savvg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σας, σας παρακαλώ πολύ θέλω την βοήθεια σας. Κάποιος ΞΕΝΟΣ αριθμός τηλεφώνου από άλλη χώρα ( από την ουκρανία ) με καλεί συνέχεια στο κινητό μου. Δεν το έχω σηκώσει αλλά την μία φορά που το σήκωσα, άκουσα ένα παιδί και μίλαγε στην γλώσσα του. Εγώ δεν του είπα τίποτα, αλλά, κατά την διάρκεια του τηλεφωνήματος συνέχεια ακουγόταν ένα μπιπ. Όταν ακουγόταν ένα μπιπ αυτό το παιδί σε 2 δευτερόλεπτα άρχιζε και μίλαγε και φοβήθηκα αν είναι κάποιο ρομπότ και αν εντόπισε την κάρτα sim μου κ.α. Σας παρακαλώ πολύ απαντήστε μου γιατί συγχύστηκα πολύ.
Dantε Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Ναι εντοπισε τη καρτα σου. Καλυτερα καψε το κινητο γιατι μεσω του ρομποτ σε εντοπιζουν και ερχονται και σε απαγαγουν. 1
saruman123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Το τσεκαρες το νουμερω οτι ειναι απο εκει? Γιατι δεν βαζεις ενα block call για να εισαι καλημενως. 1
savvg Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Χτύπα ξύλο Dante. το κινητό μου λέει σε πια χώρα καλεί. άμα βγάλω την κάρτα sim θα είναι καλύτερα; και να έχω το κινητό μου κλειστό;
saruman123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Οχι βρε δεν ειναι τιποτα βλακειες.... Βαλε αυτο που σου ειπα αν δεν το εχει το κινητο και θα εισαι οκ. Και αν νομιζεις οτι δεν εισαι καλημενως βαλε για λιγες μερες και ενα AVG AntiVirus pro. 1
Sheogorath Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Bάλε φραγή και ηρέμησες. Το χειρότερο που μπορεί να κάνανε είναι να σε εντοπίσουν που ήσουν εκείνη την στιγμή. Αλλά σιγά μην το κάνουν, γιατί εξάλλου.
Dantε Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Για να απαντησω και σοβαρα συνηθως τετοιες κλησεις γινονται για να το σηκωσεις και να σε χρεωσουν με καποιο τροπο. Με επαιρναν παλαιοτερα απο ρωσσια συνεχεια. Βαλε ενα blocker και μπλοκαρε τα παντα απο εξωτερικο.
AggelosTz Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 όλα τα antivirus έχουν blocker. εγώ έχω βάλει όλα τα τηλεφωνικά της vodafone που με σπαμαραν όλη μέρα για προσφορές.
orck Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Για να απαντησω και σοβαρα συνηθως τετοιες κλησεις γινονται για να το σηκωσεις και να σε χρεωσουν με καποιο τροπο. Με επαιρναν παλαιοτερα απο ρωσσια συνεχεια. Βαλε ενα blocker και μπλοκαρε τα παντα απο εξωτερικο. Σαχλα ειναι αυτο, δεν μπορει να σε χρεωσουν με κανενα τροπο. Μην τσιμπαμε στις αποκαλυπτικες, μοναδικες, ειδησεις σοκ!!! που κατασκευαζουν τα clickbaits πορταλς της κακιας ωρας. 1
Dantε Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Σαχλα ειναι αυτο, δεν μπορει να σε χρεωσουν με κανενα τροπο. Μην τσιμπαμε στις αποκαλυπτικες, μοναδικες, ειδησεις σοκ!!! που κατασκευαζουν τα clickbaits πορταλς της κακιας ωρας. Μη το λες,εχω φαει χρεωση.δε ξερω πως και γιατι.απλα ξερω οτι σε αριθμο απο εξωτερικο σηκωσα και χρεωθηκα. φυσικα οχι κανα τρελο ποσο του στυλ 50Ε,αλλα μικρο. δε θυμαμαι τωρα μιας και ηταν παλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα