Προς το περιεχόμενο

Υποτιτλοι Usb σε Sony KDL Bravia

Harisgsxr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σας,αντιμετωπιζω το παρον προβλημα,εχω στην κατοχη μου μια Sony KDL Bravia 46"

και ενω διαθετει media player Οταν συνδεω καποιο stick με περασμενη ταινια και υποτιτλους srt,ενω μου δειχνει τον φακελο με τους υποτιτλους,δεν μου τους αναγνωριζει και επομενως δεν εχω υποτιτλους.

Εχω κανει αλλαγη της κωδικοποιησης utf-8 αλλα και παλι τα ιδια.Ως αποτελεσμα αναγκαζομαι καθε φορα που θελω να δω ταινια να συνδεω το pc με την τηλεοραση.Επισης για να σας προλαβω υποτιτλους εχω καταφερει να δω μονο εαν κανω ενσωματωση,αλλα αυτο λογω του οτι χρειαζομαι 1ωρα+ για να γινει η ενσωματωση σε καθε ταινια κατανταει δυσχρειστο και οχι λειτουγικο.Παρακαλω τα φωτα σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν η κωδικοποίηση είναι UTF-8 και τα αρχεία srt/video έχουν το ίδιο όνομα, κανονικά θα έπρεπε να δείς υπότιτλους.

Αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα με την 50w809c.Δοκίμασε να βγάλεις την τηλεόραση απο το ρεύμα για μερικά λεπτά.Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση,αυτό λύνει το πρόβλημα.

Παρεμπιπτόντως,ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για ενσωμάτωση και για τι μέγεθος αρχείων μιλάμε;Με το MKVtoolnix θέλω λιγότερο απο 3 λεπτά για ένα αρχείο ~3gb.

Αν η κωδικοποίηση είναι UTF-8 και τα αρχεία srt/video έχουν το ίδιο όνομα, κανονικά θα έπρεπε να δείς υπότιτλους.

Αντιμετωπίζω παρόμοιο πρόβλημα με την 50w809c.Δοκίμασε να βγάλεις την τηλεόραση απο το ρεύμα για μερικά λεπτά.Τουλάχιστον στην δική μου περίπτωση,αυτό λύνει το πρόβλημα.

Παρεμπιπτόντως,ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς για ενσωμάτωση και για τι μέγεθος αρχείων μιλάμε;Με το MKVtoolnix θέλω λιγότερο απο 3 λεπτά για ένα αρχείο ~3gb.

Πρεπει να βρισκονται σε ξεχωριστο φακελο ταινια και srt?Οσο για το προγραμμα δεν θυμαμαι διοτι το εκανα πριν κανα χρονο.θα δοκιμασω αυτο που λες παντως.

Πρεπει να βρισκονται σε ξεχωριστο φακελο ταινια και srt?

Οχι, στον ίδιο φάκελο θα πρέπει να είναι. Απλά βεβαιώσου οτι το srt έχει το ίδιο όνομα με την ταινία.

Χρησιμοποιησα το mkvtoolin

γιατί παιδεύεστε με τους μέτριους players των τηλεορασεων;;

χιλιες φορες καλυτερα δουλεψε με plex.

Τι ακριβως ειναι το plex? ☺

Οχι, στον ίδιο φάκελο θα πρέπει να είναι. Απλά βεβαιώσου οτι το srt έχει το ίδιο όνομα με την ταινία.

Χρησιμοποιησα το mkvtoolinx εβαλα character set iso 8859 -7 και εκανε κανονικα την ενσωματωση,το προβλημα τωρα ειναι οτι η ταινια δεν εμφανιζεται στην τηλεοραση και υποθετω πως φταιει η output μορφη που ειναι mkv.Οποτε παλι θα θελει μπλεξιμο με converting.

Το συγκεκριμενο προγραμμα πρεπει να το εγκαταστησω στην smart tv καθως και στο pc?Γιατι δεν ειναι δυνατο να γινει download απο την tv.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...