Rage_unseen Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 ναι αλλα ολοκληρωνει low level format σε 32gb ,δλδ γραφει μηδενικα σε ολη την χωρητικοτητα και το ολοκληρωνει επιτυχως
isay Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 To low level εχει πρακτική χρήση σε αποθηκευτικά με μαγνητικό υλικό (π.χ. δίσκοι).
Rage_unseen Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 λειτουργει κ σε στικακια με τον ιδιο τροπο τεσπα δεν ξερω
s2117 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Σου εχω γραψει από το μήνυμα 2, μέσα από το minitools κάνε ένα δοκιμαστικό partition, φόρμαρε το και κάνε δοκιμές εγγραφής. Αν κολλήσει, διέγραψε το παλιο και κάνε αλλο μικρότερο (π.χ. αν ειχες κάνει 16GB, τώρα κάνε 8, μετά 4 κλπ) και οπου βρεις οτι δεν κολλά, τόσο ειναι το στικάκι. Low level format δεν εξυπηρετεί τιποτα για το συγκεκριμένο πρόβλημα, γιατί δεν ειναι θέμα surface (επιφάνειας) αλλά θέμα controller. Το χρησιμοποίησα το εργαλείο αλλά δεν κόλλησε κάπου, μου έκανε κανονικά partition για όλη την (υποτιθέμενη) χωρητικότητα του usb.
isay Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 με το ιδιο εργαλειο μπορεις να κανεις μικροτερο partition. αυτο σου ειπα να δοκιμασεις ως εναλλακτικη λυση
s2117 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 έγινε θα το κάνω τώρα, ευχαριστώ. Στο μέγεθος του partition, πόσα mb βάζω?εννοώ πχ για 8gb, να βάλω 8192 mb ή λίγο λιγότερα? Επίσης, logical ή primary?
EddieObscurant Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 κατεβασε το h2testw και δες ποση ειναι η πραγματική χωρητικότητα. Δημιουργησε μετα με όποιο προγραμμα θελεις (πχ gparted) καινουριο partition table, και μετά καινουριο partition σε μεγεθος ίδιο ή λιγο μικροτερο απο το πραγματικό. Primary καντο .Αν θες να bootαρεις απο εκει βάλε και flag boot 1
isay Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Βάζε νουμερα και οπου κάτσει. Δε χρεώνεσαι και δεν εχει σημασία αν ειναι 8912 ή 8930. Εγω θα έβαζα πολλαπλάσια του 1024 - 100 (δηλαδή 1024*Χ-100, οπου Χ=16 μετα 10 μετα 8 κλπ Αυτό που λεει ο eddie είναι πρακτικό, αλλά να ξέρεις οτι το h2test κάνει αρκετές ώρες.
Thanos1972 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 το ιδιο πραγμα κανω και εγω με κατι 32gb micro sd μνημες που μου ηρθαν fake απο ebay εδω και ποσες ωρες. (καλα εννοειται οτι εγινε refund και μου εμειναν και οι μνημες). λογικα 8αρες ειναι,κανω partition 7gb η 6.5gb αλλα στο verify μου πεταει I/O error το προγραμμα με κατι κωδικους. 1
gtsamour Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δε μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό όσων πουλάνε fake miscro SD ή sticks. Τι περιμένουν δηλαδή.... ότι δεν θα το ανακαλύψει ο αγοραστής? Αφού χάνονται αρχεία, είναι δυνατόν?
s2117 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 κατεβασε το h2testw και δες ποση ειναι η πραγματική χωρητικότητα. Δημιουργησε μετα με όποιο προγραμμα θελεις (πχ gparted) καινουριο partition table, και μετά καινουριο partition σε μεγεθος ίδιο ή λιγο μικροτερο απο το πραγματικό. Primary καντο .Αν θες να bootαρεις απο εκει βάλε και flag boot Το είχα κάνει πρώτο πρώτο με h2testw αλλά άρχισε να ζορίζεται πολύ το πισί και το άφησα..Θενκς πάντως Βάζε νουμερα και οπου κάτσει. Δε χρεώνεσαι και δεν εχει σημασία αν ειναι 8912 ή 8930. Εγω θα έβαζα πολλαπλάσια του 1024 - 100 (δηλαδή 1024*Χ-100, οπου Χ=16 μετα 10 μετα 8 κλπ Αυτό που λεει ο eddie είναι πρακτικό, αλλά να ξέρεις οτι το h2test κάνει αρκετές ώρες. Τελικά έκανα ένα partition 6.5 gb και φάινεται να παίζει τώρα οπότε το αφήνω ως έχει.. το ιδιο πραγμα κανω και εγω με κατι 32gb micro sd μνημες που μου ηρθαν fake απο ebay εδω και ποσες ωρες. (καλα εννοειται οτι εγινε refund και μου εμειναν και οι μνημες). λογικα 8αρες ειναι,κανω partition 7gb η 6.5gb αλλα στο verify μου πεταει I/O error το προγραμμα με κατι κωδικους. Δε μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό όσων πουλάνε fake miscro SD ή sticks. Τι περιμένουν δηλαδή.... ότι δεν θα το ανακαλύψει ο αγοραστής? Αφού χάνονται αρχεία, είναι δυνατόν? Πιθανότατα βασίζονται στο ότι δε θα το καταλάβεις άμεσα και δε θα κάνεις αίτηση για refund. Εμένα πχ αυτός που το πήρα μου ζητάει να το στείλω πίσω για να μου δώσει refund και προφανώς βαριέμαι να μπω στη διαδικασία...
Thanos1972 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2016 καλα πες του οτι δεν θα μπεις στην διαδικασια να το στειλεις πισω (εκτος και εαν μιλαμε για κανενα 20ρικο) και ριξε του και ενα feedback οτι πουλαει σαπια στικακια και αστον. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα