Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τον χρονο που αφιέρωσες. Εγώ τοση ώρα το συνεδεα στον τοιχο και εβλεπα την IP μεσω του κινητού μου (είμαι χαζός το ξερω :P ) Επειδή τώρα είναι λίγο αργά να το δοκιμασω αυριο και να σου πω τα αποτέλεσματα; Κατά το βραδακι λογικά αλλα μπορεί και νωρίτερα, ελπίζω να σε πετύχω online.

Και παλι ευχαριστώ για την βοήθεια και σορρυ για το πρήξιμο

σε πρωτο βημα θελω τις ip και απο τα 2 ρουτερ.να δουμε τι εχουν και αν χρειαζεται αλλαγη.οποτε αυριο δες τι ip εχει το ενα τι ip εχει το αλλο που το ξερεις και παμε στο επομενο βημα.it's ok θα βγει ακρη.αν ειναι της hol λογικα εχει αυτην την ip

https://statheri.vodafone.gr/support-article/43146/allagi-asyrmaton-rythmiseon-gia-zte-zxhn-h108n

δηλαδη 192.168.2.1

αν ειναι της wind τοτε εχει 192.168.1.254 οπως βλεπω

https://www.wind.gr/files/1/eksoplismostabs/ZTE_ZXHN_H108L_QSG.pdf

οτι ειναι μου λες.σε κινητο ουτε ipconfig τρεχει ουτε command prompt.θα πρεπει να μπεις μεσα στο δικτυο και να δεις τι σου εδωσε o dhcp αρκει να συνδεθηκες στο δευτερο ρουτερ ασυρματα και οχι στο πρωτο.και εννοειται χωρις να τα ειχες συνδεσεις μεταξυ τους.

αν το πρωτο ειναι 192.168.1.1 και το δευτερο 192.168.1.254 εχει γινει το 1/3 της δουλειας και το πιο δυσκολο που ειναι η αλλαγη της lan ip

• Like 1
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε πρωτο βημα θελω τις ip και απο τα 2 ρουτερ.να δουμε τι εχουν και αν χρειαζεται αλλαγη.οποτε αυριο δες τι ip εχει το ενα τι ip εχει το αλλο που το ξερεις και παμε στο επομενο βημα.it's ok θα βγει ακρη.αν ειναι της hol λογικα εχει αυτην την ip

https://statheri.vodafone.gr/support-article/43146/allagi-asyrmaton-rythmiseon-gia-zte-zxhn-h108n

δηλαδη 192.168.2.1

αν ειναι της wind τοτε εχει 192.168.1.254 οπως βλεπω

https://www.wind.gr/files/1/eksoplismostabs/ZTE_ZXHN_H108L_QSG.pdf

οτι ειναι μου λες.σε κινητο ουτε ipconfig τρεχει ουτε command prompt.θα πρεπει να μπεις μεσα στο δικτυο και να δεις τι σου εδωσε o dhcp αρκει να συνδεθηκες στο δευτερο ρουτερ ασυρματα και οχι στο πρωτο.και εννοειται χωρις να τα ειχες συνδεσεις μεταξυ τους.αν το πρωτο ειναι 192.168.1.1 και το δευτερο 192.168.1.254 εχει γινει το 1/3 της δουλειας και το πιο δυσκολο που ειναι η αλλαγη της lan ip

Λοιπόν επέστρεψα. Έχω αφήσει ανοιχτό το πρώτο ρουτερ αλλά έχω αποσυνδεθεί από αυτό. Έχω συνδέσει με LAN το 2ο ρουτερ με το laptop. Το 2ο ρουτερ λοιπόν είναι συνδεδεμένο με λαν με το λάπτοπ και το καλώδιο που το τροφοδοτεί με ρευμα, δεν το έχω συνδέσει με την θύρα Ethernet στον τοιχο. Τρέχω IP config και κάτω από το Ethernet adapter ethernet βλέπω μόνο την mask, την ipv6 και την ipv4. Η IP gateway είναι κενή, δεν λέει τίποτα. Τι κανω για αυτό;

Δημοσ.

ελα.η θυρα ethernet στον τοιχο τι ειναι?εννοεις την τηλεφωνικη οχι την ethernet?γιατι ethernet που βρεθηκε?ωραια δυο 3 πραγματα για να βγαλουμε ακρη.

α.τi ip εχει το πανω ρουτερ που συνδεεσαι?192.168.1.1?

β.το ρουτερ που θα κανει το access point καντο hard reset  απο το κουμπακι πισω μηπως καποιος το εχει πειραξει και δεν σου δινει ip ο dhcp.πχ να εχουν κλεισει τον dhcp.μετα κανε ipconfig και γραψε εδω ακριβως copy paste τι σου βγαζει.θα πρεπει να παρεις Ip εκτος αν κοβει κανα firewall.σηκωσε καμια εικονα να βγαλουμε ακρη και γραψε τι Ip εχουν για να καταλαβουμε τι εχουμε να κανουμε.

θα πρεπει να βλεπεις κανονικα κατι σαν αυτο οπως ειναι στο δικο μου απλα εγω ειμαι με wireless.εσυ θα το δεις στο local area connection

Wireless LAN adapter Wireless Network Connection:

Connection-specific DNS Suffix  . : lan
   IPv4 Address. . . . . . . . . . . : 192.168.1.16
   Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
   Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.254

Λοιπόν επέστρεψα. Έχω αφήσει ανοιχτό το πρώτο ρουτερ αλλά έχω αποσυνδεθεί από αυτό. Έχω συνδέσει με LAN το 2ο ρουτερ με το laptop. Το 2ο ρουτερ λοιπόν είναι συνδεδεμένο με λαν με το λάπτοπ και το καλώδιο που το τροφοδοτεί με ρευμα, δεν το έχω συνδέσει με την θύρα Ethernet στον τοιχο. Τρέχω IP config και κάτω από το Ethernet adapter ethernet βλέπω μόνο την mask, την ipv6 και την ipv4. Η IP gateway είναι κενή, δεν λέει τίποτα. Τι κανω για αυτό;

Δημοσ.

Συνηθως τα ρουτερ της wind εχουν 192.168.1.254

το βλεπει και απο Ipconfig ή απο το manual του ρουτερ.καποια το γραφουν απο κατω.βεβαια υπαρχουν και στην σελιδα του καθε παροχου οδηγιες οπως και η Ip και τα Login στοιχεια για να μπει καποιος στο ρουτερ.αμα ψαξει καποιος στο ιντερνετ θα βρεις και τα admin στοιχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...