a_fallen_angel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Έχω ξεκινήσει να φτιάχνω ένα βιντεάκι, το οποίο είναι άπλα φωτογραφίες και προσθέτεις και τραγούδι, με το Movie Maker. έχω την εντύπωση ότι δεν είναι τόσο καλό. Ενα βασικό είναι οτι νομίζω οτι χαλάει την ποιότητα της εικόνας. Εικόνες από καλή κάμερα, σε καλή ανάλυση που στο PC φαίνονται μια χαρά στην αναπαραγωγή του βίντεο κάποιες φορές φτάνεις να μην μπορείς να πεις τι βλέπεις στη φωτογραφεία. Δεν ξέρω, μπορεί να κάνω εγώ κάτι λάθος. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ενα καλό και εύκολο πρόγραμμα για κάτι τέτοιο? Κάτι που θα μου άρεσε είναι να μπορώ να βάλω πχ και 2 τραγούδια μαζί, δηλαδή να κάνει το ένα Fade in και το άλλο Fade out. μπορεί και απλά να κολλάει επειδή δεν το εχω κάνει ακόμα "δημιουργία" σήμερα που το έβαλα να δώ και να συνεχίσω να το φτιάχνω εκείνες που τις άλλες μέρες δεν τις έβλεπες καν, τώρα τις βλέπεις και δε βλέπεις κάποιες άλλες. μη το κατηγορώ και τσάμπα. όπως και να έχει υπάρχει κάποιο καλό και εύκολο πρόγραμμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
micos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Στο Preview δεν θα δεις καλή εικόνα. Εναλλακτικό πρόγραμμα είναι το πολύ καλό και εύκολο vso photo dvd αλλά δεν είναι δωρεάν. Στα τραγούδια, βάζεις όσα θέλεις και αυτό υπολογίζει πόσα θα χρησιμοποιήσει. Αν θυμάμαι καλά, κάνει και crossfade ανάμεσα στα τραγούδια και fade out στο τελευταίο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα