Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την καλυτερη ερωτηση σου την εκανε ο λα_μορτ φιλε μου. αν παγωνει μονο το ποντικι και το πληκτρολογιο λειτουργει κανονικα την ιδια στιγμη τοτε ψαχνεσαι πιο  μεμονωμενα. αν ομως κολλαει ολο το pc στιγμιαια τοτε θα σου συνηστουσα να κανεις ενα τεστ βαζοντας αλλον δισκο πανω και ενα memtest μετα.. αυτο που ειπε καποιος πιο πανω με το σατα αλλαγη κτλ κατα καποιον τροπο ισχυει αλλα 99% ειναι θεμα δισκου και οχι καλωδιου σατα εφοσων ειναι εκει το προβλημα..

Δημοσ.

δηλαδη την στιγμη που κολλαει το ποντικι, αν πατησεις στο πληκτρολογιο το win key λειτουργει κανονικα? και οταν στο κανει αυτο, το λειζερ του ποντικιου σβηνει η΄λειτουργει κανονικα?

Δημοσ.

λειτουργει κανονικα. πριν κανω φορματ σταματουσε να λετουργει το πληκτρολογιο και το ποντικι και ο μονος τροπος για να δουλεψουν ξανα ηταν να κανω restart, αλλα και τοτε το υπηρχε φως και στο πληκτρολογιο και στο ποντικι. τωρα μετα το φορματ το πληκτρολογιο δεν παθαινει τιποτα ενω το ποντικι σταματαει να λειτουργει για 2 δευτερα και μετα λειτουργει ξανα. ακομη και οταν σταματαει το λειζερ λειτουργει κανονικα.

Δημοσ.

μετα το format εβαλες drivers μητρικης, chipset usb, controllers κτλ.? γιατι αφου λες οτι μετα το format εφτιαξε το πληκτρολογιο τοτε φαινεται για drivers προβλημα

Δημοσ.

φιλε μου τωρα ξανα διαβασα απο την αρχη οσα υποθηκαν και βλεπω οτι λες πως σου συνεβαινε και παλιοτερα με την αλλη μητρικη αυτο! αρα ξεκινα και αλλαζε (εφοσων εχεις) τα παλια σου κομματια με αλλα γιατι εκει ειναι το προβλημα.Ο,τι υπηρχε στο παλιο σου pc και το μετεφερες σε αυτο, πρεπει να το αντικαταστησεις προσωρινα μεχρι να δεις τι φταιει.καποια παραξενη ασυμβατοτητα κτλ. αν τυχων το καινουργιο pc ειναι χωρις τιποτα απο τα παλια σου πραγματα τοτε  ξεκιναει η δευτερα παρουσια..

Δημοσ.

εχω win10 64bit.

εχω δοκιμασει βαζοντας και βγαζοντας τα παντα στην μητρικη. νομιζω πως το προβλημα δεν ειναι hardwear τοσο οσο softwear
δεν ηταν σε sleep mode

Δημοσ.

Δοκίμασε αν την ώρα που το πάθει αλλάξεις μια θύρα usb και το βάλεις σε μια άλλη μήπως αρχίσει να λειτουργεί. Αν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε πολύ θα ήθελα να μάθω τη λύση γιατί έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα και λύση δε κατάφερα να βρω.

Δημοσ.

τελικα το προβλημα το ειχαν τα mouse που εβαζα. το ξερω ειναι λιγο ηλιθιο αλλα δεν ειχα δοκιμασει 3ο ποντικι
σας ευχαριστω πολυ παντως!

Δημοσ.

εμ αδελφε κι εσυ ομως μας ξεγελασες με τα λεγομενα σου! Λες οτι στο εκανε με ο,τι ποντικι κι αν εβαζες πανω! και ολοι αισθανθηκαμε οτι εβαλες 3-5 ποντικια ενω στην ουσια απλα δοκιμασες αλλο ενα μετα τον μινιμουμ αριθμο που ηταν το ηδη υπαρχων! Δηλαδη 1!!!Χαλαλι σου, αφου βρεθηκε τουλαχιστον η πατατα οκ..

Δημοσ.

Angelosko

"Όχι το ποντίκι δεν έχει πρόβλημα. Το εχω δοκιμάσει και σε άλλο pc αλλά δεν είχε πρόβλημα λειτουργούσε κανονικά. Επίσης στον υπολογιστή μου εχω δοκιμάσει και αλλά ποντίκια αλλά το πρόβλημα παραμένει σε όλα."

Ταδε έφη ο λαοπλάνος και βεβαίως ο δiκηγόρος του κύριος La_MoRt.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...