mikemart Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σε ολους και συγγνωμη αν ειμαι σε λαθος τοπικ, προσπαθησα να αλλαξω την οθονη στο ds μου και απο βλακεια μου(εβαλα πολυ δυναμη ) εσπασα την υποδοχη για το ribbon cable . βγηκε το μαυρο κλιψακι που κλειδωνει το καλωδιο.υπαρχει καποιος τροπος να το φτιαξω; ευχαριστω εκ των προτερων
veteranos123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Το μαύρο κλιψάκι δεν νομίζω να σώζεται. Εγώ θα προσπαθούσα να βάλω ακριβώς στην θέση του το ribbon cable και θα προσπαθούσα να το κολλήσω-σταθεροποιήσω με ζεστή σιλικόνη. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Έσπασε ή βγήκε? Δεν μπορώ να καταλάβω αν έσπασε. Βάλτο σε ένα άσπρο χαρτί και βγάλε φωτό και από τις 2 πλευρές.
mikemart Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 βγηκε ,δεν εσπασε! δυστυχως δεν το εχω με την φωτογραφια (θα ανεβασω καλυτερες αυριο)
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 βάλτο πάνω και ακινητοποίησε το με ηλεκτρολογική ταινία. αν βγήκε και δεν έσπασε ξανακουμπωνει προσεκτικά. Οτι βγαίνει ξαναμπαίνει
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Τότε δεν έχεις θέμα το κανακουμπώνεις. Δες πως είναι το άλλο και το ξαναβάζεις. Μπορεί να σε παιδέψει λίγο αλλά θα το βάλεις. Είναι και μεγάλο αυτό. Τα πιο μικρά είναι τα δύσκολα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα