Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αγοράσα 3 φλασάκια από ebay και την έπαθα αφού από ότι φαίνεται δεν είναι η χωρητικότητα που ισχυριζόταν. Μπορώ κάπως να το επαναφέρω ώστε να το λειτουργώ στην πραγματική του χωρητικότητα?

Όπως είναι τώρα περνάω πχ 5 αρχεία από 3gb το καθένα (το φλασάκι υποτίθεται ότι είναι 16gb), αντιγράφονται κανονικά στο usb, αλλά μετά τα μισά από αυτά δε μου τα ανοίγει, μου λέει ότι είναι corrupted. Κάποια όμως παίζουν κανονικά.

Δημοσ.

Κατεβασε το δωρεαν minitool partition wizard

http://www.partitionwizard.com/

βαλε το στικάκι

διεγραψε οτι partition εχει

κανε νεο partition και δες τι μεγεθος θα δείξει. 

Εναλλακτικά φτιάχνεις χειροκίνητα μικρότερα partitions (π.χ 8, μετά 4, μετα 2, κλπ) μεχρι να βρεις ποιο partition size δε σκάει, δηλαδή δε σου βγάζει corrupted files

Δημοσ.

Κατεβασε το δωρεαν minitool partition wizard

http://www.partitionwizard.com/

βαλε το στικάκι

διεγραψε οτι partition εχει

κανε νεο partition και δες τι μεγεθος θα δείξει. 

Εναλλακτικά φτιάχνεις χειροκίνητα μικρότερα partitions (π.χ 8, μετά 4, μετα 2, κλπ) μεχρι να βρεις ποιο partition size δε σκάει, δηλαδή δε σου βγάζει corrupted files

Ευχαριστώ για την πρόταση, το έκανα τούτο που μου είπες, αλλά κανονικά βγάζει το μέγεθος του partition.

Το θέμα είναι όμως ότι όταν το γεμίζω το στικάκι, τα μισά περίπου αρχεία δεν τα παίζει...

Δημοσ.

Συνηθως είναι 8gb. Κάνε ένα partition 8gb, και ΑΣΕ το υπόλοιπο unpartitioned space, δεν θα φαίνεται ούτε στον explorer παρά μόνο στόν disk manager.

Δημοσ.

Το έκανα και αυτό, το format έγινε όπως και σε ένα φλασάκι που θα δούλευε...

Τι μπορώ να κάνω τώρα?

Να κάνω ένα μικρό partition όπως πρότεινε ο φίλος stelrp παραπάνω και να το δουλέψω μόνο με αυτό? Νομίζω περί τα 6gb δουλεύουν σωστά... Μετά από αυτό ότι βάζω είναι corrupted

Δημοσ.

Σου εχω γραψει από το μήνυμα 2, μέσα από το minitools κάνε ένα δοκιμαστικό partition, φόρμαρε το και κάνε δοκιμές εγγραφής. Αν κολλήσει, διέγραψε το παλιο και κάνε αλλο μικρότερο (π.χ. αν ειχες κάνει 16GB, τώρα κάνε 8, μετά 4 κλπ) και οπου βρεις οτι δεν κολλά, τόσο ειναι το στικάκι. Low level format δεν εξυπηρετεί τιποτα για το συγκεκριμένο πρόβλημα, γιατί δεν ειναι θέμα surface (επιφάνειας) αλλά θέμα controller. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...