teocool11 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Όπως αναφέρει ο τίτλος ψάχνω, 4κ τηλεοραση για pc gaming κυριως, μιας και εχω pc που σηκωνει τετοια αναλυση σε 40 fps πανω κατω εχω δει το συγκεκριμένο μοντέλο http://www.skroutz.gr/s/6569573/Samsung-UE48JU6500.html και θελω να μου πειτε την αποψη σας. Την έχει κανεις σας???αξιζει η αγορα η οχι αν εχετε καμια καλυτερη tv, ευχαριστως να μου αναφερετε τις προτασεις το σκεφτηκα για monitor αλλα σε αυτη τη τιμη πιστευω παιρνω κατι καλυτερο που μπορει να το χρησιμοποιησω πιο ευκολα στο μελλον σε πολλα θεματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gas74 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Lg 49UF8507.....ισως κανενα πενηνταρικο πιο ακριβη ,πολυ καλα ηχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teocool11 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 ο ηχος ουτως η αλλως θα περναει σε home theater αλλα γιατι την κρινεις καλυτερη απο την ju6500?? απο οτι εψαξα εχει πολυ μεγαλυτερο Input lag απο αυτη που προανεφερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gas74 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 ο ηχος ουτως η αλλως θα περναει σε home theater αλλα γιατι την κρινεις καλυτερη απο την ju6500?? απο οτι εψαξα εχει πολυ μεγαλυτερο Input lag απο αυτη που προανεφερα Ωραιος,,,,,,που ακριβως βρηκες για input lag,,,,?στειλε μου link γιατι με ενδιαφερει(αν θες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Kαλησπερα. Δες την απαντηση μου εδω. http://www.insomnia.gr/topic/599930-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-1000%CE%B5/ Αν θελεις 4Κ, υπαρχει η παρακατω. http://www.skroutz.gr/s/6685031/Sony-KD-49X8308C.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teocool11 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Καταρχας σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σου!! Παρατηρω οτι ειναι και 1080p 120Hz μιας και θα μπορω να παιζω τα παιχνιδια και σε χαμηλοτερη αναλυση με περ/ρα fps και να ειναι αντιληπτο εχεις καποια προσωπικη εμπειρια με αυτη την τηλεοραση?? Θα ειναι καλυτερα curved πιστευεις? δεν θελω να ξεφυγω το 1000 δυστυχως και μπαινω σε τρελο πειρασμο με αυτη http://www.skroutz.gr/s/6666652/Samsung-UE48JS8500.html αλλα ειναι υπερβολικα πολλα τα λεφτα για την δουλεια που θελω πιστευεις θα με ικανοποιησει περ/ρο η Sony, ειναι απο τα καλα της μοντελα? EDIT διαβαζοντας σε σιτε οπως αυτο http://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x830c?uxtv=28d2 βλεπω αρκετα θεματα με την αντιθεση και την εικονα σε χωρο με υψηλο φωτισμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ή αλήθεια είναι ότι για παιχνίδια καλύτερα ή 1080p, τα 4k δεν φαίνονται στο gaming, και σου τρωνε και πολλά fps. Καλυτερα πολλά fps στα 1080p παρά λίγα σε 4Κ. Δεν έχει σημασία το curved. Οι samsung έχουν pwm dimming οπότε δεν τις προτείνω. Ή τηλεόραση του rtings είναι διαφορετική από αυτή που βάζω, είναι αμερικανικό μοντέλο. Καταρχάς έχει ips panel και όχι va. Και το rtings εχει ελλείψεις στα reviews του. Θα προτιμούσα την 1080p sony από το άλλο θέμα, που έχει εγγυημένα καλό review από το hdtvtests. Αλλά περιμένω και ή va 4k να είναι παρομοια. Δες πιο προσεκτικά τις διάφορες από μοντέλο σε μοντέλο στις 55" 1080p της Sony. Μπορεί έτσι να γλιτώσεις features που δεν σε ενδιαφέρουν αν την συνδέσεις με υπολογιστή, όπως για παράδειγμα android TV. Μέχρι τα 900 υπάρχει η παρακάτω Sony. http://www.skroutz.gr/s/7085139/Sony-KDL-55W756C.