exarhis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Γιατι πρεπει να ξερεις Photoshop για να δουλεψεις σαν γραφιστας ; Το gimp δεν ειναι καλο ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilias95 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δεν είναι ανάγκη να τρολάρεις και σ' αυτό το section, το άλλο μόνο είναι εντάξει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
exarhis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Τη δουλεια μου κανω δεν τρολαρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Γιατι πρεπει να ξερεις Photoshop για να δουλεψεις σαν γραφιστας ; Γιατί αυτό είναι το στάνταρ και όλες οι εταιρίες το δουλεύουν οπότε πρέπει να ξέρεις να το δουλεύεις και εσύ,τώρα πέρα από εκεί αν δουλεύεις κάπου και τα φτιάχνεις με το gimp ή και με το mspaint αν το αποτέλεσμα είναι αυτό που σου ζητάνε δεν θα σου πει κανείς τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
White_Cat Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Αγαπητέ φίλε,Χαίρομαι πολύ για την ερώτηση που κάνεις και κατά τη γνώμη μου είναι μεγάλο το λάθος του χρήστη Ilias95, που σου 'γραψε ότι δήθεν τρολάρεις. Δεν μπορώ να καταλάβω από πού κι ως πού είναι όλοι οι άνθρωποι υποχρεωμένοι να κολλήσουνε σώνει και καλά στη Microsoft και την Addobe, τη στιγμή που το κίνημα του ελεύθερου λογισμικού έχει δώσει αξιόλογες λύσεις σε πάρα πολλά είδη εφαρμογών, μεταξύ των οποίων φυσικά είναι και τα σχεδιαστικά προγράμματα. Έχω απεξαρτηθεί πλήρως εδώ και 6+ χρόνια απ' το κλειστό λογισμικό (ούτε ηρωίνη να ήτανε), είμαι καθαρός και είμαι εντάξει. Ένας απ' τους λόγους που το έκανα δεν είναι αμιγώς τεχνικός. Πιστεύω βαθειά στην Αριστερά και θεωρώ ότι αυτός είναι κι ένας απλός τρόπος να δείξουμε ότι για μας τους απλούς ανθρώπους, τα μονοπώλια και το οικονομικό σύστημα της ελεύθερης αγοράς μόνο πόνο και δάκρυα έχουν να δώσουν.Για να 'ρθω πάλι στο κεντρικό θέμα μας, θεωρώ ότι ναι, σαφώς με το GIMP μπορείς να δημιουργήσεις επαγγελματικά γραφικά. Ένα πολύ ωραίο βιβλίο που έχω να συστήσω για το συγκεκριμένο θέμα είναι το εξής :The artist 's guide to GIMP.http://www.papasotiriou.gr/product/the-artists-guide-to-gimp-creative-techniques-for-photographers-artists-and-designers-covers-gimp-28Το βιβλίο καλύπτει και την τελευταία έκδοση του Gimp, τη 2.8Καλή δύναμη για να το διαβάσεις ως το τέλος,Στη διάθεσή σου,Ο Άσπρος Γάτος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ilias95 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Χαίρομαι πολύ για την ερώτηση που κάνεις και κατά τη γνώμη μου είναι μεγάλο το λάθος του χρήστη Ilias95, που σου 'γραψε ότι δήθεν τρολάρεις. Λουκούμι απάντηση του έδωσες για να ξεκινήσει flame.http://www.insomnia.gr/topic/599170-%CF%80%CF%8C%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-compile-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%BB%CF%8E%CF%83%CF%83%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-c-like-%CF%83%CE%B5-c-%CE%BA%CE%B1/Αν δεν σε πείσει το παραπάνω, ψάξε έχει άλλα 2-3 όμορφα για να γελάσεις.Don't waste your time. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/591319-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%83%CE%B5-php/page-4?do=findComment&comment=54659136 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις