georgeadams Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 start: SPOILER . . . . . . . . . . . Έχω ακούσει ότι δεν θα δείξει την μάχη στο hobbiton... Αληθεύει??? :? Απ' ότι φαίνεται δεν θα τη δείξει. Έχει ακουστεί και παλιότερα, το αναφέρει όμως και ο andrid λίγο πιο πάνω: ΔΕΝ υπάρχουν στην ταινία: ... Scouring of the Shire ... . . . . . . . . . . . end: SPOILER
Storm Shadow Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 pesta re elalekom..... ego leo na dinoun kai to biblio stis proboles opos stin ekklisia na psaxnoume ta lathi..... mercy!!!!!!! anyway ego to eisitirio gia tin premiera to pira idi gia village kai yparxei periptosi na to do kai 1 ebdomada pio prin se dimosiografiki proboli..... 8) 8) 8)
nthanasis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 pesta re elalekom..... ego leo na dinoun kai to biblio stis proboles opos stin ekklisia na psaxnoume ta lathi..... mercy!!!!!!! anyway ego to eisitirio gia tin premiera to pira idi gia village kai yparxei periptosi na to do kai 1 ebdomada pio prin se dimosiografiki proboli..... 8) 8) 8) kai ego mesa stis epomenes meres tha traxo na paro eisitirio gia tin premiera.... Dimosigrafiki provoli????mallon tha exeis ta mesa sou e??? Anyway re pedia na leme k ta kala tis tenias, ego pisteuo oti to casting einai pragmatika telio afou se kamia periptosi den eftasa sto simio na po oti o tade tha itan kaliteros stin thesi tou... den simfonite???
nthanasis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 ksexasa na po oti i episimi premiera tha ginei ston kinimatografo empsasi den ksero se pia xora opou tha paravrethoun oloi oi sintelestes tis tenias kai sinolika tha vriskonta 758 atoma mesa stin aithousa kai ekso apo ayti me eidika diamorfomenes othones(10 ston arithmo) tha parakolouthoun tin tenia aloi 1250 kalesmenoi. o dromos pros tin aithousa tha exei kokino xali opou pano se auton tha parelasoyn oloi oi sintelestes kai telos pano apo tin poli ta peta xamila ena jumbo pou tha einai edika diamorfomeno me ola ta xaraktiristika tis tainias Akoma kikloforoun polles fimes oti to telos den tha exei sxesi me to vivlio tha einai kati to anapantexo anamoni loipon mexri tis 17 dekemvriou na doume an alitheuei Molis tsekara auto Friday, December 5, at 8:30PM ET, 5:30PM PT The amazing Sir Ian McKellen — Gandalf in The Lord of the Rings — takes half an hour to chat with us about The Return of the King. http://www.scifi.com/chat/ kserei kaneis ti ora tha einai stin ellada tote???
Toufas Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 ellada = -7 ores apo to eastern time diladi 10misi to proi
nthanasis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 oxi re gamoto ksenerosa poli giati ithela na mpo na do ti tha pei
epote Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 καλα ρε δεν παμε καλα, ο αλλος ζητουσε σε e-book το τριτο βιβλιο! δεν ειμαστε με τα καλα μας. την επομενη φορα εχει προσωρινο ban. συγνωμη για την διακοπη
andrid Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Σε γενικές γραμμές η ταινία δεν πρέπει να ξεφεύγει τελικά πολύ απο το βιβλίο όπως κάποιοι φοβόντουσαν και πρέπει να είναι πολύ καλή διαβασες αυτα που ειπες!?!??! τη βλεπω τη δουλεια...matrix revolutions' date=' καλη η μαχη αλλα give us a break... ΣΠΟΙΛΕΡ ΣΠΟΙΛΕΡ η αργουεν αρωσταινει!?!?!?!!?!!? ΗΜΑΡΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΥΒΟ!!![/quote'] Δεν είναι τόσο τραγικές οι διαφορές σε σχέση με αυτά που είχα ακούσει σε διάφορα ράδιο-αρβύλα. Μέχρι και οτι ο Sauron θα έπαιρνε μορφή και θα πολεμούσε σώμα με σώμα με τον Aragorn είχε ακουστεί! :roll: Σε σχέση δηλαδή με τις δύο πρώτες ταινίες (ειδικά το Two Towers) η προσέγγιση με το βιβλίο ίσως είναι καλύτερη. Και εγώ πάντως δεν είμαι απο αυτούς που ζητάνε "εικονογράφηση" του βιβλίου. Εμένα από τις διαφορές που έγραψα στο προηγούμενο post με "χαλάει" πιο πολύ ο Sam με την Shelob παρά η Arwen. Όσο για τον φίλο nthanasis που λέει ότι ίσως το τέλος θα είναι διαφορετικά τελικά οι φήμες αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν(όπως έγραψα και πρίν μέχρι και η τελευταία φράση θα είναι ίδια με του βιβλίου)
Dreamstorm Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2003 Δεν είναι τόσο τραγικές οι διαφορές σε σχέση με αυτά που είχα ακούσει σε διάφορα ράδιο-αρβύλα. Μέχρι και οτι ο Sauron θα έπαιρνε μορφή και θα πολεμούσε σώμα με σώμα με τον Aragorn είχε ακουστεί! e oxi...ma kala pos akoustike kati tetoio...!
