Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω την χ99 asus pro usb3.1 και σκεφτομουν να παρω δυο σετακια των 4χ4gb ενα κοκκινο και ενα μαυρο.Λογικα αν ειναι ιδια ταχυτητα δεν θα εχω θεμα σωστα?Δεν θα υπαρξει θεμα αμα δεν ειναι σετακι των 8 σωστα?

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω τι χρήση κάνεις αλλά αν χρειαστείς περισσότερη μνήμη αργότερα θα έχεις πολλές μνήμες. Δεν βάζεις καλύτερα 2 σετ των 8?

• Like 2
Δημοσ.

Μαλλον με ενα σετ των 16 θα ξεκινησω και προς το τελος της κατασκευης ισως βαλω και τις αλλες

Ναι βάλε ένα σετ 2χ8 και βλέπεις.

Δημοσ.

Set των 16 σρο Χ99 ειναι 4 επι 4 οχι 2 επι 8...

Αν του φιλου δεν του γτανουν 32 ή 16 γιγα (δυσκολο) θα τα αλλαξει στο μελλον.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω οτι μπαίνεις για αισθητικούς λόγους σε λάθος λογική.

Οκ και εμένα μ'αρεσουν τα εν'αλλαξ χρωματακια,(αν και η μητρική σου εχει βάση το λευκό κ εσύ επιλέγεις μαυροκοκκινο αλλά οκ γούστα είναι αυτά) αλλά ξέρεις κάτι ? για να λειτουργήσουν και σωστά αυτα τα "εικαστικά" πρέπει να έχεις και γεμάτα τα slot άρα 64GB μνήμη ?!! μεγαλη υπερβολή,μετά το quad chanell ? τι κανουμε ? το ξεχνάμε ?

..για ξανασκεψουτο..

Δημοσ.

Νομίζω οτι μπαίνεις για αισθητικούς λόγους σε λάθος λογική.

Οκ και εμένα μ'αρεσουν τα εν'αλλαξ χρωματακια,(αν και η μητρική σου εχει βάση το λευκό κ εσύ επιλέγεις μαυροκοκκινο αλλά οκ γούστα είναι αυτά) αλλά ξέρεις κάτι ? για να λειτουργήσουν και σωστά αυτα τα "εικαστικά" πρέπει να έχεις και γεμάτα τα slot άρα 64GB μνήμη ?!! μεγαλη υπερβολή,μετά το quad chanell ? τι κανουμε ? το ξεχνάμε ?

..για ξανασκεψουτο..

Ίδια τσιπάκια είναι.

Αν είναι τυχερός και απο το ίδιο batch. Λες να ξέρουν τι χρώματα φοράνε? Μια χαρά θα δουλέψουν τα 2+2 σε quad channel κατα 99.99%.

Δημοσ.

Set των 16 σρο Χ99 ειναι 4 επι 4 οχι 2 επι 8...

Αν του φιλου δεν του γτανουν 32 ή 16 γιγα (δυσκολο) θα τα αλλαξει στο μελλον.

4 για να έχεις το πλεονέκτημα του quad channel και όχι ότι δεν μπορείς να βάλεις 2 μνήμες.

• Like 1
Δημοσ.

Ίδια τσιπάκια είναι.

Αν είναι τυχερός και απο το ίδιο batch. Λες να ξέρουν τι χρώματα φοράνε? Μια χαρά θα δουλέψουν τα 2+2 σε quad channel κατα 99.99%.

Ναι βρε δεν μιλάω γι'αυτο,λεω ότι άλλη είναι η βάση όπως το πόσα slot θέλεις να γεμίσεις,που θέλεις να φτάσεις,το quad chanell ε μετα βλέπεις κ το χρώμα. και λεω αν τελικά δεν γεμίσεις τα slot δεν έχει και νόημα εικαστικά η διχρωμία κατά την γνώμη μου.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα σιγουρα θα ξεκινησω με 16 τις μαυρες.Απλα ρωτησα  αν γενικως θα υπαρχει θεμα που θα εχω ΄΄διαφορετικου΄΄τυπου ραμ.Επισης θα προτιμησω 4χ4 καθως δεν υπαρχει περιπτωση να παω σε 64 στο μελλον και η συνεργασια θα ειναι καλυτερα ετσι.

Δημοσ.

4 για να έχεις το πλεονέκτημα του quad channel και όχι ότι δεν μπορείς να βάλεις 2 μνήμες.

Το ξερω βρε ανθρωπε δεν γενηθηκα χτες :-) τι νοημα εχει να παει στο χ99 αν δεν το χρησιμοποιει??

Δημοσ.

Το ξερω βρε ανθρωπε δεν γενηθηκα χτες :-) τι νοημα εχει να παει στο χ99 αν δεν το χρησιμοποιει??

Μα δεν σε κατηγορώ. Το x99 έχει και τα οφέλη των 8 cores. Φυσικά και πρέπει να εκμεταλευτεί το quad γι αυτό και άλλωστε εξαρχής πρότεινα 2 σετ των 8 (4x8 δηλ.) και να μην ασχολείται στο μέλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...