Προς το περιεχόμενο

moto g 3gen update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θελω να αναφερθω σε ενα προβλημα που αντιμετοπιζω με το κινητο!ολα ξεκινησαν μετα την αναβαθμηση σε android 6 ζεστενεται αρκετα καμια φορα σβηνει μονο του και γενικα κανει σαν να τα χανει!βεβαια ολα αυτα τα κανει πολυ σπανια !δεν μπορω να πω οτι κολλαει ειναι smouth οσο πριν την ενημερωση αλλα μου εκανε αυτα τα χαζα και με τρομαξε λιγακι τι λετε να φταει να περιμενω για ενα επερχομενο update ετσι ωστε να στρωσει?

Δημοσ.

περίεργο εμένα μετά την αναβάθμιση και χωρίς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής. γενικά είναι πιο smooth από λολιλοπ, σε ανταπόκριση και ταχύτητα. Επέλεξα και η micro sd να χρησιμοποιείται σαν εσωτερικός χώρος και όλα καλά. Το Doze είναι feature που λειτουργεί μόνο του δεν υπάρχει ενεργοποίηση, είναι μέρος του marshmallow.

Δημοσ.

H Μπαταρία όντως αντέχει πολύ, χθές όλη μέρα αφότου το φόρτισα έπαιζα για να δω τι νέο υπάρχει και ήμουν όλη την ώρα στο Insta, fb και ενώ περίμενα να φτάσει 20% ως συνήθως στο τέλος της μέρας είχα περίπου 40% . Και κάτι που μου έκανε εντύπωση πριν την αναβάθμιση όταν έκανα καθαρισμό με το battery doctor έβγαζε ότι καθάρισε 28-30 εφαρμογές, μετά την αναβάθμιση βγάζει ότι καθάρισε....4-5!!! άρα δεν ανοίγουν όλες οι εφαρμογές στο παρασκήνιο αν τις κλείσεις, ειδικά κάτι άκυρες συστήματος.

Δημοσ.

Ή μπαταρία αντέχει πολύ περισσότερο! Το πρωί είχα 100% και τώρα με φουλ χρήση πηγή 70% αντέχει περισσότερο από το λολιποπ!

ηταν που ηταν τερας απο μπαταρια αν εχει γινει ακομα καλυτερο με την αναβαθμιση ειναι ισως η καλυτερη συσκευη απο θεμα μπαταριας αυτη την στιγμη

Δημοσ.

@ziaba. Σήμερα είμαι όλη μέρα στο σπίτι και από τις 9 το πρωί κάθε λίγο μπαινω να δω κανένα μύνημα, παίζω κανένα παιχνίδι, ακούω μουσικη, μπαινω ίντερνετ, FB και ακόμα είναι στο 35%! Το πρωί ήταν 100% και το χρησιμοποιηουσα συνέχεια με φουλ χρήση. Ποτέ δεν μου έχει αντέξει τόσο πολύ. Ή μπαταρία του είναι τόσο καλή που άνετα θα μπορούσες να την περάσεις για 2800-3000 mAh!

Επισης πως μπορώ να δω πόσος αποθηκευτικός χώρος μου έμεινε. Τώρα με την Marshmallow μου λεει μόνο ποσό σου τρώει από τα 8GB και οχι ποσό σου μένει.

Δημοσ.

Φίλε TS, εγώ την πέρασα χθες και δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Παρά το γεγονός ότι δεν έκανα factory reset από την αρχή, όλα μου φαίνονταν ομαλά. Αργότερα βέβαια έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και το κινητό πετάει. Άψογο σε όλα του! Ό,τι πιο value for money. Δεν μπορώ να πιστέψω πως έχω τέτοια εμπειρία χρήσης, με τόσο μικρό κόστος ... ειδικά τώρα που έχει πέσει και η τιμή ακόμα παραπάνω, όσοι σκέφτονται να το πάρουν, ας το κάνουν με κλειστά μάτια!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια το ιδιο κινητο εχω, απλα εχω διαβασει στο nternet ο,τι υπαρχει και ολοι λενε προβληματα στο marshmellow με το moto g3.

Να το βαλω;;;

Δημοσ.

Παιδια το ιδιο κινητο εχω, απλα εχω διαβασει στο nternet ο,τι υπαρχει και ολοι λενε προβληματα στο marshmellow με το moto g3.

Να το βαλω;;;

Καλησπέρα φίλε,

Και εγώ είχα διαβάσει παρόμοιες θεωρίες και ήμουν διστακτικός. Τελικά το πέρασα! Είμαι με Marshmallow εδώ και τρεις μέρες ... δεν το μετάνιωσα λεπτό. Επίσης, δεν έχω αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Θα τολμούσα να πω, ότι το κινητό έγινε πιο γρήγορο σε επιδόσεις.

Δημοσ.

Τόσα άτομα το βάλαμε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Τώρα τι προβλήματα έβγαλε στους άλλους δεν μπορώ να ξέρω. Εγώ το χρησιμοποιώ 2 μέρες τώρα και το κινητό συμπεριφέρεται τέλεια σαν να έχω ακριβό κινητό. Μπαταρία που κρατάει περισσότερο, καλύτερη ανταπόκριση και ταχύτητα και κάτι ψιλοκολληματάκια (αλά λάγκ) που εμφάνιζε αραιά στο λόλλιλοπ έχουν εξαφανιστεί. Κοίτα αν ήθελα κινητό που δεν θα έπαιρνε αναβάθμιση θα έπαιρνα το Moto g που θα μείνει στο lollilop ή κανα LG. Πήρα moto g 3rd για να έχω σίγουρες αναβαθμίσεις σε budget Κινητό και όχι για να μείνω κολλημένος στην έκδοση που είχε όταν το αγόρασα. Εχεί πολλά καλά το marshmallow που είναι χαζομάρα να τα στερηθείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...