nikolaos_ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 To lord of the rings κυκλοφορεί σε e-book κάπου στο internet αλλά δε θυμάμαι πού με χάρτες και συμπληρωματικά βιβλία βέβαια όλα στα αγγλικά. Ελπίζω να μείνουν εισητήρια για πρεμιέρα...
Toufas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 lol giati an to doume re paidia 2i mera tha mas diksoune allo ergo?
ACP Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 den nomizo na einai fake mallon i tainia tha anaferetai se peripeties tou bilbo kai sigkekrimena pos vrike to daxtilidi Την ξέρω την ιστορία' date=' έχω διαβάσει το ομόνυμο βιβλίο Ρωτώντας αν είναι fake αναφερόμουν στο trailer, μιας και δεν έχω ακούσει πουθενά πως σκοπεύουν να το κάνουν ταινία και επιπλέον το βιντεάκι δεν περιέχει νέες σκηνές, αλλά μονταρισμένα πλάνα από το Fellowship of the ring.[/quote'] Eixa brei auto to trailer to kalokairi. De me epise gia alithino... Ystera apo ena suntomo search anakalupsa oti kapoioi porwmenoi kathisan kai "eftiaksan" ena pseutiko trailer. Malista anoiksan kai selida pou zitane apo tin New line cinemas na gurisei tin tainia... Click! Pantws tote toso o peter jackson oso kai i etaireia elege katigorimatika oxi. Simera omws eida oti to ksanaskeftontai... Click! ...Monday 1st December 2003: The Hobbit Update: New Line Producer Mark Ordesky has been talking at the Return of the King premiere about a possible The Hobbit movie "There could be a movie about the hobbit. Enough said." Sigoura omws to mono hobbit pou bgainei se ligo kairo einai to paixnidi tis sierra... Click! Auta gia to hobbit.
