Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Μαθαινει κανεις Ιαπωνικα αυτον τον καιρο? Εγω εχω αρχισει εδω και 35-40 μερες και θα ηθελα να ανταλλαξω αποψεις και υλικο που χρησιμοποιω κλπ με αλλους ωστε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον γιατι δεν βλεπω καθολου κοσμο να ασχολειται στην Ελλαδα τουλαχιστον.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. Μαθαινει κανεις Ιαπωνικα αυτον τον καιρο? Εγω εχω αρχισει εδω και 35-40 μερες και θα ηθελα να ανταλλαξω αποψεις και υλικο που χρησιμοποιω κλπ με αλλους ωστε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον γιατι δεν βλεπω καθολου κοσμο να ασχολειται στην Ελλαδα τουλαχιστον.

Κανεις μαθηματα ή μόνος σου διαβάζεις;

Δημοσ.

Ωραία γλώσσα κι εύκολη στη προφορά. Μάλλον δεν έψαξες καλά γιατί θυμάμαι μια κοινότητα για anime που ασχολούνται με αυτό που ζητάς.

Ωπ, που χάθηκες εσύ;

Δημοσ.

randy-sama, πρόσφατα είχα ανεβάσει εδώ κάποιο υλικό πάνω στα ιαπωνικά. Δεν είναι όλα για εκμάθηση, τα περισσότερα ούτε που τα χω ανοίξει βασικά, αλλά δες αν σε ενδιαφέρει κάτι. 

Εγώ είχα αρχίσει να μαθαίνω, ξεκινώντας από hiragana/katakana και κάποια βασικά για σχηματισμό προτάσεων, αλλά μετά σταμάτησα.

Μου άρεσαν πάντως, αν ποτέ βρω ξανά το χρόνο θα τα συνέχιζα.

Δημοσ.

僕はちょっと日本語を知っている。

είχα ξεκινήσει από το καλοκαίρι μετά είχα σταματήσει λίγο και τώρα εχω μπει φουλ το τελευταίο μήνα.

στόχος μου είναι να φτάσω Ν4 μέχρι το κακοκαίρι τελειώνωντας Genki 1+2(το genki 2 δεν καλύπτει πλήρως Ν4 τουλάχιστον από πλευράς Kanji)

Για μένα το πιο δύσκολο είναι το λεξιλόγιο.

Δημοσ.

hello μαθαινω ιαπωνικα τα 3 τελευταια χρονια αλλα με πολυ αργα τα ζα μου ρυθμους. αυτη την στιγμη προετοιμαζομαι για Ν4. απο βιβλια εχω παρα πολλα για kanji προτεινω ανεπιφυλακτα αυτο

http://www.amazon.com/Basic-Kanji-Book-Vol-1/dp/4893580914/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1455436605&sr=8-2&keywords=kanji+vol+1

το οποιο νομιζω μπορεις να το βρεις και σκαναρισμενο

για γραμματικη γενικως

αυτο http://www.amazon.com/Minna-Nihongo-Book-Bk-Japanese/dp/4883191028/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1455436685&sr=8-1&keywords=minna+nihongo+1

το οποιο υπαρχει και σε romangi εκδοση

επισης πωλουνται σε βιβλιαρακι παλια θεματα ανα επιπεδο

μπορει αργοτερα μεσα στην μερα να βγαλω φωτογραφια ολα τα βιβλια που εχω για να παρεις ιδεες. παντως θες δασκαλο σε γενικες γραμμες, απο τοτε που αλλαξα δασκαλο γιατι ο πρωτος μου ηταν λιγο μαλακας, ειδα τρομερη διαφορα. πλεον μιλαω πολυ ανετα κι ας εχω κενα δεξια κι αριστερα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω κανέναν που να ξέρει ή να μαθαίνει ιαπωνικά! Πως είναι; Σε τι επίπεδο έχεις φτάσει;

Μαρεσουν πολυ! Εχω φτασει περιπου 250-300 λεξεις και περιπου 150 kanji αν και τωρα θα προσπαθησω να τα αυξησω αρκετα. Διαβαζω και γραμματικη παραλληλα εννοειται.

