Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνώμη για το σχετικό -άσχετο αλλά μήπως υπάρχει κάποιος συναγερμός που να ενεργοποιείται  με παρόμοιο τρόπο από πρίζα wifi? ή θα πρέπει να βάλω και ανιχνευτή; Και πάλι όμως αν ανοίγει θέλω να μπορώ να τον κλείνω. Θέλω να τον ελέγχω εγώ και να τον ενεργοποιώ από το κινητό μόνο όταν βλέπω ότι αυτός που μπήκε στην αυλή δεν είναι γνωστός. (Θα βλέπω από κάμερα με ανιχνευτή κίνησης).

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραίο είναι για να ανοίγεις και να κλείνεις το raspberry..

Αν σου πω οτι ξέρω τι είναι θα σου πω ψέμματα.

Μπορείς να πεις με δυο λόγια τι κάνει και στο περίπου κόστος??? Έχω αδερφό που σπούδασε και καταπιάνεται με τέτοια  και μπορώ να του πω να μου κάνει σχεδόν τα πάντα. Αρκεί να μην είναι υπερβολικά ακριβό.

Δημοσ.

Ωραία, τώρα η Google εκτός από τους φίλους μου και τα τραπεζικά μου θα ξέρει και πότε κρυώνω...

Πίστεψε με ξέρει πολύ περισσότερα... Αν θέλεις βέβαια καταργείς το gmail, πουλάς το android κινητό σου, δεν χρησιμοποιείς chrome για αρχή και συνεχίζεις..

Δημοσ.

Συγνώμη για το σχετικό -άσχετο αλλά μήπως υπάρχει κάποιος συναγερμός που να ενεργοποιείται με παρόμοιο τρόπο από πρίζα wifi? ή θα πρέπει να βάλω και ανιχνευτή; Και πάλι όμως αν ανοίγει θέλω να μπορώ να τον κλείνω. Θέλω να τον ελέγχω εγώ και να τον ενεργοποιώ από το κινητό μόνο όταν βλέπω ότι αυτός που μπήκε στην αυλή δεν είναι γνωστός. (Θα βλέπω από κάμερα με ανιχνευτή κίνησης).

http://m.gearbest.com/smart-home/pp_197862.html

ίσως σου κάνει

• Moderators
Δημοσ.

Συγνώμη για το σχετικό -άσχετο αλλά μήπως υπάρχει κάποιος συναγερμός που να ενεργοποιείται  με παρόμοιο τρόπο από πρίζα wifi? ή θα πρέπει να βάλω και ανιχνευτή; Και πάλι όμως αν ανοίγει θέλω να μπορώ να τον κλείνω. Θέλω να τον ελέγχω εγώ και να τον ενεργοποιώ από το κινητό μόνο όταν βλέπω ότι αυτός που μπήκε στην αυλή δεν είναι γνωστός. (Θα βλέπω από κάμερα με ανιχνευτή κίνησης).

Αλλο καταλαβα οτι ζηταει dr.

Παιρνεις μια σειρηνα 230v σαν και αυτη που δινω κατω, με 5-10 ευρω και της δινεις τροφοδοσια απο το προιον του θεματος αν το εχεις παρει. Ετσι την ελεγχεις (on/off) χειροκίνητα οπως ζητας, απλα ελεγχοντας τον διακοπτη wifi του θεματος μεσα απο την εφαρμογη/κινητο σου.

http://www.antoniadis.com.gr/product_info.php?products_id=5725

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Την πρίζα δεν την πρόλαβα αλλά μάλλον θα πάρω από bangood και θα το συνδυάσω με την σειρήνα που είπατε παραπάνω!

Δημοσ.

Προσπαθώ να δοκιμάσω άλλες εφαρμογές άλλων κατασκευαστών μήπως και συνδεθούν με την μπρίζα του Lidl  ώστε να έχω IFTTT. Μήπως έχει κανείς κάποια ιδέα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...