Προς το περιεχόμενο

Club 3d 5200 64 MB !!!

ilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος μου αγόρασε pc με την εν λόγω κάρτα (η οποία έχει τιμή επιπέδου mx). Αυτό που θέλω να ρωτήσω ( κυρίως τον my8o$ ) αν γνωρίζει αν είναι 64-bitή ? Το ξέρω οτί με ένα 3dmark ή sysoft sandra λύνονται οι απορίες μου αλλά ο φίλος μου είναι μακριά... Πάντως από ότι μου λέει ISS PRO 3 τίποτα (με 640 όλα off) και Max Payne 2 προβλήματα με τους 44.07 σε XP δεν έχει καταφέρει να παίξει ακόμα. Μόνο Medal of honor (παιχνίδι διετίας και quake3-nvidia rulez). Άστα βράστα δηλαδή...

Δημοσ.

Pote den boreis na eisai sigouros an den benchareis, alla kata 90%, opoies exoune katw apo 100E, einai 64bites. An exei probs me games (ektws apo probs taxythtas) as valei prwta latest forceware kai vlepoume...

Δημοσ.

Φίλε typhoon το ξέρω, του το είπα (έστω να πάρει μια 5600) αλλά το άτομο δεν πολυασχολείται με παιχνίδια (και αυτά εγώ του τα έστειλα μέσω Τριπόλεως)... Τέσπα ήθελε να επενδύσει τα φράγκα του σε άλλα περιφερειακά (ηχεία κτλ.) Εγώ πάντως νόμιζα οτι όλες οι 5200 είχαν 128 ΜΒ μνήμη, ήρθε και η club3d (γνωστή για τις μούφες της από το παρελθόν στην ΑΤΙ) να με διαψεύσει. Αφού μιλάμε για κάρτα επιπέδου 60~80 € θα υποθέσω μάλλον οτι πρόκειται για 64-bit, γ@μησε τα και άφησε τα, θα του πω μήπως προλάβει να την αλλάξει γιατί από οτί κατάλαβα το παρόν δεν είναι ευοίωνο-πόσο μάλλον το μέλλον... :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...