s2117 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα, αγοράσα 3 φλασάκια από ebay και την έπαθα αφού από ότι φαίνεται δεν είναι η χωρητικότητα που ισχυριζόταν. Μπορώ κάπως να το επαναφέρω ώστε να το λειτουργώ στην πραγματική του χωρητικότητα? Όπως είναι τώρα περνάω πχ 5 αρχεία από 3gb το καθένα (το φλασάκι υποτίθεται ότι είναι 16gb), αντιγράφονται κανονικά στο usb, αλλά μετά τα μισά από αυτά δε μου τα ανοίγει, μου λέει ότι είναι corrupted. Κάποια όμως παίζουν κανονικά.
isay Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Κατεβασε το δωρεαν minitool partition wizard http://www.partitionwizard.com/ βαλε το στικάκι διεγραψε οτι partition εχει κανε νεο partition και δες τι μεγεθος θα δείξει. Εναλλακτικά φτιάχνεις χειροκίνητα μικρότερα partitions (π.χ 8, μετά 4, μετα 2, κλπ) μεχρι να βρεις ποιο partition size δε σκάει, δηλαδή δε σου βγάζει corrupted files
Sheogorath Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Aν είναι με paypal κάνει despute, μην του χαριστείς. 5
s2117 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Κατεβασε το δωρεαν minitool partition wizard http://www.partitionwizard.com/ βαλε το στικάκι διεγραψε οτι partition εχει κανε νεο partition και δες τι μεγεθος θα δείξει. Εναλλακτικά φτιάχνεις χειροκίνητα μικρότερα partitions (π.χ 8, μετά 4, μετα 2, κλπ) μεχρι να βρεις ποιο partition size δε σκάει, δηλαδή δε σου βγάζει corrupted files Ευχαριστώ για την πρόταση, το έκανα τούτο που μου είπες, αλλά κανονικά βγάζει το μέγεθος του partition. Το θέμα είναι όμως ότι όταν το γεμίζω το στικάκι, τα μισά περίπου αρχεία δεν τα παίζει...
stelrp Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Συνηθως είναι 8gb. Κάνε ένα partition 8gb, και ΑΣΕ το υπόλοιπο unpartitioned space, δεν θα φαίνεται ούτε στον explorer παρά μόνο στόν disk manager.
s2117 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Θενκς! Θα το δοκιμάσω όταν επιστρέψω σπίτι και θα αναφέρω
Rage_unseen Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 δες κ αυτο ,δυσκολο να βρεις κατι καλυτερο απο low level format http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/
s2117 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 δες κ αυτο ,δυσκολο να βρεις κατι καλυτερο απο low level format http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/ Το έκανα αυτό, αλλά δε μου έβγαλε κάποιο error..
Rage_unseen Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 δες στο device details τοτε τι χωρητικοτητα σου αναφερει
s2117 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 δες στο device details τοτε τι χωρητικοτητα σου αναφερει Για το 32άρι έχω τια παρακάτω εικόνες..:
Rage_unseen Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 ωραια καντου τωρα ενα κανονικο format απο disk manager κ πες μας
s2117 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Το έκανα και αυτό, το format έγινε όπως και σε ένα φλασάκι που θα δούλευε... Τι μπορώ να κάνω τώρα? Να κάνω ένα μικρό partition όπως πρότεινε ο φίλος stelrp παραπάνω και να το δουλέψω μόνο με αυτό? Νομίζω περί τα 6gb δουλεύουν σωστά... Μετά από αυτό ότι βάζω είναι corrupted
Rage_unseen Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 μετα το low level format συνεχιζει να σου βγαζει corrupted αρχεια?
isay Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Σου εχω γραψει από το μήνυμα 2, μέσα από το minitools κάνε ένα δοκιμαστικό partition, φόρμαρε το και κάνε δοκιμές εγγραφής. Αν κολλήσει, διέγραψε το παλιο και κάνε αλλο μικρότερο (π.χ. αν ειχες κάνει 16GB, τώρα κάνε 8, μετά 4 κλπ) και οπου βρεις οτι δεν κολλά, τόσο ειναι το στικάκι. Low level format δεν εξυπηρετεί τιποτα για το συγκεκριμένο πρόβλημα, γιατί δεν ειναι θέμα surface (επιφάνειας) αλλά θέμα controller.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα