Προς το περιεχόμενο

Που μπορώ να βρώ drivers για usb2.0?

inout

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι το cd από την mobo δεν το έχω αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα.Drivers βρίσκω αν είναι.Αλλά το θέμα είναι μοντέλο γύρω στο '99 και θα υποστηρίζει USB2.0;Δεν παίζει ρόλο το πόσο παλιά είναι η κάρτα;Μου φαίνεται λίγο δύσκολο.

Δημοσ.

Ρε γμτ.Καταλήγωντας στο συμπέρασμα ότι μάλλον η motherboard μου είναι πολύ παλιά για να υποστηρίζει USb2.0 πήγα και αγόρασα μια PCI to USB2.0 κάρτα την οποία και εγκατέστησα αλλά πάλι οι ταχύτητες μεταφοράς μου φαίνονται αργές.Τί μπορώ να κάνω;

Επίσης, υπάρχει κανένα απλό προγραμματάκι που να μου μετράει την ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων στις εξόδους μου USB;Το ξέρω πως μπορώ να τις βρω και με τον απλούστατο τρόπο της διαίρεσης, αλλά θα ήθελα να βρω κάποιο προγραμματάκι να μου το μετρήσει για να το επιβεβαιώσω και να δω και με πόσο ακριβώς μεταφέρει.

Δημοσ.

Εφόσον είσαι με παλιά μητρική ποιός ο λόγος να φορέσεις επάνω usb2 drivers εφόσον πάλι σε usb1.1 θα δουλεύουν οι συσκευές σου.

(Πρέπει να το υποστηρίζει και η mobo όχι μόνο η συσκευή)

Αν πάρεις καρτούλα pci για usb2 θα χρησιμοποιήσεις τα drivers που έχει μαζί.

Αν τώρα έχεις μητρική που υποστηρίζει usb2 και για κάποιο λόγο θες να της φορέσεις 98/me απλά ψάχνεις στον γούγλη με τα κατάλληλα keywords.

Ένα από τα πιό δημοφιλή site για usb σε 98se είναι αυτό: http://www.usbman.com/win98seusbguide.htm

sc

Δημοσ.

Από τα γραφόμενά σου δεν μπόρεσα να συμπεράνω αν κατάλαβες ότι έχω πάρει ήδη τέτοια κάρτα (PCI για USB2.0) αλλά δεν μου δουλεύει σε ταχύτητα USB2.0.Δεν "φόρεσα επάνω" απλά usb2 drivers δηλαδή αλλά πήρα την εξειδικευμένη κάρτα που αναφέρεις, ακριβώς επειδή η mobo μου μάλλον δεν υποστηρίζει USB2.0 από μόνη της.

Τώρα αν πάλι εννοείς ότι εφόσον η mobo μου δεν υποστηρίζει usb2 και να πάρω κάρτα PCI για USB2.0 θα λειτουργεί σε USB1:

Κι εγώ είναι η αλήθεια δεν καταλάβαινα πως θα δουλεύει η κάρτα σε USB2.0 μόνη της και είχα ενδοιασμούς.Όμως 3 διαφορετικές πλευρές (κάποιο σχετικό ξένο κανάλι στο irc, ένας γνωστός μου και τέλος 2 διαφορετικοί πωλητές του καταστήματος που πήγα και τους ρώτησα επακριβώς επανειλλημένως για το συγκεκριμένο θέμα) μου είπαν ότι αν πάρω την κάρτα αυτή δεν έχει σημασία αν η ίδια η mobo δεν υποστηρίζει USB2.0.Γι' αυτό και την αγόρασα.Είσαι σίγουρος ότι δεν μπορεί να δουλεύει μόνη της η κάρτα σε USB2.0 ή εικάζεις ότι δεν γίνεται;

Δημοσ.

re pedia exw ena XP kai exw valei kai egw usb 2.0

ekana osa eipate sto pedi pou ekane post alla

negative , tpt

akoma 1.1 mou tin anagnorizei ...

ti na kanw ?

P.s Exw trelathei thelw mia wra na metaferw apo ton usb skliro mou sto pc ...

Δημοσ.

Gia na exeis USB 2.0 prepei na exeis SP1 kai na exeis egatasteisei kai tous drivers tou mobo gia ypostiriksi USB 2.0 !!!

DownUNDERground einai logiko na min exeis megales taxitites giati aytes periorizonte apo tin MoBo pou den ypostirizei USB 2.0

Δημοσ.

Ώπα ώπα, τώρα κατάλαβα τι θες να κάνεις DownUNDERground.

(Ήπια και τον 2ο φραπέ :P).

Εννοείται πως με usb2 pci κάρτα θα έχεις usb2 ταχύτητες (480mbps στα χαρτιά)ανεξάρτητα από τη μητρική σου.

Θέμα controller είναι (pci κάρτας) που ακουμπάει πάνω στην ταχύτητα διαύλου.

Από εκεί και πέρα θες ότι είπε ο skoy, με την προϋπόθεση ότι πρέπει πρώτα να μπεί το sp1 και μετά οι usb2 drivers (ιδανικό).

Ρυθμίσεις στο bios δεν έχουν σημασία εδώ.

sc

Δημοσ.

Σε xp ας πούμε αν βάλεις μία high speed (usb 2) συσκευή πάνω στον controller σου (usb1), θα σου απαντήσει το balloon tip ότι μία high speed συσκευή συνδέθηκε πάνω σε non-high speed controller.

Αλλιώς μέσα από device manager.

To αν η mobo σου υποστηρίζει usb2 ή όχι το βλέπεις μέσα από το manual/site της.

sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...