ploumouris Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Flud Ο καλύτερος και με διαφορά. Έχω αγοράσει την μTorrent pro αλλά δεν την χρησιμοποιώ ποτέ. Μόνο flud.
παπι Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Από τα καλύτερα clients τι να λέμε τώρα. Εγώ το αλλαξα με deluge επειδή μου εχωσε το bitcoin miner. Κρίμα. 2
jimakris Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 κλασικοι ελληναραδες ..... φτιαχνει ο χ ,ψ ενα προγραμματακι που σου διευκολυνει τη ζωη και μολις ζητησει καποια ψιχουλα (4-5$) ξεσπαθωνετε ολοι!!!!! Για να σας δω ρε τσαμπα μαγκες να καθεστε μερονυχτα να γραφετε κωδικα για να δημιουργησετε κατι εστω επουσιωδες....ποσο μαλλον για κατι που σας προσφερει τη δυνατοτητα να κατεβαζετε απειρο πειρατικο υλικο....α ρε ψωροκωσταινα καημενη !!!!! 1
d4mage Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μπα, μια χαρά είναι και οι διαφημίσεις που δεν βλέπω πάνω από 1 λεπτό. Από το piratebay ένα "get this torrent" κι από το μTorrent απλά να ανοίξω την κατάσταση για να τρέξω το αρχείο. Ας το γεμίσουν δεν με χαλάει με τίποτα...
ParafronGR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Σαν τα μούτρα τους τον κάνανε! Και στο PC δεν το χρησιμοποιώ για να εκφέρω άποψη, αλλά στο κινητό, έχει μαμηθεί στις διαφημίσεις. Διαφήμιση όταν ανοίγει από την torrent σελίδα, διαφήμιση όταν πατάς ΟΚ για να ξεκινήσει η λήψη! Έλεος πια! 3
king2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Για πείτε μας όσοι είστε κατά του να δώσετε αυτά τα 5 ευρώ το χρόνο για ένα πρόγραμμα που το χρησιμοποιητε χρόνια έτσι δύσκολα δίνετε και 5 ευρώ για ένα καφέ ή ποτό η τσιγάρα? 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μtorrent εχω,διαφημισεις δεν εχω!! Για οσους αναρωτιουνται τι και πως, ανοιγετε Μtorrent, πατε Options μετα Preferences πατατε πανω στο Advanced και στην αναζητηση(filter) γραφετε 'offers', οτι Name εχει Value 'True' το κανετε false(σε οτι true επιλογη εχει!) Επειτα πατατε οκ κλεινετε το Mτορρεντ και τον ξανανοιγετε! 5
Oxygene Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 qBittorrent και άσε τους άλλους να πληρώνουν συνδρομές και να μετατρέπουν τα πισιά τους σε Bitcoin miners 3
pirate79 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2016 από pirate79 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 χαχαχχα πως το φέρατε απο το utorrent στην οικοδομη όμως!
michael92 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μόνο εγώ είμαι die hard BitComet user μάλλον ε; Τι κάνει η συνήθεια
presidentG Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό έλειπε να πληρώνω για να κατεβάζω παράνομο υλικό..Δεν πάνε καλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα