντική χρήση. Το χειριστήριο δεν έχει καποιο αντίστοιχο πλήκτρο.
micos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μιλάω για digea αποκωδικοποιητή και το ανέφερα καθαρά στο 7ο πόστ. Το otetv δεν παίζει από usb και η μελλοντική χρήση που αναφέρει είναι η λειτουργία pvr.
zevage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Στις 14/2/2016 στις 5:46 ΜΜ, micos000 είπε Μιλάω για digea αποκωδικοποιητή και το ανέφερα καθαρά στο 7ο πόστ. Το otetv δεν παίζει από usb και η μελλοντική χρήση που αναφέρει είναι η λειτουργία pvr. OK. Κατανοητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα