Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου εχω γραψει από το μήνυμα 2, μέσα από το minitools κάνε ένα δοκιμαστικό partition, φόρμαρε το και κάνε δοκιμές εγγραφής. Αν κολλήσει, διέγραψε το παλιο και κάνε αλλο μικρότερο (π.χ. αν ειχες κάνει 16GB, τώρα κάνε 8, μετά 4 κλπ) και οπου βρεις οτι δεν κολλά, τόσο ειναι το στικάκι. Low level format δεν εξυπηρετεί τιποτα για το συγκεκριμένο πρόβλημα, γιατί δεν ειναι θέμα surface (επιφάνειας) αλλά θέμα controller. 

Το χρησιμοποίησα το εργαλείο αλλά δεν κόλλησε κάπου, μου έκανε κανονικά partition για όλη την (υποτιθέμενη) χωρητικότητα του usb.

Δημοσ.

έγινε θα το κάνω τώρα, ευχαριστώ. :ph34r:

Στο μέγεθος του partition, πόσα mb βάζω?εννοώ πχ για 8gb, να βάλω 8192 mb ή λίγο λιγότερα?

Επίσης, logical ή primary? :-(

Δημοσ.

κατεβασε το h2testw και δες ποση ειναι η πραγματική χωρητικότητα.

Δημιουργησε μετα με όποιο προγραμμα θελεις (πχ gparted) καινουριο partition table, και μετά καινουριο partition σε μεγεθος ίδιο ή λιγο μικροτερο απο το πραγματικό. Primary καντο .Αν θες να bootαρεις απο εκει βάλε και flag boot

• Like 1
Δημοσ.

Βάζε νουμερα και οπου κάτσει. Δε χρεώνεσαι και δεν εχει σημασία αν ειναι 8912 ή 8930. Εγω θα έβαζα πολλαπλάσια του 1024 - 100 (δηλαδή 1024*Χ-100, οπου Χ=16 μετα 10 μετα 8 κλπ

Αυτό που λεει ο eddie είναι πρακτικό, αλλά να ξέρεις οτι το h2test κάνει αρκετές ώρες. 

Δημοσ.

το ιδιο πραγμα κανω και εγω με κατι 32gb micro sd μνημες που μου ηρθαν fake απο ebay εδω και ποσες ωρες.

(καλα εννοειται οτι εγινε refund και μου εμειναν και οι μνημες).

λογικα 8αρες ειναι,κανω partition 7gb η 6.5gb αλλα στο verify μου πεταει I/O error το προγραμμα με κατι κωδικους.

• Like 1
Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό όσων πουλάνε fake miscro SD ή sticks. Τι περιμένουν δηλαδή.... ότι δεν θα το ανακαλύψει ο αγοραστής? Αφού χάνονται αρχεία, είναι δυνατόν?

Δημοσ.

κατεβασε το h2testw και δες ποση ειναι η πραγματική χωρητικότητα.

Δημιουργησε μετα με όποιο προγραμμα θελεις (πχ gparted) καινουριο partition table, και μετά καινουριο partition σε μεγεθος ίδιο ή λιγο μικροτερο απο το πραγματικό. Primary καντο .Αν θες να bootαρεις απο εκει βάλε και flag boot

Το είχα κάνει πρώτο πρώτο με h2testw αλλά άρχισε να ζορίζεται πολύ το πισί και το άφησα..Θενκς πάντως

Βάζε νουμερα και οπου κάτσει. Δε χρεώνεσαι και δεν εχει σημασία αν ειναι 8912 ή 8930. Εγω θα έβαζα πολλαπλάσια του 1024 - 100 (δηλαδή 1024*Χ-100, οπου Χ=16 μετα 10 μετα 8 κλπ

Αυτό που λεει ο eddie είναι πρακτικό, αλλά να ξέρεις οτι το h2test κάνει αρκετές ώρες. 

Τελικά έκανα ένα partition 6.5 gb και φάινεται να παίζει τώρα οπότε το αφήνω ως έχει..

το ιδιο πραγμα κανω και εγω με κατι 32gb micro sd μνημες που μου ηρθαν fake απο ebay εδω και ποσες ωρες.

(καλα εννοειται οτι εγινε refund και μου εμειναν και οι μνημες).

λογικα 8αρες ειναι,κανω partition 7gb η 6.5gb αλλα στο verify μου πεταει I/O error το προγραμμα με κατι κωδικους.

Δε μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό όσων πουλάνε fake miscro SD ή sticks. Τι περιμένουν δηλαδή.... ότι δεν θα το ανακαλύψει ο αγοραστής? Αφού χάνονται αρχεία, είναι δυνατόν?

Πιθανότατα βασίζονται στο ότι δε θα το καταλάβεις άμεσα και δε θα κάνεις αίτηση για refund.

Εμένα πχ αυτός που το πήρα μου ζητάει να το στείλω πίσω για να μου δώσει refund και προφανώς βαριέμαι να μπω στη διαδικασία...

Δημοσ.

καλα πες του οτι δεν θα μπεις στην διαδικασια να το στειλεις πισω (εκτος και εαν μιλαμε για κανενα 20ρικο) και ριξε του και ενα feedback οτι πουλαει σαπια στικακια και αστον.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...