Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειμαι ενα κλικ πρωτου αγορασω το παρακατω build και θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι ολα συμβατα και δεν σπαταλαω καπου λεφτα.ειμαι λιγο πιο πανω απο το αρχικο budget οποτε δεν χωραει κατι επιπροσθετο.ευχαριστω ακουω γνωμες

https://pcpartpicker.com/parts/partlist/

Δημοσ.

Οι επιλογές δεν είναι κακες ούτε υπάρχει θέμα ασυμβατότητας. Εγώ βέβαια θα πήγαινα σε 8gb μνήμη αφού είναι gaming σύστημα και θα έβαζα καλύτερο κουτί ή πιο μεγάλο ssd

Δημοσ.

Οι επιλογές δεν είναι κακες ούτε υπάρχει θέμα ασυμβατότητας. Εγώ βέβαια θα πήγαινα σε 8gb μνήμη αφού είναι gaming σύστημα και θα έβαζα καλύτερο κουτί ή πιο μεγάλο ssd

Το Rise of the tomb raider αν κοιταξεις στο σχετικο θεμα καποια στιγμη αγγιξε σε χρηστες και 12-13gb οπως και το Quantum Break που θα βγει σε 2 μηνες εχει recommended και Ultra settings 16gb. Αρα σιγα σιγα καλο ειναι να προτεινονται τα 16Gb ram.

Στο παραπανω συστημα παντως δεν αξιζει 120ρης Ssd αλλα 250ρης στα χρηματα αυτα.

• Like 3
Δημοσ.

Το Rise of the tomb raider αν κοιταξεις στο σχετικο θεμα καποια στιγμη αγγιξε σε χρηστες και 12-13gb οπως και το Quantum Break που θα βγει σε 2 μηνες εχει recommended και Ultra settings 16gb. Αρα σιγα σιγα καλο ειναι να προτεινονται τα 16Gb ram.

Στο παραπανω συστημα παντως δεν αξιζει 120ρης Ssd αλλα 250ρης στα χρηματα αυτα.

Ασχετο, αλλα φαινεται παιχνιδαρα.

Για τα ultra εκτός απο 16gb ram ζηταει και 980ti. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...