Προς το περιεχόμενο

Doogee F3 Pro €147.74[ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχήν εκεί νομίζω παίζει η τιμή του στην Κίνα, ενώ Ελλάδα το βρίσκεις και κάτω από 200€.

Το είχα παραγγείλει στο presale από Gearbest τέλη Αυγούστου και το παρέλαβα... Χριστούγεννα! Από Galaxy S3 mini που είχα είναι σαν να πήγα από Pentium 3 σε i7, όλα γίνονται ακαριαία. Σίγουρα πάντως δεν είμαι hardcore user, internet surfing κατά κύριο λόγο. Είναι όμορφο και δείχνει ποιοτική κατασκευή, έτσι το είδε και ο αδερφός μου που έχει το Galaxy S6. Κάμερα επίσης πολύ καλή και το GPS συνδέεται ταχύτατα.

Πάμε στα αρνητικά τώρα, τα 180γρ. για 5” είναι πολλά και κουράζουν, βέβαια ήμουν στα 112γρ. του S3 mini, ίσως το συνηθίσω. Η μπαταρία του με βγάζει οριακά ένα 24ωρο, ευτυχώς φορτίζει πολύ γρήγορα. Αυτό όμως που είναι το σοβαρότερο είναι η απόκριση του touch. Δεν ξέρω αν έχω πέσει σε ελαττωματικό, αλλά πρέπει να βάζω σχετική δύναμη όταν πληκτρολογώ, διαφορετικά με απλό «χάιδεμα» όλο και κάποιο γράμμα δε θα πατηθεί. Το έχουν διαπιστώσει και άλλοι στο δικό μου, δεν είναι εντύπωσή μου μόνο. Ίσως να μου έτυχε προβληματικό, δεν έχω δει αλλού να αναφέρεται κάτι.

Edit: Αύξησα κι άλλο την ευαισθησία αφής, σχεδόν στο τέρμα και πλέον δείχνει να ανταποκρίνεται φυσιολογικά, όπως θα έπρεπε εξαρχής.
Ξέχασα να επαινέσω και την Full HD οθόνη του. Εντάξει, τέτοια χαρακτηριστικά σε 5-ιντσο και σε αυτή την τιμή δύσκολα να βρεις αλλού.

Επεξ/σία από gng100
Δημοσ.

τα αρνητικα που περιεγραψες απο μονα τους μου φαινονται αποτρεπτικα .Δεν εχει ρυθμιση ευαισθησιας αφης ;

• Like 1
Δημοσ.

εχω το F5 και μπορω να πω οτι κι εμενα το touch του ειναι λιγο περιεργο

σε καποια σημεια μου φαινεται πολυ ευαισθητο και σε καποια αλλα οχι τοσο

αλλα το F5 ειναι καπου 25 ευρω πιο φτηνο και ειναι καλυτερο, οποτε το F3 μονο λογω μεγεθους εχει λογο υπαρξης

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα μακρια απο Doogee....Ενα κινητο τους που ειχα αναβοσβυνε μονο του, η μπαταρια ελεγε 70% και εκλεινε γιατι πραγματικα ειχε 0%, υποστηριξη λειτουργικου μηδενικη, το εξωτερικο αρχισε να ξεβαφει....Βεβαια αυτο ηταν 1 χρονο πριν αλλα δεν νομιζω να αλλαξαν πολλα απο τοτε.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...