MechaCorn Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα συνφορουμιτες, μπορεί κάποιος να μου πει τι θύρα είναι αυτη; Έχω την εντύπωση ότι είναι θύρα τηλεφώνου. Εαν ναι, μπορώ να την συνδεσω σε ένα router και από εκεί στο pc; Συγγνώμη για την ηλίθια ερώτηση αλλά πρώτη φορά συναντώ τέτοια θυρα Δεν ήξερα που να ανοιξω το θέμα οπότε το ποσταρα στα routers, ελπίζω να μην έκανα λάθος.
veteranos123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Αυτή είναι η θύρα κεραίας τηλεόραση ή θύρα κεραίας ραδιόφωνο και πρέπει να είναι ραδιοφώνου γιατί νομίζω πως της τηλεόρασης είναι λίγο πιο μεγάλο το βύσμα. Τηλεφώνου δεν είναι σίγουρα. Για ξεβίδωσε την και πες μας τι καλώδιο συνδέεται πάνω της ή και φωτογραφία αν θες βάλε.
MechaCorn Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Αυτή είναι η θύρα κεραίας τηλεόραση ή θύρα κεραίας ραδιόφωνο και πρέπει να είναι ραδιοφώνου γιατί νομίζω πως της τηλεόρασης είναι λίγο πιο μεγάλο το βύσμα. Τηλεφώνου δεν είναι σίγουρα. Για ξεβίδωσε την και πες μας τι καλώδιο συνδέεται πάνω της ή και φωτογραφία αν θες βάλε. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια, παίρνω κατσαβίδι και επιστρέφω σε λίγο με φωτογραφιες. 1
MechaCorn Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Περιμένω Φιλε μου τι να συνδεσεις στο router την τηλεοραση τα εχεις παιξει τελειως; Δεν κατάφερα να το ξεβιδωσω, έχει κολλήσει στον τοίχο με την μπογιά και φοβάμαι μην το ξηλωσω τελείως αν ασκησω περισσότερη δύναμη. Δεν με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς αφού δεν είναι τηλεφώνου. Ανακάλυψα όμως και μια δεύτερη θύρα πίσω από μια ντουλάπα. Ξέρεις τι μπορεί να είναι αυτή; lolarikos, έχω γεννηθεί τον 21ο αιώνα, δεν έχω ξαναδεί τέτοια θυρα, εάν δεν μπορείς να βοηθήσεις μην σχολιαζεις
Lolarikos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Αυτή είναι κανονική πρίζα. Πες μας τι θες να κάνεις να σε βοηθήσουμε και σταμάτα να ρωτάς για πρίζες.
discoboyminimal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δεν κατάφερα να το ξεβιδωσω, έχει κολλήσει στον τοίχο με την μπογιά και φοβάμαι μην το ξηλωσω τελείως αν ασκησω περισσότερη δύναμη. Δεν με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς αφού δεν είναι τηλεφώνου. Ανακάλυψα όμως και μια δεύτερη θύρα πίσω από μια ντουλάπα. Ξέρεις τι μπορεί να είναι αυτή; lolarikos, έχω γεννηθεί τον 21ο αιώνα, δεν έχω ξαναδεί τέτοια θυρα, εάν δεν μπορείς να βοηθήσεις μην σχολιαζεις IMG_20160213_140749.jpg αυτη ειναι απλη τηλεφωνου. 2
MechaCorn Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Αυτή είναι κανονική πρίζα. Πες μας τι θες να κάνεις να σε βοηθήσουμε και σταμάτα να ρωτάς για πρίζες. Θέλω να συνδεσω ένα router και δεν βρίσκω πουθενά τις γνωστές θύρες τηλεφώνου που χρησιμοποιούμε σήμερα. Η δεύτερη λύση είναι να περάσω ένα εξωτερικό καλώδιο δύο ορόφους κατω, κάτι το οποίο θα προτιμούσα να αποφυγω. Η χρήση που θα γίνει θα περιλαμβάνει online gaming, YouTube κτλ οπότε θέλω να αποφυγω να πάρω στικακι internet. Έχεις καμια άλλη λύση; αυτη ειναι απλη τηλεφωνου. Απλή τηλεφώνου είναι τελικα ή κανονική πρίζα;
discoboyminimal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 πανε παρε αυτο και συνδεσε εκει το ρουτερ απλη τηλεφωνου. 1
veteranos123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δεν κατάφερα να το ξεβιδωσω, έχει κολλήσει στον τοίχο με την μπογιά και φοβάμαι μην το ξηλωσω τελείως αν ασκησω περισσότερη δύναμη. Δεν με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς αφού δεν είναι τηλεφώνου. Ανακάλυψα όμως και μια δεύτερη θύρα πίσω από μια ντουλάπα. Ξέρεις τι μπορεί να είναι αυτή; lolarikos, έχω γεννηθεί τον 21ο αιώνα, δεν έχω ξαναδεί τέτοια θυρα, εάν δεν μπορείς να βοηθήσεις μην σχολιαζεις IMG_20160213_140749.jpg Αυτή είναι παλιά θύρα τηλεφώνου. Και μένα στο σπίτι μου οι πρίζες τηλεφώνου ήταν έτσι. Μπορείς να πάρεις τον αντάπτορα που παρέθεσε ο discoboyminimal ή θα μπορούσες να τις αντικαταστήσεις με τι πιο φθηνές νέες πρίζες τηλεφώνου (αυτό που έκανα και εγώ δλδ.
Lolarikos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Εξαρτάται τί έχεις συνδέσει μέσα. Αν έχεις συνδέσει φάση ουδέτερο είναι κανονική απλή διπολική πρίζα, δεν κάνει για φις σούκο, δεν έχει σύνδεση για γείωση. Αν έχεις συνδέσει τηλεφωνικό ζεύγος είναι τηλεφώνου. Πολύ πιθανό αν είναι παλιό το σπίτι να μην έχει συνδέσει και τίποτα εκεί ο ηλεκτρολόγος, μου έχει συμβεί στο δικό μου σπίτι.
veteranos123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Οι παλιές τηλεφωνικές πρίζες μοιάζανε με τις διπολικές ρεύματος αλλά στις πρίζες τηλεφώνου οι τρύπες είναι πιο κοντά και πιο στενές και δεν μπορεί να μπει το φις του ρεύματος. 3
Lolarikos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Τα απλά φις όπως είπα μπαίνουν μια χαρά. Όχι τα χοντρά με την γείωση, τα απλά λεπτά φισάκια.
veteranos123 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Τα απλά φις όπως είπα μπαίνουν μια χαρά. Όχι τα χοντρά με την γείωση, τα απλά λεπτά φισάκια. Κατάλαβα πι λες. Σε μένα στην τηλεφωνική διπολική πρίζα που είχα δεν μπορούσε να μπει απλό ηλεκτρολογικό φις. Καλό είναι να ανοίξει την πρίζα να δούμε τι καλώδιο έχει ή να την τσεκάρει με κάποιο δοκιμαστικό κατσαβίδι ή ακόμα καλύτερα με πολύμετρο για να δει τι τάση φέρνει.
discoboyminimal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Τα απλά φις όπως είπα μπαίνουν μια χαρά. Όχι τα χοντρά με την γείωση, τα απλά λεπτά φισάκια. δεν μπαινουν εχουν μικροτερη αποσταση τα ποδαρακια και ειναι και λεπτοτερα αυτη ειναι αποκλειστικα θυρα τηλεφωνου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα