Προς το περιεχόμενο

moto g 3gen update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ρο εχει ακι ο αδερφος μ το μοτο εκανε την αναβαθμηση και εδω και μιση ωρα εχει κολλησει το λογκο εκκινηση android 128  apo 128 τι να κανει δεν το βλεπω να συνερχεται

παιδια ρο εχει ακι ο αδερφος μ το μοτο εκανε την αναβαθμηση και εδω και μιση ωρα εχει κολλησει το λογκο εκκινηση android 128  apo 128 τι να κανει δεν το βλεπω να συνερχεται

το εκλεισα το ξανα ανοιξα κανει ξανα την βελτιστοποιηση απο το 1 μεχρι το 128 και στη συνεχεια σταματαει το κυκλακι διπλα που δειχνει οτι φορτιζει και δεν κανει τιποτα ξενερωσα μπορω να πω

Δημοσ.

το εκανα factory mode μεσω πληκτρων και μου βγαζει παλι το εκκινηση android αναμενω να δω  σε ενημερωνω

παλι κολλησε στο 128 ποοοο

• Like 1
Δημοσ.

φιλε το κανει φτανει μεχρι 128 και μετα σταματει σαν να κολλαει ξααν δειχνει το φοντο της μοτο και ξανα απο την αρχη φτανει παλι στο 128 και παλι τα ιδια εχω ξενερωσει απειρα δεν μπορω να μεινω χωρις κινητο ακι δεν εχω δευτερη συσκευη απαραδεκτο αυτο που εγινε απο το πουθενα τι να πω

το εκανα recovery mode kai γραφει καμια εντολη

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ γισα την απαντηση φιλε μ φτιαχνετε  η θελει  να το στειλω στην μοτο κατι που το θεωρω εσχατη λυση

Δημοσ.

@ziaba. Σήμερα είμαι όλη μέρα στο σπίτι και από τις 9 το πρωί κάθε λίγο μπαινω να δω κανένα μύνημα, παίζω κανένα παιχνίδι, ακούω μουσικη, μπαινω ίντερνετ, FB και ακόμα είναι στο 35%! Το πρωί ήταν 100% και το χρησιμοποιηουσα συνέχεια με φουλ χρήση. Ποτέ δεν μου έχει αντέξει τόσο πολύ. Ή μπαταρία του είναι τόσο καλή που άνετα θα μπορούσες να την περάσεις για 2800-3000 mAh!Επισης πως μπορώ να δω πόσος αποθηκευτικός χώρος μου έμεινε. Τώρα με την Marshmallow μου λεει μόνο ποσό σου τρώει από τα 8GB και οχι ποσό σου μένει.

Η μοτορολα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ειδικά στην μπαταρία αφού ακόμα στο κάθε τι που καταναλώνει ενέργεια αναγράφονται τα mah. + κ αυτό την μνήμη είναι πολύ καλό αν περνάει 64 κάρτα μπορεί να γίνει ππάνω από 64 γιγα ο εσωτερικός χώρος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...