Μονος μου. Μενω Ηρακλειο Κρητης και δεν εχει τιποτα φροντηστηρια η δασκαλους ετσι κι αλλιως αλλα δεν το θεωρω απαραιτητο αν και ισως βοηθαει σε καποιες περιπτωσεις.

randy-sama, πρόσφατα είχα ανεβάσει εδώ κάποιο υλικό πάνω στα ιαπωνικά. Δεν είναι όλα για εκμάθηση, τα περισσότερα ούτε που τα χω ανοίξει βασικά, αλλά δες αν σε ενδιαφέρει κάτι.

Εγώ είχα αρχίσει να μαθαίνω, ξεκινώντας από hiragana/katakana και κάποια βασικά για σχηματισμό προτάσεων, αλλά μετά σταμάτησα.

Μου άρεσαν πάντως, αν ποτέ βρω ξανά το χρόνο θα τα συνέχιζα.

ありがとうございます!

Πολυ ωραιο υλικο ευχαριστω!

僕はちょっと日本語を知っている。

είχα ξεκινήσει από το καλοκαίρι μετά είχα σταματήσει λίγο και τώρα εχω μπει φουλ το τελευταίο μήνα.

στόχος μου είναι να φτάσω Ν4 μέχρι το κακοκαίρι τελειώνωντας Genki 1+2(το genki 2 δεν καλύπτει πλήρως Ν4 τουλάχιστον από πλευράς Kanji)

Για μένα το πιο δύσκολο είναι το λεξιλόγιο.

Μια χαρα!Και γω το N4 εχω σκοπο να δωσω τον Δεκεμβρη. Παντου ακουω τα καλυτερα για τα Genki σαν textbooks. Εγω για kanji χρησιμοποιω memrise/anki, για λεξιλογιο iknow/anki και σαν τεξτμπουκ human japanese. Ισως παραγγειλω τα genki καποια στιγμη στο αμεσο μελλον.
  • Like 1
Δημοσ.

και εγώ memrise+anki για λεξιλόγιο.

τι deck έχεις στο anki?

Τα ιδιαίτερα είναι αρκετά ακριβά και το φροντιστήριο είναι 500 ευρώ το χρόνο και παει με τρομερά αργούς ρυθμούς.Ασε που δεν πάει πάνω από ν4.

Καλύτερα να βρεις μερικά άτομα μέσω reddit και να μιλάς με αυτούς.

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

Japanese to English translation and books to learn a new language https://domyhomeworkonline.net/do-my-english-homework.php

Έμαθα ιαπωνικά πριν από 4 χρόνια, όταν ήμουν εθελοντικά σε ένα δίγλωσσο αγροτικό σχολείο κοντά στο Τόκιο. Φυσικά, η επικοινωνία με έναν εγγενή ομιλητή είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε τη γλώσσα πιο γρήγορα. Αλλά χρησιμοποίησα επίσης αυτές τις εφαρμογές για να βελτιώσω τις γλωσσικές μου δεξιότητες:

LingoDeer
Obenkyo
Kanji Study
Kana (Hiragana & Katakana)

Επεξ/σία από ScottElliff
Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα. Μαρέσει πολύ η pop κουλτούρα της Ιαπωνίας και ειδικά τα ανιμε της τα οποία τα βλέπω με αγγλικούς υπότιτλους. Οπτικά επίσης μαρέσειπολύ σαν γλώσσα και με γοητεύει. Δεν προσπάθησα να τη μάθω γιατί σκέφτηκα κυρίως το οικονομικό και ότι επειδή δεν έχω κάποιον Ιάπωνα (που να τον βρω κιόλας) θα την ξεχάσω τη γλώσσα.

Δημοσ.

Προσωπικά, δεν έχω δει πάρα πολλά animes, αλλά όταν έβλεπα είχα φτάσει σε σημείο να καταλαβαίνω - κάποιες φορές - ορισμένα λάθη στην αγγλική μετάφραση. 😜

Καταπληκτική γλώσσα! 😍😍

Και το κυριότερο, εξαίρετος λαός! Πειθαρχημενος και με τρόπους! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...