Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μ' αρέσει που δε χάνουν το χιούμορ τους σε αυτή την εταιρία. Θα έπρεπε να τους είχαν χάσει όλους μετά από αυτό που έγινε με το bitcoin mining και τώρα μας πλασάρουν και συνδρομή.

• Like 6
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μ' αρέσει που δε χάνουν το χιούμορ τους σε αυτή την εταιρία. Θα έπρεπε να τους είχαν χάσει όλους μετά από αυτό που έγινε με το bitcoin mining και τώρα μας πλασάρουν και συνδρομή.

Πιο έντιμο τουλάχιστον. στο λένε..

Δημοσ.

transmission + με μοντα βγαινουν τα ads  απο το Utorrent για οσους θελουν :P

Δημοσ.

To μtorrent  είναι πολύ καλό και ελαφρύ. Υπάρχουν και παλιές εκδόσεις old versions του χωρίς διαφημίσεις. Θα τις βρείτε εύκολα.

Εγώ χρησιμοποιώ την 3,1,3 και δεν έχει διαφημίσεις. Όλα μια χαρά. Ποιος ο λόγος να βάλω την τελευταία έκδοση?

Δημοσ.

Synology+Τransmission και άντε γεια!

Me2. (Και με το hardwerρακί όμως ) 1815+ Transmission και Saint God

Όσο για τα ~4 € :) Έχω αποστείλει ήδη αίτηση για εγγραφή στην παγκόσμια αδελφότητα της παγκόσμιας αδιαφορίας :):):):):)

Δημοσ.

Ρε τους λαμακες! Ζητανε λεφτα για να κατεβαζουμε πειρατικα?

Tixati για τους ανυποψιαστους.

Με το δικτυο tor τι γινεται ρε παιδια? Το μπλοκαρουν? Αλλες φορες κανω δουλεια μου κι αλλες οχι.

Για βοηθειστε γιατι εχω στησει tablet για αυτη τη δουλεια, με firewall και δρομολογηση του στο orbot.

Δημοσ.

Εμμ... Από κάπου πρέπει να έχουν έσοδα κι αυτοί όμως. Μην σηκώνουμε το λάβαρο της επανάστασης λες και μας το χρωστάνε κιόλας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...