localy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα χρισημοποιω το dropbox και εχω κανει ενα account απο την αγορα του κινητου μου samsung και μου ειχε δωσει 50 giga και τωρα μου βγαζει ενα μυμημα οτι θα ληξουν?τι γινετε σε αυτην την περιπτωση?θα χασω καποια αρχεια? η απλαθα υπαρχουν τα αρχεια απλα δεν θα γινετε ο σινχρονισμος?
djuan1988 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Απλά δε θα μπορείς να βάλεις καινούργια αρχεία. Δε χάνεις τίποτα.
localy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 καταλαβα αρα σταματαει και ο συνχρονισμος των αρχειων
NikosKallithea Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Το μήνυμα ειναι για να ασφαλίσεις τα αρχεία σου, αν τα αφήσεις επάνω κανείς δεν τα εγγυάται
localy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 θα κανω και ενα backup αν ειναι για καλο και για κακο.ευχαριστω παιδια
djuan1988 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Το μήνυμα ειναι για να ασφαλίσεις τα αρχεία σου, αν τα αφήσεις επάνω κανείς δεν τα εγγυάται Δεν ισχύει. Δε διαγράφει τίποτα το dropbox.
micos000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Βασικά, απλά θα σου γυρίσει τον λογαριασμό σου στη δωρεάν μορφή των 2GB. Αν τα αρχεία σου είναι λιγότερο από τόσο δεν έγινε τίποτα. Απλά θα έχεις λιγότερο ελεύθερο χώρο Αν είναι παραπάνω, αν δεν κάνω λάθος θα διατηρηθούν αλλά δεν θα έχεις πρόσβαση σε αυτά εκτός αν αναβαθμίσεις τον λογαριασμό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα