-WISE- Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα παιδια. Ανοιγω αυτο το θεμα για να μαθω για κατι που ακουσα προσφατα και μου κινησε το ενδιαφερον. Γινεται να εχω εναν αποκωδικοποιητη αγορασμενο απο τεχνικο και να εχω ολα τα καναλια nova και OTE tv; Ακουσα οτι αγοραζεις εναν αποκωδικοποιητη και καθε μηνα πληρωνεις μια συνδρομη στον τεχνικο. Εχει ακουσει κανεις τιποτα; Αν εχει αναφερθει ή ειναι εναντια τους κανονες του forum ας κλειδωθει και αν ξερει καποιος ας μου στειλει πμ. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Ο "τεχνικος" θα πληρώσει και τα δικαστικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Ts, πετάς αδειανά για να πιάσεις γεμάτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Ναι, για να μαθω ανοιξα το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Πιστεύω πως υπάρχουν πιο εξειδικευμένα φόρουμ για τέτοιου είδους απορίες. Μια απλή αναζήτηση στο google χρειάζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-WISE- Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ευχαριστω φιλε μου. Απλα διαβαζω καθημερινα το insomnia και σκεφτηκα να γραψω εδω αν ξερει καποιος, κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Καλά έκανες. Δεν κρίνω το τι έγραψες, αλλά καταλαβαίνεις και μόνο σου πως δεν πρόκειται για κάτι νόμιμο, οπότε δε νομίζω πως θα βρεις εύκολα απαντήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 ο τεχνικός δουλεύει και στις δύο εταιρείες;; :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα