cristofer9680 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπέρα έχω την nikon D7200 στο σημείο που μπενει το λουρί στην δεξιά πλευρά εχει σπάσει. Μιλισα με την αντιπροσωπεία Δαμκαλίδη μου είπαν: «Από την φωτογραφία καταλαβαίνω ότι έχει υποστεί ράγισμα η βάση που δένει ο ιμάντας. Δυστυχώς αυτό για να γίνει η μηχανή έχει υποστεί μεγάλη πίεση από τον ιμάντα, έκτος και αν κτυπήθηκε στο σημείο αυτό και δημιουργήθηκε το ράγισμα. Πρώτο βήμα είναι να αφαιρέσετε τον ιμάντα ώστε να μην τον χρησιμοποιείται, μπορεί να κοπεί και να σας πέσει η μηχανή. Δεύτερο βήμα είναι να στείλετε την μηχανή για έλεγχο ώστε να δούμε μήπως υπάρχουν επιπλέον θέματα. Η βλάβη δεν καλύπτεται από εγγύηση , για το τελικό κόστος θα πρέπει πρώτα να τσεκάρουμε την μηχανή.» Τι μπορώ να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thepoint Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Άλλη επιλογή δεν βλέπω να έχεις από το επίσημο service. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maik42 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 κα εγω συμφωνω με τον #thepoint, αλλα πες μας και πως εσπασε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Παρε ενα λουρακι που δενει στην υποδοχη για το τριποδο και μην ξανασχοληθεις με τα συμβατικα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cristofer9680 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν θυμάμαι να μου έπεσε μάλλον απο τράβηγμα. Δεν εχω πολύ χρονο να ασχοληθώ με service. Μπορώ να το κολλησω μόνος μου; #Razor333 για ποιο ακριβός λες; Αν ειναι αυτο που μπενει γύρο απο το χέρι φοβάμαι οτι δένει πάνω στο σπάσιμο. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2016 από cristofer9680 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δεν θυμάμαι να μου έπεσε μάλλον απο τράβηγμα. Δεν εχω πολύ χρονο να ασχοληθώ με service. Μπορώ να το κολλησω μόνος μου; #Razor333 για ποιο ακριβός λες; Αν ειναι αυτο που μπενει γύρο απο το χέρι φοβάμαι οτι δένει πάνω στο σπάσιμο. και να το κολλήσεις μόνος σου αντε πες οτι κολλαει. εγω θα το φοβόμουνα να κυκλοφωρω με το λουράκι στον ωμο ξερω γω. ξεκόλλαει. πεφτει απ το ενα μετρο και αντε γεια. και μιλάμε για 7200 όχι για καμια 3100 ξερω γω. δες μηπως βρεις κανα τετοιο που να παιρνει και λουράκι σε κανα ebay ξερω γω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anrim27 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ή κατι σαν αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ή κατι σαν αυτο ωραιο! μολις το παρηγγειλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ή κατι σαν αυτο Μπραβο αυτο ακριβως εννοουσα. Ευκολα μπαινει ευκολα βγαινει και το κυριοτερο φερνει την καμερα χαμηλα στο χερι, οχι στο στηθος και ειναι πιο γρηγορο να βγαλεις φωτο και δεν εισαι σαν τουριστας. Υ.Γ. αυτο στο λινκ δεν παιζει να ειναι γνησιο blackrapid γιατι εχουν κανα 40αρι, οποτε τιθετε ενα θεμα ασφαλεια απο το κρικακι αν ειναι μαπα, αλλα μπορει να ειναι και ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rush13 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Για κανενα λογο μην πάρεις αυτη την μουφα απο ebay. Θές ενα καλο και αξιοπιστο σαν το blackrapid αν δεν θες να δεις την μηχανή σου να διαλυεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 6.5 euro ειχε, παρηγγειλα ενα, θα το τεσταρω πρωτα πριν την κρεμασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2016 Μην το δοκιμάσεις καν χαλάνε με το παραμικρό οι βόλτες και σου πεφτει για πλάκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα