Προς το περιεχόμενο

Lord of the rings!!!

nthanasis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re sy kaiser ti sxesi exei i kina???? an ennoeis bebaia tous kinezous kritikous kinimatografou (tous poious? ) pou to eidan xero go 7 ores prin apo emas ok..... epsisis min dinete poly simasia sto dimosieyma gia to hobbit afou o jackson tha kanei sigoura prota to king kong kai meta mia ptoxi apo pleyras budget tainia ala braindead me zombie kai ystera an ola pane kala to hobbit.... alloste ta dikaiomata tou den einai akoma ok afou ton dianomi exei i new line kai ta dikaiomata gia gyrisma tainias i universal...... mperdemeni istoria.....

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
... otan afieronomai sta biblia piano tis noubeles tou terry prachett sta agglika ...discworld kai ta resta.... trelo gelio kai apisteyes istories...

Τσ τσ τσ. Κοίτα κάτι πράγματα! Πως με 20 λεξούλες μπορεί να ανέβει ανέλπιστα κάποιος στην εκτίμησή μου! :D :D

Κι εγώ, πριν 2 εβδομάδες τελείωσα το "Night Watch", το 27ο βιβλίο μου από τη σειρά του Discworld, στα Αγγλικά... Terry Pratchett RULEZ :D :D

Δημοσ.

Diavasa kai ego oti skeftontai sovara gia na kanoun to hobbit tenia alla se diaforetiki selida apo ena link pou exei steilei kapios

Ta village cinemas ksekinisan enan diagonismo kai opios kerdisei vlepei kai tis 3 tenies mazi tin triti 16 dekemvriou (mia mera prin tin premiera diladi)

Osoi theloun na doun skines kai photos apo to ROTK kante klik edo

To link periexei spoiler

http://movies.yahoo.com/movies/feature/lordoftherings.html

lordoftheringsbig.jpg

Δημοσ.

nthanasis ένα βιβλίο είναι το Silmarillion αλλά έχει κυκλοφωρήσει και ένα ακόμα βιβλίο από τις εκδόσεις "Αίωλος" (αν δεν κάνω λάθος...) με τίτλο "Ατέλιωτες ιστορίες" με παραλληπόμενα από το Silmarillion.

Αν σάρεσαν τα βιβλία διαβασέ το οπως και δήποτε το Silmarillion

Δημοσ.

Δεν είναι διαγωνισμός από ότι ξέρω, απλά σκάς 20 ευρώ... Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.

Ακολουθεί ημι-spoiler. Θα αναφέρω τι έχει παραληφθεί στην ταινία και υπήρχε στο βιβλίο και άλλα Minor comments.

*** SPOiLER BELoW***

The Bad Ones:

1) Ποτέ δεν πάει ο Elrond στου διαόλου τη μάνα για να παραδώσει στον Aragorn το σπαθί που υποτίθεται πως κουβαλάει μαζί του από το πρώτο βιβλίο.

2) Δεν υπάρχει πουθενά η κουβέντα του Gandalf με τον Nazgul. Τέτοια δεν παραλείπονται γαμώτο!

3) Δεν υπάρχει η στιχομυθία του Aragorn με το Στόμα Του Sauron.

4) Δεν εμφανίζεται καθόλου ο Saruman.

5) Που ΣΚΑΤΑ είναι το ξεκαθάρισμα του Shire?!?

The Good Ones:

1) Τα Μονοπάτια Των Νεκρών συνουσίασαν και χειροδίκησαν.

2) Έχει την φοβερή σκηνή από την πολιορκία της Minas Tirith με τα κεφάλια, καθώς και τον Grom, τον πολιορκητικό κριό.

3) Ο πρόλογος με την ιστορία του Gollum είναι από μόνος του Αριστούργημα.

General Comments:

Σε γενικές γραμμές θεωρώ πως ήταν η καλύτερη από τις 3 ταινίες, αν και ο Jackson βιάστηκε πολύ να την τελειώσει, για να μακρυγορήσει στο τέλος. Η μάχη μπροστά στην Moranon γίνεται λες και πάρθηκε απόφαση για Pic-nic αμέσως μετά την μάχη της πεδιάδας του Pellenor. Σκεφτείτε πως η Mordor πέφτει 40 λεπτά περίπου πριν το τέλος της ταινίας. Από εκεί και μετά είναι το crowning του Aragorn, η επιστροφή στο Shire και οι αποχαιρετισμοί. Πολύ ώρα για τόσο υποτονικά (στην οθόνη) γεγονότα.

Επίσης, έχω δώσει όρκο τιμής, πως αν δω τον Orlando Bloom (Legolas) στον δρόμο θα τον πνίξω με το string του. Ο Jackson προκειμένου να πουλήσει μπρελόκ με τη φάτσα του Legolas στις γκομενίτσες, τον έχει βάλει να κάνει τριπλάσιες μαλακίες από το surfing στην δεύτερη ταινία, να μην γελάει ποτέ για να μην χαλάσει το image (ακόμα και ο Aragorn, ο βασιλιάς αγκάλιασε τον Frodo γελώντας, ο άλλος στεκόταν σαν άγγλος με ένα μειδίαμα). Έλεος γαμώ το κέρατό μου, ένα γαμιοξωτικό είναι όχι ο Clark Gable!!!

Ουφ!

***SPOiLER ABoVE***

Δημοσ.

pros george adams ..... kala teleiosa kai ego to night watch kai emeina stin kyriolexia.... terry kai ta myala sta kagela!!!!!! exo diabasei os tora... mort,colour of magic, guards guards, 5th elephant, truth, thief of time, feet of clay, jingo, last continent, hogfather, kai einai ola gamata!!!! kapoia stigmi elpizo na tin symplirosi oli ti syllogi....

Δημοσ.

Lucifer, μακραν το καλυτερο ποστ που εχω διαβασει εδω και ΠΟΛΥ καιρο!!! ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ

αχεμ spam

Δημοσ.
nthanasis ένα βιβλίο είναι το Silmarillion αλλά έχει κυκλοφωρήσει και ένα ακόμα βιβλίο από τις εκδόσεις "Αίωλος" (αν δεν κάνω λάθος...) με τίτλο "Ατέλιωτες ιστορίες" με παραλληπόμενα από το Silmarillion.

Αν σάρεσαν τα βιβλία διαβασέ το οπως και δήποτε το Silmarillion

Distixos eimai akoma stin arxi

mou exei meinei mono ena kefalaio apo to proto vivlio tou LOTR alla thelo na diavaso ola ta vivlia pou anaferontai stin mesi gi...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...