nthanasis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 prosopika tha ithela na ginei kai auto to vivlio tainia giati den thelo na papso na asxoloume me tis istories toy tolkin kinimatografika
nzeppos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Μόλις είδα το ενδιαφέρον topic και δεν άντεξα να μην κάνω ένα post κι εγώ. Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να δω τα πολλά και ωραία που γράφετε, δεν ξέρω αν συμφωνούν κι άλλοι με μένα.... Μια φορά κι έναν καιρό (και δεν ήταν πολυ παλιά αυτό)... υπήρχαν κάποιοι (γραφικούς τους έλεγαν) οπαδοί των Blind Guardian και λοιποί "μεταλλάδες" και διάβαζαν Tolkien. Τι χαρά όταν μεταφράστηκε το Silmarillion για πρώτη φορά στα ελληνικά πριν 4-5 χρόνια. Υπήρχε μια εποχή που έπρεπε πραγματικά να ψάξεις για να βρεις κάποιο βιβλίο του Tolkien, πόσο μάλλον τα βιβλία του γιου του, όπως τα δύο Book Of Lost Tales και το λεξικό της Μέσης Γης που είχε βγάλει ο Foster. Υπήρχε ένας καιρός που ελάχιστοι στο Ελλαδιστάν ήξεραν ποιος είναι ο Tolkien και γιατί πρέπει να ασχολούμαστε με τα "παραμύθια" του, όταν το Hobbit ήταν μάθημα φιλολογίας σε αμερικάνικα πανεπιστήμια. (ξέρω τουλάχιστον 3-4 στην PA ). Προσωπικά πιστεύω ότι το έργο του θείου Tolkien έιναι ισάξιο με Ιλιάδες και Οδύσσειες. Κάποτε πριν 5 χρόνια διάβασα ότι θα έβγαινε σε ταινία το L.O.T.R., με άγνωστους πρωταγωνιστές και ασήμαντο budget. Τι χαρά τότε. Όλοι περίμεναν ένα καλύτερο αποτέλεσμα για την κινηματογραφική μεταφορά του L.O.T.R. σε σχέση με κάτι κινούμενα σχέδια αμφιβόλου προελεύσεως που είχαν βγει στις αρχές του '80 - αν δεν κάνω λάθος.Και ήταν η μοναδική προσπάθεια να απεικονιστεί η Μέση Γη στο μεγάλο πανί. Υπήρχε ένας καιρός που οι περισσότεροι άνθρωποι που γνωρίζω δεν ήθελαν να κάτσουν να διαβάσουν το Silmarillion (γνωστό και ως "Βίβλος"), γιατί "..είναι μεγάλο..", "..έχει δύσκολα αγγλικά..", "..έχει πολλά, παρα πολλά ονόματα!..", "..μα δεν είναι παραμύθι αυτό? για κάτι δράκους δε λέει?.." Υπήρξε ένα βράδυ πριν λίγο καιρό που πήγα να δω τη Συντροφιά του Δαχτυλιδιού στην Καστέλλα. Στα πρώτα 5', έχοντας ήδη βρει τουλάχιστον 50 ΛΑΘΗ (τα μέτραγα!)και έχοντας σπάσει τα νεύρα των γύρω με την παρέα μου (όλο γκρίνια είμαστε!).. ..την κάναμε. Τουλάχιστον εγώ σηκώθηκα κι έφυγα. Προσπάθησα κάποτε να ξαναδω την ταινία σε divx σπίτι μου, και άντεξα να δω το πρώτο cd. Tι φρίκη! Το Two Towers (που φτάσαμε στο σημείο να ασχολούνται με αυτό ακόμα και αμερικάνικοι οργανισμοί -ήθελαν να αλλάξει όνομα για να μην θυμίζει τους Δίδυμους Πύργους του Μανχάτταν) δεν το είδα. Ή μάλλον άντεξα να δω μισή ώρα σε ένα πειρατίκό DVD μια βδομάδα πριν προβληθεί η ταινία. Την Επιστροφή ούτε θέλω να τη δω. Και μόνο που είδα σε ένα trailer (κατα λάθος το είδα! δεν ήθελα! δεν με άφηναν να κλείσω τα μάτια μου! οι αλήτες!) πως ο Aragorn παίρνει τον Anduril πριν τη μάχη του Πέλενορ...εντάξει...enough! Ήμαρτον! Σφάχτε τον Τζάκσον! Αντι να ασχοληθώ με τις ταινίες, πήρα τα βιβλία δώρο σε όσους φίλους μου ενδιαφέρονταν, τους έδωσα ευχή και κατάρα να δουν την ταινία και να πετάξουν το DVD, να γελάνε με τα κουκλάκια και τα επιτραπέζια L.O.T.R. που κυκλοφορούν παντού...τι ντροπή αλήθεια...μόνο αυτό δεν σκεφτόταν ο μπαρμπα Tolkien όταν τα κρύα βράδια του '40 έγραφε και διόρθωνε τη συνέχεια του The Hobbit στη σοφίτα του. Άλλα δεν αντέχω να πω. Ελπίζω μόνο υπάρχει έστω κι άλλος ένας (κι ας ακούει και Blind Guardian, που εμένα δεν μου πολυαρέσουν, προτιμώ D.Theater) που να τον αγγίζουν αυτά που γράφω. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.