damoclesword Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Όχι,οι συσκευές που συνδέω είναι συγκεκριμένες εδώ και 2 χρόνια περίπου. Δοκίμασα όλους τους δυνατούς συνδυασμούς,restart το router και μετά σύνδεση υπολογιστή, restart υπολογιστή και router, τα πάντα. Επίσης να αναφέρω πως τα άλλα δίκτυα που λαμβάνω εντός εμβέλειας,παρόλο που συνεχίζουν να εμφανίζονται,δεν μου δίνεται η επιλογή να συνδεθώ σε κανένα από αυτά. Μέχρι που δοκίμασα να κάνω WiFi hotspot το τηλέφωνο μου και να δοκιμάσω σύνδεση σε αυτό. Πάλι όμως τα ίδια με τα υπόλοιπα δίκτυα. Άρα συμπεραίνω πως δεν είναι θέμα του μόντεμ. Παρεμπιπτόντως με καλώδιο Ethernet συνδέομαι κανονικά.
damoclesword Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Λοιπόν, τελικά πήρα κατσαβίδι και άνοιξα το λάπτοπ. Η wlan κάρτα του είναι ακριβώς η εικονιζόμενη. Γνωρίζει κάποιος πού θα μπορούσε να πωλείται ένα τέτοιο ανταλλακτικό; http://ecx.images-amazon.com/images/I/41a4MPqQlKL._SY300_.jpg
SPANK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Στο ebay με βάση το μοντέλο σίγουρα θα βρείς κατι 1
damoclesword Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Βρήκα μαγαζί με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά για Lenovo και πήρα ακριβώς την ίδια κάρτα δικτύου, Broacdom. Την εγκατέστησε ο υπάλληλος και δούλεψε κανονικά. Ερχόμενος σπίτι και μετά από 4,5 ώρες λειτουργίας με διαδίκτυο, ο υπολογιστής κάνει ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα και χάνει το σήμα του ξανά, και με την καινούργια κάρτα. Άρα το πρόβλημα δεν ήταν ΟΥΤΕ στην κάρτα δικτύου. Ούτε στις ρυθμίσεις software, όπως αποδείχθηκε (έχω βάλει static IP όπως με συμβούλευσε ο φίλος παραπάνω, έχω ξαναπεράσει τους αρχικούς drivers, έχω επανεκκινήσει άπειρες φορές το ρούτερ και το λάπτοπ). Καμία ιδέα για το τι άλλο μπορεί να φταίει; Να είναι βαθύτερο πρόβλημα με hardware; Και αν ναι, σε τι;
thepoint Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Θα έκανες μια απεγκατάσταση του οδηγού του wifi αλλά δεν χάνεις να το κάνεις άλλη μια φορά. Πήγαινε στο υλικό και ήχος στο συσκευές και εκτυπωτές επέλεξε το διαχείριση συσκευών στο προσαρμογείς δικτύου επέλεξε το προσαρμογέα του wifi και δεξί κλικ και ιδιότητες μετά αλλαγή ρυθμίσεων προγράμματα οδήγησης και κάνε κατάργηση του οδηγού αυτού. Το λογισμικό θα κάνει αυτόματα εγκατάσταση μετά από επανεκκίνηση υποχρεωτικά για ευκολία σου. Αν είναι εκεί το πρόβλημα σε οδηγό και εγκατάσταση θα αποκατασταθεί.
damoclesword Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Θα έκανες μια απεγκατάσταση του οδηγού του wifi αλλά δεν χάνεις να το κάνεις άλλη μια φορά. Πήγαινε στο υλικό και ήχος στο συσκευές και εκτυπωτές επέλεξε το διαχείριση συσκευών στο προσαρμογείς δικτύου επέλεξε το προσαρμογέα του wifi και δεξί κλικ και ιδιότητες μετά αλλαγή ρυθμίσεων προγράμματα οδήγησης και κάνε κατάργηση του οδηγού αυτού. Το λογισμικό θα κάνει αυτόματα εγκατάσταση μετά από επανεκκίνηση υποχρεωτικά για ευκολία σου. Αν είναι εκεί το πρόβλημα σε οδηγό και εγκατάσταση θα αποκατασταθεί. Φίλε μου το έκανα ακόμα μια φορά, μέσω του τρόπου που μου είπες εσύ για να σιγουρευτώ. Σ ευχαριστώ παρεμπιπτόντως για τις αναλυτικές οδηγίες. Τώρα θα περιμένω και θα δω αν θα το ξανακάνει. (αυτό είναι και το άσχημο συν τοις άλλοις, δεν συμβαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. πχ μπορεί να χάνεται το σήμα κάθε πέντε λεπτά, ή να περάσουν 5 ώρες και να μην έχει χαθεί. Δεν μπορώ να το χαρτογραφήσω) Και...μόλις συνέβη ξανά Αυτή τη φορά κράτησε γύρω στα 45 λεπτά... Πραγματικά ανεξήγητο. Μήπως φταίει η μητρική; Πώς θα μπορούσα να το τσεκάρω και αυτό; Υπάρχει κάτι σαν διαγνωστικό εργαλείο για να δω αν όλα τρέχουν ομαλά εκεί μέσα;
gchatzo Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα Είχα το ίδιο σχεδον πρόβλημα με Lenovo L540 με Windows 7 pro. Η αλήθεια ειναι ότι έχανε το wifi αλλα όχι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα όπως περιγράφει ο φίλος πιο πάνω. Εδώ και ένα μήνα περιπου το αναβάθμισα σε Windows 10 pro και μεχρι στιγμής το πρόβλημα δεν υπάρχει.
damoclesword Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Καλημέρα Είχα το ίδιο σχεδον πρόβλημα με Lenovo L540 με Windows 7 pro. Η αλήθεια ειναι ότι έχανε το wifi αλλα όχι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα όπως περιγράφει ο φίλος πιο πάνω. Εδώ και ένα μήνα περιπου το αναβάθμισα σε Windows 10 pro και μεχρι στιγμής το πρόβλημα δεν υπάρχει. Κράτησα τα 10άρια δύο βδομάδες, αλλά πέραν του ότι το λάπτοπ κράσαρε κάθε φορά που έβαζα full screen video, το πρόβλημα με το διαδίκτυο συνεχίστηκε. Μέχρι που ξαναγύρισα στα 7άρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα