Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω τα windows 7 64bit αλλα ειναι σπασμενα. Υπαρχει μηπως περιπτωση να αποκτησω καπως τα 10 για φορματ δωρεαν;

Η αν βαλω τα παλια μου αυθεντικα windows 7 32bit θα μου βγαλει να τα αναβαθμισω σε 10;

Ο λογος που απο αυθεντικα 32βιτ πηγα σε σπασμενα 64βιτ ειναι επειδη ηθελα παραπανω ραμ.συγνωμμη για το μεγαλο κειμενο!

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω τα windows 7 64bit αλλα ειναι σπασμενα. Υπαρχει μηπως περιπτωση να αποκτησω καπως τα 10 για φορματ δωρεαν;

Η αν βαλω τα παλια μου αυθεντικα windows 7 32bit θα μου βγαλει να τα αναβαθμισω σε 10;

Ο λογος που απο αυθεντικα 32βιτ πηγα σε σπασμενα 64βιτ ειναι επειδη ηθελα παραπανω ραμ.συγνωμμη για το μεγαλο κειμενο!

Θα υποθέσω πως έβαλες 64bit win 7 διαφορετικής έκδοσης από των 32bit (π.χ 32bit win 7 home premium -> 64bit win 7 ultimate), αλλιώς δεν είχες λόγο να βάλεις σπασμένα windows.

Το κλειδί λειτουργεί σε 32/64-bit της ίδιας έκδοσης. (π.χ 32bit win 7 home premium -> 64bit win 7 home premium)

Απ' όσο ξέρω μπορείς απλά να κάνεις upgrade σε win 10. (πάνω στα win 7)

Μπορείς επίσης να κάνεις clean install τα win 10 και να βάλεις το κλειδί των win 7 που έχεις. Πες μας μόνο σε ποια έκδοση αντιστοιχεί το κλειδί των 7, ώστε να σου πούμε ποια έκδοση των 10 να βάλεις.

Δημοσ.

Θα υποθέσω πως έβαλες 64bit win 7 διαφορετικής έκδοσης από των 32bit (π.χ 32bit win 7 home premium -> 64bit win 7 ultimate), αλλιώς δεν είχες λόγο να βάλεις σπασμένα windows.

Το κλειδί λειτουργεί σε 32/64-bit της ίδιας έκδοσης. (π.χ 32bit win 7 home premium -> 64bit win 7 home premium)

Απ' όσο ξέρω μπορείς απλά να κάνεις upgrade σε win 10. (πάνω στα win 7)

Μπορείς επίσης να κάνεις clean install τα win 10 και να βάλεις το κλειδί των win 7 που έχεις. Πες μας μόνο σε ποια έκδοση αντιστοιχεί το κλειδί των 7, ώστε να σου πούμε ποια έκδοση των 10 να βάλεις.

Υπάρχει όμως και η άλλη (πιο πιθανή) εκδοχή.

Να είχε προεγκατεστημένα Windows 7 x32 (κοινώς ΟΕΜ) & γι'αυτό να έβαλε σπασμένα Windows 7 x64, επειδή με το συγκεκριμένο κλειδί δεν μπορεί να ενεργοποιήσει x64 ακόμη και της ίδιας έκδοσης. Μόνο σε Retail μπορεί να χρησιμοποιήσει το ίδιο κλειδί σε x32 & x64 της ίδιας έκδοσης.

Οπότε αν συνέβη αυτό, με ΟΕΜ κλειδί μόνο Windows 10 x32 (της αντίστοιχης έκδοσης των Windows 7) μπορεί να ενεργοποιήσει.

Δημοσ.

Αν η άδεια των αυθεντικών Windows 7 x32 που έχεις είναι άδεια προεγκαστημένων Windows (κοινώς αγόρασες το μηχάνημα και τα είχε πάνω νόμιμα), ΔΕΝ μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο κλειδί για να βάλεις x64 Windows 7 ή x64 Windows 10. Οι εκδόσεις αυτές είναι ΟΕΜ και τα κλειδιά ενεργοποιούν ΜΟΝΟ τις ίδιες εκδόσεις, ακόμη κι ό,τι αφορά τα bit!
Σ'αυτή τη περίπτωση αν είχες Windows 7 x32 Home Premium, μπορείς να ενεργοποιήσεις ΜΟΝΟ Windows 10 x32 Home, OXI Windows 10 x64 Home.

Αν η άδεια των αυθεντικών Windows 7 x32 που έχεις δεν αφορά προεγκαστημένα Windows, κι αγόρασες τα Windows 7 από κάποιο κατάστημα ξεχωριστά από τον υπολογιστή (και πρόκειται για Retail και όχι ΟΕΜ έκδοση - διότι συνηθίζουν κάποια καταστήματα να πουλάνε ΟΕΜ εκδόσεις), ΜΟΝΟ τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κλειδί σε 32 & 64 bit της ίδιας έκδοσης τόσο στα Windows 7, όσο και στα Windows 10.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που λες δεν ισχύει με τα OEM/Retail. Το desktop μου ήρθε με προεγκατεστημένα τα 7 (όταν το είχα πάρει το 2010 από το you.gr) και έβαλα μια χαρά τα 64bit σε σχέση με τα 32bit που ειχε..

• Like 1
Δημοσ.

Το ευκολότερο που μπορεί να κάνει είναι upgrade πάνω στα win 7. Μετά κάνει reset μέσα από τις ρυθμίσεις για να γίνει ένας καθαρισμός ολικός χωρίς format. Να έχει μόνο backup από τα αρχεία που θέλει να κρατήσει.

Πολλοί το έχουν κάνει upgrade στα 10 με σπασένα windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...