giannispaok Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) καλησπέρα παιδιά. έχω το turbo-x thunder 7" στην ουσία είναι αυτό... http://www.amazon.com/Ulefone-U69-U7-Android-MTK6592/dp/B00KAUVPV8 ειχε πεσει πριν μερες από ύψος 2m με αποτελεσμα να μου κανει 2 καθετες "ρωγμες" ψιλουλες ραγισματα στη οθονη -μονο στο τζαμι προφανως - αφου δουλευε μια χαρα το touch. ομως....πριν λιγο.....ακουμπησε η οθονη ατσαλα σε μαρμαρο χωρις τη θηκη...και αυτο..ηταν! μου εκανε αριστερα πανω ραγισμα πυκνο σε ενα σημειο 1,5cm x 1,5cm και μου εβγαλε καθετες γραμμες πολυχρωμες στη οθονιτσα πιο εντονες απο τη μερια εκεινη....και δε φαινεται τιποτα πλεον.... αρα? θελει και οθονη και digitizer ? αν ναι ποσο λετε να παει το μαλλι? θα εχουν ανταλλακτικα? Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2016 από giannispaok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Αν σου έβγαλε γραμμές θέλει και lcd που συνήθως είναι πιο ακριβές από το digitizer. Αν είναι να πληρώσεις και εργασία λογικά δεν θα αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Φίλε η αλλαγή digitizer στο coral 8 είναι 35 ευρώ. Τώρα για lcd ένα τηλέφωνο και θα σου πουν.Πάντως ότι τιμή σου πουν καλύτερα να το δουν και από κοντά. Φιλικά Νότης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic31 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Φίλε η αλλαγή digitizer στο coral 8 είναι 35 ευρώ. Τώρα για lcd ένα τηλέφωνο και θα σου πουν.Πάντως ότι τιμή σου πουν καλύτερα να το δουν και από κοντά. Φιλικά Νότης. Φίλε μου σήμερα μου ζήτησαν από το πλαίσιο για αλλαγή digitizer του coral 65 ευρα, τους απάντησα φυσικά ότι δεν θέλω επισκευή και να μου το στείλουν πίσω. Εσύ που βρήκες αλλαγή στα 35 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notist Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα.Πήγα στο υπόγειο που έχω το κουτί του με όλα τα χαρτιά του για να είμαι σίγουρος τι είπα,μην έχω κάνει κάποιο λάθος.10-12-2015 αναφορά τεχνικού τμήματος:Αλλαγή digitizer-καθαρισμός συσκευής-γενικός διαγνωστικός έλεγχος 34,99 ευρώ.Turbo-x coral 8'' wi-fi. Άσε που το έχουν πάει σήμερα καινούργιο στα 59,00 ευρώ.http://www.plaisio.gr/tablet/tablets/tablets-all/Turbo-X-Tablet-Coral-8-0-me-proegkatestimenous-xartes-MN84-8039.htm Αυτοί θέλουν 65?Είναι δυνατόν?για την ίδια ζημιά? Όχι τίποτα άλλο αλλά επειδή το έσπασε πάλι ο μικρός και έλεγα να πάω ξανά να το αλλάξω. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2016 από notist Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannispaok Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) ............ Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2016 από giannispaok Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic31 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Από οτι μου είπε ένας τεχνικός τους μετά από παρέμβαση γνωστού μου, δεν έχουν ανταλλακτικά και για αυτό το λόγο......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα