Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

έχω το εξής πρόβλημα.Αν ανοίξω τον υπολογιστή βλέπω τους 2 μυο σκληρούς και ότι άλλο συνδέσω σε usb ( π.χ. στικάκι) με το εικονίδιο broken όπως θα δείτε στην εικόνα.

Δοκίμασα να ψάξω το autorun αρχείο και να το διαγράψω αλλά δεν το βρήκα.

Τι να κάνω, δεν μπορώ να το βλέπω έτσι.Αν συνδέσω ένα νέο στικάκι το εμφανίζει πάλι έτσι

----------------------------------------------------------------------------------

http://www.askvg.com/frequently-asked-problems-with-solutions/

τίποτα τέτοιο?

Είναι επικίνδυνο τίποτα από αυτά?

post-343469-0-41407600-1455391394_thumb.png

Δημοσ.

ok πάντως το adw που ΄έκανα δεν το έκανε.Πάω για το malwarebytes

παίζει ρόλο που δεν έχω αντιβάιρους?

πρέπει οπωσδήποτε να έχω?

Δημοσ.

Μεγάλη συζήτηση άνοιξες χαχαχαχα

Η σύντομη απάντηση: Antivirus κανονικά ναι, πρέπει να έχεις, αν δεν το σηκώνει το pc βάζεις τουλάχιστον ένα ελαφρύ.

Καλά τα 7ρια έχεις, τουλάχιστον το essentials το έχουν μέσα, το έβγαλες;

• Like 1
Δημοσ.

Έγινε ένα περίεργο πράγμα.

Καταρχήν το malwarebytes δεν βρήκε τίποτα .

Τώρα, κατά τη διάρκεια του malware test δοκίμασα να ανοίξω ο υπολογιστής μου και για ένα δευτερόλεπτοπ έμφανίστηκαν τα εικονίδια των σκληρών αλλά μετά πάλι άλλαξαν.

Μεγάλη συζήτηση άνοιξες χαχαχαχα

Η σύντομη απάντηση: Antivirus κανονικά ναι, πρέπει να έχεις, αν δεν το σηκώνει το pc βάζεις τουλάχιστον ένα ελαφρύ.

Καλά τα 7ρια έχεις, τουλάχιστον το essentials το έχουν μέσα, το έβγαλες;

ναι το έβγαλα γιατί.....δεν ξέρω γιατί. χαχαχχα

τέλος πάντων ας λύσουμε τα εικονίδια πρώτα και μετά βλέπουμε για αντιβαιρους

Δημοσ.

Τρέξε ένα ccleaner με όλα τα πλαϊνά τικαρισμένα εκτός του browser για να μην χάσεις κωδικούς κτλπ.

Τρέξε την εντολή msconfig και ανέβασε εδώ τις καρτέλες startup και services (απο αυτήν μην βάλεις οτι γράφει Microsoft, αν πατήσεις στο manufacturer θα ομαδοποιηθούν και θα πάνε κάτω κάτω).

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πρέπει να τρέχει κάτι παράξενο στο pc σου, καλό φαίνεται απο το msconfig...

Στο έναρξη - εκκίνηση υπάρχει κάτι μέσα; (all programs --> startup).

Για δοκίμασε να κατεβάσεις το πρόγραμμα My Drive Icon και να πατήσεις restore defaults.

• Like 1
Δημοσ.

Για σβήσε μια το IconCache.db που είναι στον φάκελο C:\Users\UserName\AppData\Local.

Μετά χτύπα ένα ρεστάρτ και δες.

Υ.Γ Αν δεν το βρίσκεις πάρε απο εδω το πρόγραμμα: link

• Like 1
Δημοσ.

το έκανα με το παραπάνω πρόγραμμα, αλλά τίποτα.

σκέφτηκα κάτι...Τελευταία πριν από 2 μερες ειχα εγκαταστήσει το hdsentinel που αλλάζει αυτά τα 3 εικονίδια με μια πράσινη μπαρα από πάνω.Χθες το διέγρψα και σήμερα δεν φαίνονται τα εικονίδια.Λες να φταίει αυτό?

Δοκίμασα να το ξαναεγκατασστήσω αλλά δεν άλλαξε τίποτα και δεν μου εμφάνιζε την πράσινη μπάρα.

Δημοσ.

Μέσα στον φάκελο Windows έχει έναν φάκελο system32, για δες εκεί υπάρχει ένα αρχείο SHELL32.dll και ένα imageres.dll?

σκέφτηκα κάτι...Τελευταία πριν από 2 μερες ειχα εγκαταστήσει το hdsentinel που αλλάζει αυτά τα 3 εικονίδια με μια πράσινη μπαρα από πάνω.Χθες το διέγρψα και σήμερα δεν φαίνονται τα εικονίδια.Λες να φταίει αυτό?

Δοκίμασα να το ξαναεγκατασστήσω αλλά δεν άλλαξε τίποτα και δεν μου εμφάνιζε την πράσινη μπάρα.

Ναι, μπορεί να είναι απο αυτό.

• Like 1
Δημοσ.

Άρα υπάρχουν τα εικονίδια αλλά δεν στα βλέπει... Παράξενο...

Anyway, για τρέξε το regedit και μπες εδώ: HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Applications και δες αν έχει μέσα έναν φάκελο explorer.exe

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...