Προς το περιεχόμενο

Που μπορώ να βρώ drivers για usb2.0?

inout

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα την msi neo2 fis2r η οποια για τον usb controller με παραπεμπει να κατεβασω το service pack1(οπυ περιεχονται οι drivers). μπορω να τους βρώ καπου μονουσ τους?

ευχαριστω

Δημοσ.

ego pali molis tous katebasa kai tous ebala sto laptop.eno eixa sp1 den eixan ginei active ta usb2 kai gia dokimi ebala ton external disko pou exo se usb kai me tous drivers autous ton eide san usb2.

ean eixes email tha sou to estelna pantos.

Δημοσ.

οχι ρε παιδια αυτο είναι update για καποιον που ηδη εχει sp1 , το λεει κιολας στο λινκ...

εχει σηζητηθει κιολας οτι η microsoft αναγκαζει τον χρήστη να βαλει sp1...αυτη τη στιγμή μου φαινεται πολυ τραβηγμενη ενεργεια....

Δημοσ.

nomizo pos i ipostiriksi usb 2.0 gia ta windows xp ginetai mono me install tou service pack 1.den iparxei kapoio sigekrimmeno update pou mono tou na sou dinei auti ti dinatotita.den to leo omos me sigouria...den xaneis kai tpt na valeis to sp1,kalo tha kanei.ama den exeis prosvasi se grigori sindesi kai den mporeis na to katevaseis,einai arketa megalo,steile pm.

Δημοσ.

Το service Pack ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να το βαλεις διοτι χωρις αυτο η εκδωση των ΧP ειναι ακομα στην αρχικη της,δηλαδη <<beta>> με πολλαααα! bugs και πολλες ασυμβατοτητες!Οσο για usb 2.0 drivers μην ψαχνεις αδικα για official γιατι δεν θα βρεις εκτος αν βρεις απο third person που να εχει κανει <<μαμουνια>>!!οποτε ανοιγεις google... :wink:

Μπες και εδω να δεις τι παιζει: http://www.usbman.com/USB%202%20News.htm

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά έτυχε σε μητρική ενός φίλου που είχε USB2 να έχει κάποια αρχεία μέσα σε ένα ZIP αρχείο (περιείχε και ένα .INF) το έβαλα και έπαιξε κανονικά. Σε ένα άλλο πάλι παρ'όλο που είχε μία από τα ίδια..... nothing....

Δημοσ.

rista είχα μπει στο site αυτο άλλα απλα μου λεει αυτα που εχεις πει....

απλα μεχρι τωρα είχα μια προκαταλειψη για το sp1....αλλα απο οτι φαινεται δεν θα το γλυτώσω...

Δημοσ.
rista είχα μπει στο site αυτο άλλα απλα μου λεει αυτα που εχεις πει....

απλα μεχρι τωρα είχα μια προκαταλειψη για το sp1....αλλα απο οτι φαινεται δεν θα το γλυτώσω...

Kαι πολυ καλα θα κανεις,πιστεψε με!!! :wink:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είπα να μην κάνω νέο τόπικ και ποστάρω στο πιο κοντινό θέμα που υπάρχει, αφού από το search δεν βρήκα κάτι.

Για να έχω USB2 σε Windows98 τί κάνω;

Edit

Ουπς.Δεν είχα ψάξει καθόλου το θέμα του USB 2.0 γενικά πριν ποστάρω.Από ότι είδα τώρα λίγο μάλλον η αναβάθμιση έχει να κάνει με την μητρική και όχι το λειτουργικό σύστημα έτσι;Έχω μια σχετικά παλιά P6BX-A+ της Elite Group.Ξέρει κανείς αν μπορεί να υποστηρίξει usb 2.0;Στην σελίδα της εταιρείας που έψαξα λίγο δεν βρήκα κανέναν driver.

Μήπως κανένας άλλος "ομοιοπαθής" με το ίδιο μοντέλο που ξέρει κάτι;

Και χρόνια πολλά μέρα που είναι. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...