Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε φίλε σε ρωτάμε μία ώρα, άλλο ΠΟΝΤΙΚΗ δοκίμασες;

καλησπερα παιδες,

εχω θεμα με το ποντικι μου. για καποιο λογο freezαρει και μετα συνεχιζει να λειτουργει κανονικα. καινουργια motherboard σιγουρα δεν φταει αυτο λογο του οτι εχω δοκιμασει και αλλη πανω του και συνεχιζει να εχει το ιδιο προβλημα. το ποντικι ειναι και αυτο καινουργιο και το εχω δοκιμασει και αυτο και σε αλλο pc. και το παθαινει με οποιο ποντικι βαλω πανω του!

SOS παιδες!! ευχαριστω!

Απλά για να υπενθυμίσεις το λάθος ε;;

Δημοσ.

Όχι δεν είναι αυτό, απλά δεν το είδα γιατί μιλάει όλη την ώρα για το παρόν ποντίκη και με μπερδεύει. Στην αρχή λέει ότι το έβαλε και σε άλλο μηχάνημα και πάλι κάνει τα ίδια. Μετά λέει ότι και άλλα ποντίκηα στο δικό του μηχάνημα κανουν το ίδιο. Είναι λίγο περίεργη η φάση του.

Δημοσ.

Όχι το ποντίκι δεν έχει πρόβλημα. Το εχω δοκιμάσει και σε άλλο pc αλλά δεν είχε πρόβλημα λειτουργούσε κανονικά. Επίσης στον υπολογιστή μου εχω δοκιμάσει και αλλά ποντίκια αλλά το πρόβλημα παραμένει σε όλα.

Δημοσ.

Κοίταξε μήπως το βάζεις πάνω σε usb III εξόδους, οι οποίες προέρχονται από εξωτερικό controller της μητρικής, δηλαδή όχι από southbridge αλλά από κάποιον marvel, asmedia κ.λ.π. που είναι προσαρμοσμένος έξτρα πάνω στην μητρική.

Αν είναι σε τέτοια usb θύρα, κοίταξε να αναβαθμίσεις τον οδηγό αυτού του chipset.

Δημοσ.

Σε οποιαδήποτε θύρα το κάνει. Και απο το ποντίκι περνάει ρεύμα επειδή τα φωτάκια του ειναι αναμενα όπως και το λεντ του ειναι αναμενο

Δημοσ.

Νομίζω σε ξανά ρώτησα και δεν είδα να μου απάντησες, οποιαδήποτε άλλη συσκευή και αν έχεις συνδέσει μέσω usb έχεις δει να παρουσιάζει κάποια δυσλειτουργία;

Δημοσ.

Φίλε κάτι δε κολλάει έτσι όπως περιγράφεις το πρόβλημα. Δε μπορεί να σου παρουσιάζει οποιοδήποτε ποντίκι πρόβλημα αλλά καμία άλλη συσκευή usb να μη παρουσιάζει τίποτα. Από την άλλη το πρόβλημα θα μπορούσε να είναι η επιφάνεια που χρησιμοποιείς το mouse όπως είπαν και πιο πάνω τα παιδιά αλλά από ότι λες δεν ευθύνεται ούτε αυτό. Από την άλλη θα μπορούσε να είναι το πρόβλημα το οποίο παρουσίασε ο adtakhs πιο πάνω αλλά από ότι μας λες ούτε αυτό είναι. Ή κάτι δεν έχεις δοκιμάσει σωστά από όλα αυτά ή μητρική σου τα έχει παίξει ένα από τα 2 ενδεχόμενα υπάρχουν.

Δημοσ.

ειχα το ιδιο προβλημα, δεν κολαγε μονο το ποντικι αλλα τα παντα, για 1 δευτερολεπτο και μετα ολα κανονικα

σε εμενα εφταιγε η συνδεση sata της μητρικης, βαλε τον σκληρο σε αλλη sata και αν κανει το ιδιο αλλαξε καλωδιο sata

Δημοσ.

και εμενα μου κανει περιεργο. μητρικη ειναι 3 ημερων, επισης και με την παλια μου το ιδιο γινοταν. ο λογος για τον οποιο αλλαξα μητρικη ηταν το ποντικι. και το ποντικι δεν εφτιαξε ποτε. τα καλωδια sata ειναι καινουργια, ηρθαν πακετο με την μητρικη

Δημοσ.

ειχα το ιδιο προβλημα, δεν κολαγε μονο το ποντικι αλλα τα παντα, για 1 δευτερολεπτο και μετα ολα κανονικα

σε εμενα εφταιγε η συνδεση sata της μητρικης, βαλε τον σκληρο σε αλλη sata και αν κανει το ιδιο αλλαξε καλωδιο sata

Αυτό είναι πρόβλημα στο controller και όχι στα καλώδια. Τι σχέση έχουν τα καλώδια sata με το Mouse και πως θα μπορούσε να τo επηρεάσει; Αυτό το πρόβλημα που αναφέρεις έχει να κάνει με αυτό που έχει πει πιο πάνω ο adtakhs.

Δημοσ.

μα δεν λεω οτι λυνεται το προβλημα με το ποντικι, λεω οτι κολανε τα παντα για 1 sec

απλα οταν κολανε τα πάντα, αυτο φαινεται στο ποντικι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...