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Απο input lag πως πάνε αυτές; Επίσης βρε παιδιά εαν βάλεις την 55άρα για παιχνίδι λέμε πάντα στα 3 μέτρα δεν ειναι κουραστικό; Με εχει προβληματίσει πολύ η αποσταση και το μέγεθος στο θέμα παιχνιδιού. τώρα ειμαι με 40άρα Samsung στα 2.9 μέτρα απο τον καναπέ μετρημένα αλλά η τηλεόραση μπορει να πάει και λίγο πιο πίσω ή να καρφωθεί τοίχο και η απόσταστη να πάει στα 3.3 μέτρα. Για τις 4K οτι τρώνε fps ισχύει ; Δηλαδή ενα παιχνίδι στα 1080 γίνεται upscale σε 4Κ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Εγω πάντως φιλε μια χαρά παίζω αυτόν τον καιρό PS4 σε αυτή την τηλεόραση: http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Samsung-TV-48-UE48JU6670.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ή πιο παλιά σειρά Sony, ή w700, εχει πολύ μικρό input lag, κάτω από ένα frame. Ή πιο νέα, ή w800, έχει ανεκτό στα 2 frames περίπου και λίγο λιγότερο. Edit: ενδέχεται ή w800 να μην είναι πιο παλιά και να μην έχει απαραίτητα πιο μεγάλο input lag, αλλά ή διάφορα της με την w700 να είναι το 3d και ίσως παραπάνω επιλογές για frame compensation. Δες και εσύ τις διάφορες τους και κρίνε ποια προτιμας. https://www.avforums.com/threads/sony-2014-w7-w8-1080p-edge-led-tv-owners-thread.1858674/ Ή παραπάνω w755 πάντως έχει 800hz motion flow, οπότε υπάρχει κάποια διάφορα. Edit2: τελικά πάει έτσι: w700: χωρίς 3d και motion flow W755: χωρίς 3d με motion flow W800: με 3d και motion flow Οι 55" είναι καλές στα 3 μέτρα για 1080p, όχι για 4Κ. Για 4Κ θέλεις 1,5 μέτρα περίπου. Μπορείς να παίζεις ένα παιχνίδι σε 4Κ στα 1080p και γίνεται καλό upscale. Μαλιστα αυτο συμφερει συνηθως περισσοτερο για να αυξανεις τα fps σου. Δεν κερδιζεις όμως κιόλας κάτι έτσι έναντι των 1080p τηλεοράσεων. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2016 από XMorsX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teocool11 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Εμενα η αποσταση ειναι 1.5 μετρο για αυτο με καιει το 4κ Ψαχνοντας αρκετα ειδα την ue48ju7500 να εχει καλες βαθμολογιες... Εχει καποιο θεμα στο 3d αλλα ουτως η αλλως δεν με ενδιαφερει...σορρυ παιδια αλλα δεν θα σκασω 1200 ευρω για 1080p Θελω να κανω το παρακατω βημα εστω και αν ειναι σε πρωιμο σταδιο Μπορω με τα μισα λεφτα να παρω ενα dell monitor με gsync και 1440p αλλα και παλι δεν θα ναι 4κ Μπορει να παιζω σε 40 fps αλλα θα ειναι 4κ μιας και η gtx 980 ti θα το σηκωνει Ερχομαι απο gaming κονσολων οποτε τα χαμηλα frames δεν μ ειναι προβλημα Στο πσ4 κανει upscaling αλλα και παλι η ποιοτητα σε παιχνιδι 4κ στο πσ θα ειναι σε αλλη διασταση Για την ue48ju7500 τι εχετε να πειτε;; Στα 1.5 με 2 μετρα αξιζει να παω στο 55" μοντελο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Εγώ δε θα αγοραζα οθόνη με pwm dimming στα 1000 ευρώ, ειδικά αν ή χρήση είναι και για gaming. Επίσης πολλές ακριβές Samsung έχουν πολύ μεγάλο color gamut και δείχνουν ανακριβή και υπερκορεσμένη χρώματα εξαιτίας του. Αν έχεις απόσταση 1,5 μέτρο, είναι μάλλον καλύτερα να αγοράσεις μια καλή IPS οθόνη (όχι την tn dell που αναφερεις, οι acer xb271hu και asus pb279q είναι καλές περιπτώσεις, καθώς και κάτι λίγο μεγαλύτερες acer predator με gsync). Θα έχεις καλύτερη εικόνα σε συνδυασμό με bias lighting, και βέβαια πολύ καλύτερες gaming επιδόσεις. Ξαναλεω σε περίπτωση που δεν το πολύ καταλάβεις μια και δεν το εξήγησα παραπάνω. Το 4Κ δεν κάνει διάφορα στο gaming. Ή λεπτομέρεια χάνεται στο sample and hold blur που έχουν όλες οι LCD οθόνες. H διάφορα σε σχέση με τις μικρότερες αναλύσεις φαίνεται μόνο σε στατικές εικονες. Ίσως σε 55" αυτό να μην ισχύει απόλυτα, αλλά αν δεν φτάνει το φυσιολογικό blur για να καλύψει τη λεπτομέρεια του 4Κ, θα το κάνουν τα pwm artifacts αν δεν πάρεις sony τηλεόραση. Στα παιχνίδια, τα πολλά fps>>>>>μεγάλη ανάλυση, καθώς πέρα από το προφανές ομαλότερο gaming, τα πολλά fps μειώνουν αισθητά το motion blur οπότε τελικά πετυχαίνεις μεγαλύτερη ευκρίνεια από ότι αν είχες λίγα fps σε μεγαλύτερη ανάλυση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teocool11 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 1000 ευρω για ενα monitor 27" δεν ειναι πολλα;;; Νομιζω πως επενδυω καλυτερα τα λεφτα μου σε τηλεοραση 4κ Και εστω αν ειναι καλυτερη η σονυ, θα μπορω να παιζω εκει μονο 1080p??? Ανεφερε μου ενα καλο μοντελο σονυ που να αξιζει για gaming απο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XMorsX Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 1000 ευρω για ενα monitor 27" δεν ειναι πολλα;;; Νομιζω πως επενδυω καλυτερα τα λεφτα μου σε τηλεοραση 4κ Και εστω αν ειναι καλυτερη η σονυ, θα μπορω να παιζω εκει μονο 1080p??? Ανεφερε μου ενα καλο μοντελο σονυ που να αξιζει για gaming απο pc Eξαρταται τη χρηση. Ναι ειναι πολλα σε γενικες γραμμες, αλλα ειναι καλυτερα προιοντα για gaming απο τις ακριβες μεγαλες τηλεορασεις που ομως χανουν σε αλλους τομεις. Αν τελικα το gaming ειναι η πρωτη προτεραιοτητα, οι αμιγως gaming ΙPS οθονες ειναι οι καλυτερες αγορες. Υποψιν, απο amazon ιταλιας αγοραζεις τις Acer σημαντικα φθηνοτερα απο οτι στην ελλαδα (XB270HU και ΧΒ271HU, γυρω στα 700 πριν τα μεταφορικα) Αν ομως θελεις μεγαλη τηλεοραση (γιατι θελεις και ταινιες, η γιατι ειναι αληθεια οτι τα 2 μετρα ειναι πολλα για 27", δουλευονται καλυτερα στο 1 μετρο), τοτε η sony εχει τις καλυτερες προτασεις για gaming, χωρις να ειναι ομως εξισου καλες με τις gaming οθονες. Στα 3 μετρα, 1080p αναλυση και 200Hz πραγματικο refresh rate, η παρακατω 55" πρεπει να ειναι η καλυτερη επιλογη, δεν εχει 3D που ομως δεν ειναι σοβαρη απωλεια, αν το θελει δινει 50-100 ευρω παραπανω και παιρνεις μια απο τη σειρα W800. https://www.skroutz.gr/s/7085139/Sony-KDL-55W756C.html Aν τωρα δεν εχεις 3 μετρα, αλλα εχεις 1,5 με 2 που αναφερεις, ειτε αγοραζεις 4Κ 55", ειτε μικροτερη 1080p. Η 55" 4Κ για να προσφερει αναλογα καλη gaming εμπειρια πρεπει να εχει τουλαχιστον 100Hz refresh rate και εσυ κατα προτιμηση να εχεις 2 980ti. Εφοσον εχεις τις 2 980ti, η Sony εχει την παρακατω 4Κ με καλο refresh rate (200 Hz τουλαχιστον αν και δε νομιζω παραπανω). https://www.skroutz.gr/s/6651566/Sony-KD-55X8509C.html Φυσικα, πιο νορμαλ τιμη θα εχει μια μικροτερη 1080p. 42" ειναι καλο μεγεθος για την αποσταση που κινεισαι στα 1080p. Δες την παρακατω. https://www.skroutz.gr/s/6684845/Sony-KDL-43W805C.html Το 4Κ ειναι καλο για σειρες σε 4Κ, βιντεο / φωτογραφια. Παιχνιδια μονο αν αντεχεις τις δυο 980ti. Και οι φθηνες 4Κ χανουν αλλου, οπως στο μικρο refresh rate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teocool11 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξερω...προβληματιζομαι αρκετα καθως και το gaming απο pc και απο κονσολες με ενδιαφερει, αλλα και το θεμα των ταινιων και σειρων Το μοντελο σονυ που μου εστειλες, αυτο με 4κ τι input lag εχει, εχει αρκετο motion blur? Μπορεις να μου δωσεις κανα review? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα