Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συνφορουμιτες, χρειαζομαι βοήθεια για επιλογή μηχανικου πληκτρολογίου. Το μπατζετ είναι μέχρι 140€ και οι απαιτήσεις είναι οι εξής: Red switches, κόκκινα led, programmable keys, wrist rest (optional), Macro keys (optional). Είμαι μεταξύ του Coolermaster trigger και του Strafe cherry redmx της corsair. Προτιμώ το design της corsair με διάφορα αλλά μου αρέσει που το trigger έχει Macro keys και wrist rest. Προτιμώ το corsair σε γενικες γραμμές λόγω του design, των features και των keycaps που έρχονται μαζί καθως έχει και μια θύρα USB. Σε θέμα ποιότητας και αντοχής ομως ποιο είναι καλύτερο; Έχει κανεις δοκιμάσει καποιο από τα δύο;

* Εάν πάρω το corsair (που λογικά αυτό θα κανω εαν δεν βρω κάποιον σημαντικό λόγο να μου αλλάξει την γνώμη) σκοπεύω να αγοράσω και ένα wrist rest της τάξεως των 10 άντε 15€. Καμία πρόταση;

Δημοσ.

Ξεχασε το προηγουμενο Trigger γιατι ειχε βγει σε αρκετο κοσμο ελατωματικο(ισως γιαυτο το εσπρωχνε η CM οσο οσο για να ξεστοκαρει πριν βγει το καινουργιο). Εννοειται οτι απο τα δυο παραπανω πας στο Corsair.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεχασε το προηγουμενο Trigger γιατι ειχε βγει σε αρκετο κοσμο ελατωματικο(ισως γιαυτο το εσπρωχνε η CM οσο οσο για να ξεστοκαρει πριν βγει το καινουργιο). Εννοειται οτι απο τα δυο παραπανω πας στο Corsair.

Υπάρχει thread που δεν μπαινεις; Συνέχεια πεφτω πάνω σε ποστ σου :P

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση :)

Δημοσ.

Μικρο forum λιγα τα ατομα που ασχολουνται αρα λογικο :P

Παντως για το Trigger το αναφερω μιας και ειχε μπει και σε προσφορα και Ελλαδα και στο εξωτερικο σε παρα πολυ χαμηλη τιμη και μπορεις να ψαξεις και ο ιδιος για διαφορα προβληματα που ειχε παρουσιασει. Βεβαια ουτως ή αλλως δεν αξιζει ακομα και απο την πλευρα οτι υπαρχει στην αγορα το TriggerZ το νεοτερο μοντελο.

Βεβαια και τα Corsair keyboards εχουν παρουσιασει που και που κατι ψιλο προβληματακια αλλα εχει  καλη υποστηριξη απο την Corsair σε αυτα.

• Like 1
Δημοσ.

Μικρο forum λιγα τα ατομα που ασχολουνται αρα λογικο :P

Παντως για το Trigger το αναφερω μιας και ειχε μπει και σε προσφορα και Ελλαδα και στο εξωτερικο σε παρα πολυ χαμηλη τιμη και μπορεις να ψαξεις και ο ιδιος για διαφορα προβληματα που ειχε παρουσιασει. Βεβαια ουτως ή αλλως δεν αξιζει ακομα και απο την πλευρα οτι υπαρχει στην αγορα το TriggerZ το νεοτερο μοντελο.

Βεβαια και τα Corsair keyboards εχουν παρουσιασει που και που κατι ψιλο προβληματακια αλλα εχει καλη υποστηριξη απο την Corsair σε αυτα.

Μόνο με brown switches και ασπρα led υπάρχει το triggerz στην Ελλάδα οπότε βγαίνει εκτός απευθειας. Κρίμα γιατί φαινόταν αρκετά καλό πληκτρολόγιο.
Δημοσ.

Reported :D

3000 ενεργά μέλη πριν 2 ώρες, κατά τα αλλά "μικρο" :P Όλα τα αλλά ελληνικά τεχνολογικά forums που έχω βρει, ζήτημα να έχουν 3 comments σε κάθε post, το insomnia μπορώ να πω ότι έχει πραγματικα άριστο community. Κάτι τύποι σαν τον fulgore, τον palpatin,physiciant,Mr proper κ.α. βοηθάνε πολύ κόσμο.

Δημοσ.

Reported :D

Σε τετοια θεματα και ειδικα τωρα με την κατασταση στην Ελλαδα δυστηχως ή ευτυχως στα περισσοτερα θεματα στο Insomnia ετσι ειναι.

Μόνο με brown switches και ασπρα led υπάρχει το triggerz στην Ελλάδα οπότε βγαίνει εκτός απευθειας. Κρίμα γιατί φαινόταν αρκετά καλό πληκτρολόγιο. Εσύ τι πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς;

Εγω ημουν πρωην κατοχος(ευχαριστημενος προφανως και για την τιμη που το ειχα παρει και σαν μηχανικο και κατασκευη,του Trigger απο την προσφορα του Κωτσοβολου στα 69ευρω,αλλα δυστηχως μια μερα σταματησε να μου λειτουργει χωρις λογο)και τωρινος κατοχος του G710 της Logitech καθως ειχα πιστωτικο απο Κωτσοβολο και οι μονες μου τοτε επιλογες ηταν η το Logitech ή Razer που δεν ηθελα :P

• Like 1
Δημοσ.

Σε τετοια θεματα και ειδικα τωρα με την κατασταση στην Ελλαδα δυστηχως ή ευτυχως στα περισσοτερα θεματα στο Insomnia ετσι ειναι.

Εγω ημουν πρωην κατοχος(ευχαριστημενος προφανως και για την τιμη που το ειχα παρει και σαν μηχανικο και κατασκευη,του Trigger απο την προσφορα του Κωτσοβολου στα 69ευρω,αλλα δυστηχως μια μερα σταματησε να μου λειτουργει χωρις λογο)και τωρινος κατοχος του G710 της Logitech καθως ειχα πιστωτικο απο Κωτσοβολο και οι μονες μου τοτε επιλογες ηταν η το Logitech ή Razer που δεν ηθελα :P

Συλλυπητήρια για το trigger :P Καλή επιλογή πάντως το g170 και έξυπνη κίνηση να αποφύγεις τα razer(ο,τι χειροτερο και overpriced για μενα). Ευχαριστώ πολυ για την βοηθεια ;)

Δημοσ.

3000 ενεργά μέλη πριν 2 ώρες, κατά τα αλλά "μικρο" :P Όλα τα αλλά ελληνικά τεχνολογικά forums που έχω βρει, ζήτημα να έχουν 3 comments σε κάθε post, το insomnia μπορώ να πω ότι έχει πραγματικα άριστο community. Κάτι τύποι σαν τον fulgore, τον palpatin,physiciant,Mr proper κ.α. βοηθάνε πολύ κόσμο.

Ναι βεβαια οι περισσοτεροι ειναι για τις αγγελιες και τις ειδησεις ως γνωστος ή για να ανοιγουν θεμα να ρωτανε διαφορα αυτο εννοω :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...