stathisdr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Το Νοέμβριο αγόρασα από τα public το κινητό του τίτλου.Ευτυχώς πήρα και την εγγύηση που έδιναν για αντικατάσταση σε περίπτωση σπασίματος οθόνης.Το κινητό μου έπεσε μετά από ατύχημα και καταστράφηκε .Πηγα λοιπόν και το έδωσα στο service.Θα μου αντικατασταθεί με refurbished είπαν.Και η ερώτηση μου προς το φόρουμ ειναι η εξής: Θα ειναι εντάξει το τηλέφωνο; Η μεταπωλητική του αξία; Μπορεί να παρουσιάσει πρόβλημα; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
zio10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Ναι συνήθως είναι μια χαρά, δεν έχουν κάποιο θέμα.
Fulgore Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Το Νοέμβριο αγόρασα από τα public το κινητό του τίτλου.Ευτυχώς πήρα και την εγγύηση που έδιναν για αντικατάσταση σε περίπτωση σπασίματος οθόνης.Το κινητό μου έπεσε μετά από ατύχημα και καταστράφηκε .Πηγα λοιπόν και το έδωσα στο service.Θα μου αντικατασταθεί με refurbished είπαν.Και η ερώτηση μου προς το φόρουμ ειναι η εξής: Θα ειναι εντάξει το τηλέφωνο; Η μεταπωλητική του αξία; Μπορεί να παρουσιάσει πρόβλημα; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το τελευταιο που σε ενδιαφερει ειναι το παραπανω πραγματικα. Αν σε ενδιεφερε η μεταπωλιτικη του αξια δεν θα ειχες χρυσοπληρωσει το κινητο(κοντα 1000ευρω πρεπει να κοστιζε στο public) και να το αγοραζες απο Public(κοινως θα περιμενες λιγο να πεσει η τιμη να το αγορασεις απο αλλου ή ισως να επαιρνες καποιο αλλο κινητο). Σκεψου οτι μετα απο 2 μηνες εχεις χασει πανω απο 200ευρω,δεδομενου οτι ο οποιος ενδιαφερομενος μπορει να το αγορασει καινουργιο του κουτιου με μολις 820(το μολις σε σχεση τα χρηματα απο Public) https://www.skroutz.gr/s/7504991/Apple-iPhone-6s-Plus-64GB.html Οσο για το αν μπορει να παρουσιασει προβλημα ναι μπορει να παρουσιασει προφανως προβλημα οπως μπορουσε να παρουσιασει προβλημα απλα με καθημερινη χρηση αν δεν σου ειχε πεσει κατω,βλεπε πχ σε αλλους που τους χαλαει το μικροφωνο,σε αλλους του ηχειο και παει λεγοντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα