ostvarivanje Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Eγώ νόμισα ότι αυτό το πράσινο φωτάκι ήταν laser. Τέλος πάντων, θα το δω στο σπίτι και αναλόγως θα πράξω.
miltre Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Τώρα χρησιμοποιώ ασύρματο ποντίκι. Αυτό θα μου προσφέρει κάτι παραπάνω; αν κανεις χρηση παρουσιασεων σε ταξη το βαζεις στη τσεπη και με μεγαλη εμβελια κανεις το μαθημα για αποκλειστικη χρηση ομως ποντικιου ειναι πραγματικα πολυ μικρο
zio10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Στο βίντεο που είδα δεν μου φάνηκε ιδιαίτερα βολικό...
ostvarivanje Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 αν κανεις χρηση παρουσιασεων σε ταξη το βαζεις στη τσεπη και με μεγαλη εμβελια κανεις το μαθημα για αποκλειστικη χρηση ομως ποντικιου ειναι πραγματικα πολυ μικρο Και τα δύο, και παρουσιάσεις αλλά και μπορεί να ανοίξω, για παράδειγμα, μια σελίδα για να τους δείξω κάτι. Επίσης το σκεφτόμουν γενικά να το έχω και σαν ποντίκι στο λάπτοπ και ίσως αργότερα να το χρησιμοποιήσω σε συσκευή δύο σε ένα (σαν το Asus T100). To ότι είναι πολύ μικρό λέτε να μη με βολέψει; Ενώ το απόγευμα είχα αποφασίσει να μην το πάρω, τώρα άρχισα να το ξανασκέφτομαι
miltre Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 οταν εννοω χρηση ποντικιου εννοω οχι να κανεις 5 κλικ την ωρα αλλα να κανεις ολη τη δουλεια με το ποντικι παρτο αφου σεχει τραβηξει...
ostvarivanje Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Λογικά θα το έχω για κανονική χρήση στο λάπτοπ. Ελπίζω να μην έχω τίποτα ασυμβατότητες με το linux. Σήμερα, για παράδειγμα που έκανα μάθημα, το ζήλεψα λίγο γιατί κάθε τρεις και λίγο χρειαζόταν να πηγαίνω στον υπολογιστή να κάνω κάτι. Ενώ με αυτό, θα το είχα στην τσέπη και δε θα χρειαζόταν όλο αυτό.
miltre Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 σου φωναζει παρτο... η καλυτερη λυση ειναι να το δοκιμασεις απο κοντα για το χερι σου
ostvarivanje Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 "Κάηκε" το ζήτημα, το πήγε στα 70 ευρώ. Οπότε συνεχίζω την αναζήτηση κάποιας μικρής συσκευής που να τη χρησιμοποιώ και σαν ποντίκι αλλά θα ήθελα να έχει και λειτουργίες παρουσίασης.
yilarakos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Έβαλα ενα "τέλος" στον τίτλο. Βλέπω 4 like στο 1ο ποστ, τελικά το πήρε κανείς? Αν ναι καντε ενα κόπο και σχολιάστε λίγο τη χρηση του για να μας φύγει και η περιέργεια Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2016 από yilarakos
@topos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Λογικά θα το έχω για κανονική χρήση στο λάπτοπ. Ελπίζω να μην έχω τίποτα ασυμβατότητες με το linux. Σήμερα, για παράδειγμα που έκανα μάθημα, το ζήλεψα λίγο γιατί κάθε τρεις και λίγο χρειαζόταν να πηγαίνω στον υπολογιστή να κάνω κάτι. Ενώ με αυτό, θα το είχα στην τσέπη και δε θα χρειαζόταν όλο αυτό. Με οποιοδήποτε ασύρματο ποντίκι θα μπορούσες να το κανεις αυτό.
Billator Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 "Κάηκε" το ζήτημα, το πήγε στα 70 ευρώ. Οπότε συνεχίζω την αναζήτηση κάποιας μικρής συσκευής που να τη χρησιμοποιώ και σαν ποντίκι αλλά θα ήθελα να έχει και λειτουργίες παρουσίασης. Τσέκαρε αυτό https://www.microsoft.com/accessories/en-us/products/mice/bluetooth-mobile-mouse-3600/pn7-00001 με βόλεψε ιδιαίτερα για διάφορους λόγους 1) Το scroll κουμπί κουνιέται δεξιά-αριστερά οπότε μπορείς να ελέγξεις όλες τις κατευθύνσεις (πάνω,κάτω, δεξιά, αριστερα) μόνο με την ροδέλα 2) Είναι Bleutooth οπότε δεν χρειάζεται αντάπτορες και μπορώ να το βάζω σε tablet, κινητό , λάπτοπ ή από όπου θέλω να κάνω παρουσίαση 3) Μικρό αλλά βολικό μέγεθος ακόμα και για κανονική χρήση 4) Λειτουργεί σε όλες τις επιφάνειες οπότε πχ αν ενώ κάνω παρουσίαση και χρειαστω χρήση ποντικιού ακουμπάω λίγο στο πόδι μου και το λειτουργω κανονικότατα χωρίς να χρειαστω να ψάχνω για "κοντινές" επιφάνειες. 5) Με την αρχική του μπαταρία μου έβγαλε ήδη 6 μήνες και δεν ξέρω πόσο ακόμα θα κρατήσει (αναφέρει 12 μήνες).
ostvarivanje Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Με οποιοδήποτε ασύρματο ποντίκι θα μπορούσες να το κανεις αυτό. Δεν αντιλέγω ότι με οποιοδήποτε ποντίκι μπορείς να το κάνεις αυτό, απλά αυτό της logitech ήταν πολύ μικρό οπότε μπορείς να το βάλεις στην τσέπη σου. Και τώρα ασύρματο χρησιμοποιώ, αλλά δεν μπορώ να το έχω συνέχεια στο χέρι μου. Τσέκαρε αυτό https://www.microsoft.com/accessories/en-us/products/mice/bluetooth-mobile-mouse-3600/pn7-00001 με βόλεψε ιδιαίτερα για διάφορους λόγους 1) Το scroll κουμπί κουνιέται δεξιά-αριστερά οπότε μπορείς να ελέγξεις όλες τις κατευθύνσεις (πάνω,κάτω, δεξιά, αριστερα) μόνο με την ροδέλα 2) Είναι Bleutooth οπότε δεν χρειάζεται αντάπτορες και μπορώ να το βάζω σε tablet, κινητό , λάπτοπ ή από όπου θέλω να κάνω παρουσίαση 3) Μικρό αλλά βολικό μέγεθος ακόμα και για κανονική χρήση 4) Λειτουργεί σε όλες τις επιφάνειες οπότε πχ αν ενώ κάνω παρουσίαση και χρειαστω χρήση ποντικιού ακουμπάω λίγο στο πόδι μου και το λειτουργω κανονικότατα χωρίς να χρειαστω να ψάχνω για "κοντινές" επιφάνειες. 5) Με την αρχική του μπαταρία μου έβγαλε ήδη 6 μήνες και δεν ξέρω πόσο ακόμα θα κρατήσει (αναφέρει 12 μήνες). Το είδα λίγο και σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Εκτενέστερα θα το κοιτάξω το μεσημέρι γιατί πρέπει να φύγω στη δουλειά τώρα. Πιο πολύ θέλω να δω πόσο μεγάλο είναι. Όσο για τη φόρτιση, έχω ανάλογη εμπειρία με ένα bluetooth πληκτρολόγιο που χρησιμοποιώ στο tablet και από το Σεπτέμβριο του 2014 που το αγόρασα, το έχω φορτίσει μέχρι στιγμής 3 φορές (και η μία ήταν για λίγη ώρα μέσω power bank). Καλημέρα σε όλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα